Aydında CENK TAN tanıyan bilen varmı????

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
kızlar aydında bsk anka medline da çalışmaya baslamış sanırım cenk tan??? tanıyan bilen varmı acaba???

tatlım bende 34 haftalık hamileyim. Kuşadasından geliyorum. 2 hafta önce ilk kez gittim cenk beye.. persembe tekrar gitcem.. baya ününü duydum zaten öyle basladım bende kendisine. geyik muhabbbet ilgili bi doktora benziyor. ama biraz zaman sıkıntısı var. herkese sanırım sadece 10 dk ayırabiliyor. ben soru soruyrdum hadi hadii 10 dk nın dolmasına 1 dk kaldı dedi gülüştük hatta. perşembe tekrar yazarım, yardımcı olacaksa sana..

ben de cenk beye gidiyorum.22 haftalık hamileyim.tavsiye üzerine gittim memnunum.sizin doğuma az kalmış.bizi bilgilendirirseniz seviniriz.Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

ben çok iyi tanıyorum gözün kapalı gidebilirsin. . yaptıgı operasyonlar dahil herşey dört dörtlüktür. ayrıca hastasını iyi dinler açıklamalarını çok anlaşılır düzeyde tatmin edici yapar.

Son düzenleme:
ben de cenk beye gidiyorum.22 haftalık hamileyim.tavsiye üzerine gittim memnunum.sizin doğuma az kalmış.bizi bilgilendirirseniz seviniriz.Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

kesinlikle onun espri anlayışı ve yakın tavırları insanı rahatlatıyor.. benim az kaldı doğuma.. inşallah normal doğumu başarabiliriz.. oğluş birz iri de:) 2 hafta war bizimki 4 kilo oldu :) hemde bircok doktor gibi sezeryan yapcaz demiyor. senin tercihine saygısı war :):emir_bebek:

maşallah.ben kararsızım normalle sezeryan arasında.daha 24. haftadayız gerçi.kafa çapı 2 hafta geride:( beslenmene dikkat et dedi.3 hafta sonra gittiğimde haftasında olur inş.

kızlar......
bugun kontrol wardı..
oğluşum 4 kilo olduğu için sanırım doğuramıycam o yuzden pazartesiye randewulaştık ve 26 mart saat sabah 10 da sezeryan için medline dayız...
YİĞİT'İM GELSİN ARTIKKK :)

bende cenk beye gidiyorum yeni tanıdık kendisini 2 defa kontrolümüz oldu henüz
ama çok cana yakın ve ilgili açıklayıcı konuşuyor başından salma yapmıyor en azından
nysada yalçın beye gidiyordum hatta kendisi benim 8 senelik doktorumdu ama baktım ilgisiz alakasız davranıyor bu seferde karısına gideyim dedim (esen yarar) onunda pek bi farkı yok eşinden çok yoğun oldukları için ilgileri azalmış bu yüzden esen hanımıda değiştirmiş oldum ..cenk beyle tanıştığımıza memnunum şuan

bende cenk beye gidiyorum 6 aydır. cok ilgili anlayışlı bi dr.

kızlar......
bugun kontrol wardı..
oğluşum 4 kilo olduğu için sanırım doğuramıycam o yuzden pazartesiye randewulaştık ve 26 mart saat sabah 10 da sezeryan için medline dayız...
YİĞİT'İM GELSİN ARTIKKK :)

allah analı babalı büyütsün benim çocugum olmuyo 4yıllık evliyim sizin nasıl çocugunuz oldu ben cenk beye gitmeyi düşünüyom ama hakkında bişey bilmiyom

kızlar lütfen dr cenk tan hakkında bilgi verin bana benim bebişim olmuyo ona gitmeyi düşünüyom lütfen

kızlar lütfen dr cenk tan hakkında bilgi verin bana benim bebişim olmuyo ona gitmeyi düşünüyom lütfen

ben cenk beye gidiyorum iyi bir kadın doğum doktoru olabilir ama infertilite uzmanımı bilmiyorum..ben sizin yerinizde olsam izmire iyi bir infertilite uzmanına giderim.sonuçta aydına çok yakın..cenk bey rahatlatma açısından faydalı olabilir..çünkü çok iyi açıklama yapıyor hastasına..belki 6 ay kadar gider denersiniz bebeğiniz olmazsa (inşallah olur)izmire gidersiniz..

