Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de cenk beye gidiyorum.22 haftalık hamileyim.tavsiye üzerine gittim memnunum.sizin doğuma az kalmış.bizi bilgilendirirseniz seviniriz.Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar......
bugun kontrol wardı..
oğluşum 4 kilo olduğu için sanırım doğuramıycam o yuzden pazartesiye randewulaştık ve 26 mart saat sabah 10 da sezeryan için medline dayız...
YİĞİT'İM GELSİN ARTIKKK :)
kızlar lütfen dr cenk tan hakkında bilgi verin bana benim bebişim olmuyo ona gitmeyi düşünüyom lütfen
sorma bende onun hastasıyım ve sanırım değiştirecem artık kızımda bende senin gibi hızlı kilo aldım sana dediklerinin aynısını bana fazlasıyla söyledi yediklerin sana yaramış bebeğe bir gram fayda etmemiş bacakları kısacık kalmış yavrucağın diye resmen azarlamıştı beni...şimdi ikizlere gebeyim sanrım riskli grupta olduğum için takibimi yapmak istemiyor öyle bir his uyandırdı bende... kanamam oldu gece acile gittim gelmedi ,hemşirelere komut verdi sinirlendim çıktım doğum evine gittim orda yatış yapıldı ertesi günü sabah yanına gittim hastanede zaten yapılacak olan herşey yapılıyor hergün ultrasona girmen tedavine bir katkı sağlamaz (10 gün içinde iki kere gittik diye atarlandı ) haklı olabilir ama biraz daha ılımlı konuşarak yaklaşmalı..olcay hanımdan çok memnun kalanlar var ona gidebilirim artıkBen de Cen beyin takibindeyim 25 haftalığım ve 10 kilo aldım çok da kilo vermiştim bulantıdan dolayı ilk aylarda o zaman sorun yoktu ama şimdi demediği kalmıyor bebeğimden ya da sağlığımdsn bahsedeceğine sürekli aldığım kilodan bahsediyor. Ben bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor. Çok iyi sıcsk kanlı bir doktor olabilir ama bu kilo takıntısı insanı çok geriyor ve yoruyor. Neymiş 12 kiloyla doğum yapmam gerekirmiş. Herkes manken fizikli değil ben kilo aldım mı böyle hızlı alıyorum napabilirim. Bakıyorum yediklerime esikisinden farklı hiçbir şey yemiyorum çok yemiyorum. Akşamları ekmek yemiyorum.
Kabızım ve kramplarım oluyor bu yüzden bunla ilgilenmiyor mesela ben yedi gündür tuvalte çıkmadım bu kaç kilo eder düşünün bi yani bir hafta yiyip hiç tuvslete çıkamamak...
Sırf bu yüzden doktor değiştiricem ama aydın bu konuda çok sıkıntılı ve alternatifsiz bir şehir özel hastane bile 80 lira sgk farkı sanki acıbademe gidiyorum....
sorma bende onun hastasıyım ve sanırım değiştirecem artık kızımda bende senin gibi hızlı kilo aldım sana dediklerinin aynısını bana fazlasıyla söyledi yediklerin sana yaramış bebeğe bir gram fayda etmemiş bacakları kısacık kalmış yavrucağın diye resmen azarlamıştı beni...şimdi ikizlere gebeyim sanrım riskli grupta olduğum için takibimi yapmak istemiyor öyle bir his uyandırdı bende... kanamam oldu gece acile gittim gelmedi ,hemşirelere komut verdi sinirlendim çıktım doğum evine gittim orda yatış yapıldı ertesi günü sabah yanına gittim hastanede zaten yapılacak olan herşey yapılıyor hergün ultrasona girmen tedavine bir katkı sağlamaz (10 gün içinde iki kere gittik diye atarlandı ) haklı olabilir ama biraz daha ılımlı konuşarak yaklaşmalı..olcay hanımdan çok memnun kalanlar var ona gidebilirim artık
evet elif hanım mükkemel gerçekten yatışımı oyaptı o kadar kibar davranıyorki alttan ultrasonla baktı muayne bitene kadar özür dilerim tatlım canın acırsa söyle olur mu diye nazik yaklaştı ama o da hep dolu oluyor yaaa ...doğum evinde pınar hanıma diyorsanız eğer onu bilmiyorum ama hasanede yattığım zaman hasta bakıcının biri ona çatlağın biri demişti :)Kesinlikle, eşimin doktor kuzeni pınar hanımı çok övdü ama ben yine de o kadar para vermek istemiyorum medlinea artık bu yüzden yine çok övülen elif hanıms gidicem doğum hastanesinde.
evet elif hanım mükkemel gerçekten yatışımı oyaptı o kadar kibar davranıyorki alttan ultrasonla baktı muayne bitene kadar özür dilerim tatlım canın acırsa söyle olur mu diye nazik yaklaştı ama o da hep dolu oluyor yaaa ...doğum evinde pınar hanıma diyorsanız eğer onu bilmiyorum ama hasanede yattığım zaman hasta bakıcının biri ona çatlağın biri demişti :)