Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bodrum olmamı soke yakn sayılrTecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum doktorsuz kaldım
Selam ashk, doğumunu yaptın mı? Ben de kuşadası nda yaşıyorum. Kuşadası egemed hast. İsmail hakkı yağan ile, söke devlet hast. Deki öZgür beye gidiyorum. Doğumu nerede yapacağımın kararını hala vermiş değilim. Senden bilgi alacaktım.Merhaba kızlar,
5,5 aylık hamileyim. İzmirde oturuyorum.doktorumdan hastanemden memnunum ama kuşadasına taşınacağız bu ay eşimin işi nedeniyle. Tavsiye edebileceğiniz Kadın doğum doktoru ve hastane var mı?
Selam ashk, doğumunu yaptın mı? Ben de kuşadası nda yaşıyorum. Kuşadası egemed hast. İsmail hakkı yağan ile, söke devlet hast. Deki öZgür beye gidiyorum. Doğumu nerede yapacağımın kararını hala vermiş değilim. Senden bilgi alacaktım.
Evet biri devlet, biri özel olsun dedim ne bileyim. Paralel olsun, biri sorun var derse diğerine göstereyim diye. İsmail beyin doğum parası normal 1200, zorunlu sezaryen 1200, isteğe bağlı sezaryen 2500... az önce telefonda öğrendim. Doğumu söke egemed hastanesinde yaptırıyor. Kuşadasında egemed şubesinde zaten. Ama kuşadası doğuma elverişli değilmiş tıbbi olarak. Ben de tam yeni doğan yoğun bakım ünitelerini araştırıyordum. Söke egemed de 2. Dereceye kadar, devlet hastanesinde 3. Dereceye kdr varmış. Neyse işte, sürekli araştırma halindeyim:) çınar hastanesi izmir de mi bu arada? Doğum sırasında nasıl gideceksin uzak olmaz mı acaba?Tatlım, ben baya bi araştırma yaptım ismail Hakkı bey için iyi yorumlar var genelde. Ama doğum parası 3000 tl diye duydum.sezaryen gerekirse fiyat daha da değişiyormuş. ben izmirdeki doktorumdan vazgeçmemeye karar verdim. izmirde Tahir özgüdere gidiyorum çok memnunum. İnşallah çınarlı doğum hastanesinde yapacağım.38. Haftadayım bakalım bekliyoruz bebişi.sen iki doktora da mı gidiyorsun?
Evet biri devlet, biri özel olsun dedim ne bileyim. Paralel olsun, biri sorun var derse diğerine göstereyim diye. İsmail beyin doğum parası normal 1200, zorunlu sezaryen 1200, isteğe bağlı sezaryen 2500... az önce telefonda öğrendim. Doğumu söke egemed hastanesinde yaptırıyor. Kuşadasında egemed şubesinde zaten. Ama kuşadası doğuma elverişli değilmiş tıbbi olarak. Ben de tam yeni doğan yoğun bakım ünitelerini araştırıyordum. Söke egemed de 2. Dereceye kadar, devlet hastanesinde 3. Dereceye kdr varmış. Neyse işte, sürekli araştırma halindeyim:) çınar hastanesi izmir de mi bu arada? Doğum sırasında nasıl gideceksin uzak olmaz mı acaba?
kızlar bende didimde yaşıyorum burda özel hastane kadın doğum doktoru yok. devlet hastanesi var. ben bir tane doktorum olsun sürekli ona gidiyim kontrole istiyorum. sökede kimi önerirsiniz ? didime en yakın söke mecbur ordan bulucam. ama hiç fikrim yok .
devlet hastanesindeki özgür bey çok kalabalık oluyor mu yani sıra bekleme olayı devlet hastanelerinde büyük sıkıntı , sökedekileri bilmiyorumdaSöke de devlet hastanesinde özgür bey var ben özelin yanında onu da yürütüyorum memnunum. Bir de söke egemed e gidebilirsin ama orada korcan hanıma gittim hiç memnun kalmadım çok baskın bir kadın, üzeyir bey hakkında da iyi şeyler duymadım fakat muayene olmadım da.
üzeyir beyi burdaki arkadaş iyi demiş ama söke egemeddeki bilemedim :SSöke de devlet hastanesinde özgür bey var ben özelin yanında onu da yürütüyorum memnunum. Bir de söke egemed e gidebilirsin ama orada korcan hanıma gittim hiç memnun kalmadım çok baskın bir kadın, üzeyir bey hakkında da iyi şeyler duymadım fakat muayene olmadım da.
Yok ben internetten alıyorum sırayı, sizi unutmuyor, takip ediyor. Baştan savma değil o konuda.devlet hastanesindeki özgür bey çok kalabalık oluyor mu yani sıra bekleme olayı devlet hastanelerinde büyük sıkıntı , sökedekileri bilmiyorumda
Hastane randevu yaz google da çıkar. Oradan yönlendirir seni. Ama ptesiye randevu vermez. Doktor izinli en erken 6 sına veriyordu.pazartesiye randevu alcamda ben , hangi siteden girip alıyosun randevuyu burda söylemek yasak mı site ismi bilmiyorumda
Tanımıyorum, sadece özgür beye gittim muayeneye.evet aradım şimdi 7 şubata veriyor. benimde acil gitmem lazım . mehmet beye varmış pazartesiye onu tanıyor musun