Cenk bey arkadaşımın dr.ydu doğumunu herşeyini kendisi yapmştı benim de geçen seneki doktorumdu kürtajımı da o yapmştı tüp bebişti benmkisi ve yine dokrorum olacak inşallah :)) tavrı, davranışı, işindeki disiplin gerçekten takdire değer kesinlikle tavsiye edrm...

Herkes ıyı seyler yazmış kı bende bu duyduğum olumlu tepkılerden snra cenk beyın hastası olmaya karar verdım basta ıyı gıbı geldı ooo cok memnundum gebelik oncesı arastrmlar yapsın dedık bebegımz olurmu dıye. Ama cenk bey tamamen fıyasko 3,5 cm lık kıst ıcın benı amlyta alıyordu kı dha dogm kontrl hapı tedvısı bıle yapmamıştık benm ısrarımla ılac yazdı deneyelm dedı ama olmazsa amlyt dedı nasıl yanı 5 ten asagı amlyt onerılmiyor cenk bey dedım yumrtlk rezrvını azaltıyormuş evet azaltyr ama kıstın var bebegın olmaz dedı ağlaya ağlaya doktrdan çıktım yazdgı ılacı kullandım ama dedım ben en ıyısı ızmırde kendı doktruma gıdeyım doktrum testlrme baktı bunlr ne yetrsz dedı trıotlerne bıle bakılmams dedı sdce rutın herkese yapılan kan testlrı dedı esımın sperm sonucuna baktı esımde lokasıt degerı yuksekms yanı enfeksyn varms ama cenk bıze harıka süper dedı(alanın degılse bılmıyorsan bakmayacaktı ınsanlara yanlış bılgı vermemeli) dha dolu sey .cenk mı asla bırdaha gıtmem hersey rutın ve normalken harıka doktor cok olur tabıkı. Hee bıde telde aradım 1 kerecık eşi yanı asıstanı açtı telı cenk beyle konusblrmyım dedım (aradgım saat 15:30) konu neydı dedı bırsey danışmam gerek dedım cenkın telde dedıgı ılk cümle yanlz bıraz cabuk olurmsunz lütfen sırada bekleyen dolu hastam var dedı sen daha benım kım oldgmu sormadan rahtszlgmı sormadan bu cumle ne ya(evet sıradakı hastada cok onemlı ama daha ılk cümle bu olmamalı) ben belkı hamılelgn 9 ayındakı bı hastanım bu tepkı gereksz geldı bana sen doktorsun ve bı telefn bıle onemlı olmalı senın ıcın kı ben gayt uygun zamanda aramıştım gece yarısı arasam ne derdı kımbılır... Kısacası arkadslar hamılelık 9 ay yanı sen naparsan yap o bebek gelıcek bunun ıcın cenkın mükemmel olmasına gerek yok paşamın cebı dolsun hastansne para kazandırsın yetr ... Yasadıklrm bunlr kimseye gıtme dıyemem elbet sdce 1 kezcık daha duşunun...

Ben de Cen beyin takibindeyim 25 haftalığım ve 10 kilo aldım çok da kilo vermiştim bulantıdan dolayı ilk aylarda o zaman sorun yoktu ama şimdi demediği kalmıyor bebeğimden ya da sağlığımdsn bahsedeceğine sürekli aldığım kilodan bahsediyor. Ben bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor. Çok iyi sıcsk kanlı bir doktor olabilir ama bu kilo takıntısı insanı çok geriyor ve yoruyor. Neymiş 12 kiloyla doğum yapmam gerekirmiş. Herkes manken fizikli değil ben kilo aldım mı böyle hızlı alıyorum napabilirim. Bakıyorum yediklerime esikisinden farklı hiçbir şey yemiyorum çok yemiyorum. Akşamları ekmek yemiyorum.

Kabızım ve kramplarım oluyor bu yüzden bunla ilgilenmiyor mesela ben yedi gündür tuvalte çıkmadım bu kaç kilo eder düşünün bi yani bir hafta yiyip hiç tuvslete çıkamamak...

Sırf bu yüzden doktor değiştiricem ama aydın bu konuda çok sıkıntılı ve alternatifsiz bir şehir özel hastane bile 80 lira sgk farkı sanki acıbademe gidiyorum....

