Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlettemimerhaba aydında tüp bebek yapıp memnun kaldığınız doktor var mı ? Bilgi verebilir misiniz
Peki sonrasında başka bir yerde tedaviye devam ettiniz miÖzel bilmiyorum ama devlette 3 kez aşilama yaptırdım hem negatif sonuçlandı hemde doktor ve çalışanlar hiç ilgili değillerdi devleti önermem doktorları da alanında çokta bilgili olduğunı düşünmüyorum
eger imkanin varsa denizli ozel saglik hastanesine git cnm 7 yilin sonunda ilk tup bebek denemsiyle 4aylik hamile suanPeki sonrasında başka bir yerde tedaviye devam ettiniz mi
Yunus Aydın cnm ozel 250 bin bir tutarin olur onu soyleyeyimDoktor adı var mı
Benim doktorum da Tolga beydir. Çok insani olarak hem de doktor olarak çok iyidir. Vicdanı olan bir doktordur bütün sorularıma bıkmadan üşenmeden cevap veren bir doktor iyki tanışmışız ilk transferim pozitif oldu ama düşük yaptım 2 transfer için hazırlanıyoruzTolga atakul aydında cok başarılı bir doktor. Benı 23/14 tansiyonla sezeryanda ölümden döndüren doktordur kendisi. Saygım sonsuz hala daha görüşüyorum.
Ayrıca aydında özel muayene actı tüp bebek üzerine çalışıyor. Dünya birincikleri olan bir doktor. Ben aydında hepsını tanıyorum hemen hemen.
Çünkü bende hipo hipo diye bi hastalık var. Fsh lh 0. İlaçsız adet olmuyorum. Ve yumurta takibi yaparak ikizlerime kavuştum. Şuan 7 yaşındalar
Tolga hoca sadece doğumuma girdi. 3.Aydan itibaren takip için gittim ama hem derse girdiği için hemde programı yogun olduğu için kabul etmedi. Doğum içinde bi şekilde iletişim kurup planlama yaptırdım. İnstagramını takip edin.
Merhabalar Tolga beyi takip ediyorum bir süredir. Fiyatları nasıl öğrenebilirim yakın da tedavi olduysanız. Teşekkür ederimBenim doktorum da Tolga beydir. Çok insani olarak hem de doktor olarak çok iyidir. Vicdanı olan bir doktordur bütün sorularıma bıkmadan üşenmeden cevap veren bir doktor iyki tanışmışız ilk transferim pozitif oldu ama düşük yaptım 2 transfer için hazırlanıyoruz
Merhaba şu an 85 bin lira olması gerek tüp bebek ücreti benim geçen yıldaki embriyom transfer edildi. Hangi şehirdesibizMerhabalar Tolga beyi takip ediyorum bir süredir. Fiyatları nasıl öğrenebilirim yakın da tedavi olduysanız. Teşekkür ederim
Merhaba tolga atakul hangi merkezle çalışıyor bilgini var mı İzmir de? Aydında özel muayenesi var ama hangi hastanenin laboratuvar ını kullanıyorMerhaba şu an 85 bin lira olması gerek tüp bebek ücreti benim geçen yıldaki embriyom transfer edildi. Hangi şehirdesibiz
Tınaztepe tüp bebek merkezinin hastanesinde yapıyor işlemleri.Merhaba tolga atakul hangi merkezle çalışıyor bilgini var mı İzmir de? Aydında özel muayenesi var ama hangi hastanenin laboratuvar ını kullanıyor
Teşekkür ederim cnm cvp için. Oranın laboratuvar ı nasıl acaba?Tınaztepe tüp bebek merkezinin hastanesinde yapıyor işlemleri.
Canım tüp bebek yaptırmadım ama ilgili doktor alper kurt şahin var şuan Liva da hizmet veriyor çok memnun olduğum bir doktormerhaba aydında tüp bebek yapıp memnun kaldığınız doktor var mı ? Bilgi verebilir misiniz
Biz memnunduk gayet iyi yöntemler deniyorlar hem çok ilgililer özel olarak doktor ve embriyolog ayrı ayrı bilgi veriyorTeşekkür ederim cnm cvp için. Oranın laboratuvar ı nasıl acaba?
Sizin oldu ku bebeğinizBiz memnunduk gayet iyi yöntemler deniyorlar hem çok ilgililer özel olarak doktor ve embriyolog ayrı ayrı bilgi veriyor
İlki tuttu ama kimyasal oldu şimdi 2.ye transfer oldum beklemedeyimSizin oldu ku bebeğiniz