Ben de Cen beyin takibindeyim 25 haftalığım ve 10 kilo aldım çok da kilo vermiştim bulantıdan dolayı ilk aylarda o zaman sorun yoktu ama şimdi demediği kalmıyor bebeğimden ya da sağlığımdsn bahsedeceğine sürekli aldığım kilodan bahsediyor. Ben bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor. Çok iyi sıcsk kanlı bir doktor olabilir ama bu kilo takıntısı insanı çok geriyor ve yoruyor. Neymiş 12 kiloyla doğum yapmam gerekirmiş. Herkes manken fizikli değil ben kilo aldım mı böyle hızlı alıyorum napabilirim. Bakıyorum yediklerime esikisinden farklı hiçbir şey yemiyorum çok yemiyorum. Akşamları ekmek yemiyorum.

Kabızım ve kramplarım oluyor bu yüzden bunla ilgilenmiyor mesela ben yedi gündür tuvalte çıkmadım bu kaç kilo eder düşünün bi yani bir hafta yiyip hiç tuvslete çıkamamak...

Sırf bu yüzden doktor değiştiricem ama aydın bu konuda çok sıkıntılı ve alternatifsiz bir şehir özel hastane bile 80 lira sgk farkı sanki acıbademe gidiyorum....
sorma bende onun hastasıyım ve sanırım değiştirecem artık kızımda bende senin gibi hızlı kilo aldım sana dediklerinin aynısını bana fazlasıyla söyledi yediklerin sana yaramış bebeğe bir gram fayda etmemiş bacakları kısacık kalmış yavrucağın diye resmen azarlamıştı beni...şimdi ikizlere gebeyim sanrım riskli grupta olduğum için takibimi yapmak istemiyor öyle bir his uyandırdı bende... kanamam oldu gece acile gittim gelmedi ,hemşirelere komut verdi sinirlendim çıktım doğum evine gittim orda yatış yapıldı ertesi günü sabah yanına gittim hastanede zaten yapılacak olan herşey yapılıyor hergün ultrasona girmen tedavine bir katkı sağlamaz (10 gün içinde iki kere gittik diye atarlandı ) haklı olabilir ama biraz daha ılımlı konuşarak yaklaşmalı..olcay hanımdan çok memnun kalanlar var ona gidebilirim artık

sorma bende onun hastasıyım ve sanırım değiştirecem artık kızımda bende senin gibi hızlı kilo aldım sana dediklerinin aynısını bana fazlasıyla söyledi yediklerin sana yaramış bebeğe bir gram fayda etmemiş bacakları kısacık kalmış yavrucağın diye resmen azarlamıştı beni...şimdi ikizlere gebeyim sanrım riskli grupta olduğum için takibimi yapmak istemiyor öyle bir his uyandırdı bende... kanamam oldu gece acile gittim gelmedi ,hemşirelere komut verdi sinirlendim çıktım doğum evine gittim orda yatış yapıldı ertesi günü sabah yanına gittim hastanede zaten yapılacak olan herşey yapılıyor hergün ultrasona girmen tedavine bir katkı sağlamaz (10 gün içinde iki kere gittik diye atarlandı ) haklı olabilir ama biraz daha ılımlı konuşarak yaklaşmalı..olcay hanımdan çok memnun kalanlar var ona gidebilirim artık

Kesinlikle, eşimin doktor kuzeni pınar hanımı çok övdü ama ben yine de o kadar para vermek istemiyorum medlinea artık bu yüzden yine çok övülen elif hanıms gidicem doğum hastanesinde.

Kesinlikle, eşimin doktor kuzeni pınar hanımı çok övdü ama ben yine de o kadar para vermek istemiyorum medlinea artık bu yüzden yine çok övülen elif hanıms gidicem doğum hastanesinde.
evet elif hanım mükkemel gerçekten yatışımı oyaptı o kadar kibar davranıyorki alttan ultrasonla baktı muayne bitene kadar özür dilerim tatlım canın acırsa söyle olur mu diye nazik yaklaştı ama o da hep dolu oluyor yaaa ...doğum evinde pınar hanıma diyorsanız eğer onu bilmiyorum ama hasanede yattığım zaman hasta bakıcının biri ona çatlağın biri demişti :)

evet elif hanım mükkemel gerçekten yatışımı oyaptı o kadar kibar davranıyorki alttan ultrasonla baktı muayne bitene kadar özür dilerim tatlım canın acırsa söyle olur mu diye nazik yaklaştı ama o da hep dolu oluyor yaaa ...doğum evinde pınar hanıma diyorsanız eğer onu bilmiyorum ama hasanede yattığım zaman hasta bakıcının biri ona çatlağın biri demişti :)

Yok csnım medline da pınar hanım bir hastasının başında 12 saat beklemiş normal doğum ysptırmak için.

Back
X