- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
gidersen ön izlenimini yaz canım merak ettimYok csnım medline da pınar hanım bir hastasının başında 12 saat beklemiş normal doğum ysptırmak için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidersen ön izlenimini yaz canım merak ettimYok csnım medline da pınar hanım bir hastasının başında 12 saat beklemiş normal doğum ysptırmak için.
Merhabalar... Doktor ismi vermemişsiniz Cenk beyden mi bahsediyosunuz?Asil zor zamanlarim hastane odasinda gecti gelen hemsire dikisli yerimden bastiriyor kanaman var mi diye bakiyoruz diyerek 4kere falan yapildi bu acılı islem kime anlattiysam bana ole.bisey yapilmadi diyor yakin araliklarla ablam ve kuzenim dr dogum yapmisti ama benim yasadiklarima onlar da cok sasirdi. Hemsireler birbirinden habersiz biri geliyor serumu aciyor hizlandiriyor biri geliyor b7nu niye actiniz diyor.agri kesicim bir kere yapildi 1saat gecti etki yok bidaha istedim dedilr ki 12 saat sonra yapabiliriz artik bida yapamayiz dediler.ben soklardayim ama halbuki 3-4 saatte bir yapiliyor hic aci bile duymazsin demislerdi bana.neyse ben acilarla yattim gelen bastirdi giden bastirdi sabaha karsi tekrat bastirmaya geldiler agladim artik yaptirmadim once igneyi yapin bari dedim tamam madem dedi zoraki. Igneden sonra tekrar bastirdilar kanamama baktilar tabi.ne rezillikti ya. Allahtan hemen ayaklanip gazimi cikardim da ertesi gun dr beni tabircu etti.bi de o var tabi gaz cikarma..allahtan ben hemen cikarabildim cok şükür. Bence cok iyi karar verin hanimlar cunku hayattta yasadigin en onemli anlardan biri dogum bebegine kavusma ani boyle iskenceye donusmesin. Simdi oglum 4aylik ama o gece cektigim acilar hala aklimda..hastane ve dr arastirmanizi cok iyi yapin keske ozel hastane yerine kadin dogum hastanesine gitseymisim dedim ama orasi da cok kalabalikti randevuyu bile zor aliyorduk calistigimiz icin saatimizi ayarlamak cok zor oluyordu..umarim rahat bir hamilelik ve dogum yasarsiniz. Allah kurtarsin dediklerinde bu ne boyle sanki cok kotu bir olaymis gibi bahsediyorlar derdim ama bazen kotu bir ana donusebiliyor demek ki.. hepinizi allah kurtarsin. Sutunuz cok onemli dogumda korkmak dogdugunda bebegi opmemek bile etkili olabiliyormus bilginize
gidersen ön izlenimini yaz canım merak ettim
Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaaCenk bey çenesiyle kendini satan artık doğuma doğru onun hastası olduğunuz kesinleştikten sonra türlü terbiyesizlikler yapan şımarık bir tip.
İlk gittiğimde her şey çok güzeldi iyi davranıyordu muhabbet etmeyençalışıyordu. Adam zaten statüye göre muhabbet ediyor insanlarla. Ben ona bakın ben takıntılı biriyim doktor değiştirmek istemiyorum size güvenmek istiyorum gece olur bşr şey olur erken olur ben sise ulaşmalıyım ve gece de olsa siz benim doğumuma gelmelisiniz dedim önceleri her şeye tabii ki dedi. Günler yaklaştıkça yıllık iznini sordum doğumuma denk gelir mi diye bana yıllık iznini söylemedi icapcı olursam gelirim demeye başladı.
Sonra ben kilo almaya başladım ve iş burda çığırından çıktı bana sürekli kilolarımla ilgili şakalar aşağılamalar yapmaya başladı ki dünyanın en rahat insanı olsanız kullandığı üslup takındığı tavır insanı ağlatır. Çok terbiyesiz bir insan. Sürekli kendi yaptığı spordan kaç km koştuğundan bahsediyor bana bebeğin gelişimiyle ilgili bir şey demiyordu.
Sağolsun kendisinin sayesinde Elif Pelin Özün Özbay hanımla tanıştım. Kadın doğum doktorunu erkek tercih ederken kendisi tüm ön yargılarımı kırdı. Öncellikle mükemmel bir insan, arkadaş gibi... Çok kibar çok nazik. Çatal muanesini bile özür dileyerek yapıyor. Doktor egosu yok son derece bilgili ve ilgili. Liva hastanesinin anestezi ekibi de harika.
Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaa![]()
Evet cenk bey ve medline dan bahsettim. Maalesef ben bunlari yasadim.umarim daha iyi dr.larla karsilasirsiniz. Hayirli dogumlar..Merhabalar... Doktor ismi vermemişsiniz Cenk beyden mi bahsediyosunuz?
BU arada uzak mesafe olunca çok zor oluyor. Ben de selcuktan gidiyodum dikisli olunca araba sarsiyor hic oturmadan ellerimle kendimi yukari cekerek gelsim ben anlatamam aciyi yani. Kusadasinda coşgan bey varmis gerci ondan da pek memnun olan yok ama bazilari da seviyor onu denediniz mi?Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaa![]()
kızlar merhaba ben medline da pınar hanıma gittim 17 haftalık hamileydim şimdiye kadar ankara da bir özel hastanede kontrollerimiz yapılıyordu çok memnundum buraya yerleştik tesadüfen gittik ama pişman oldum öncelikle ağzında bi sakız bi balon patlatmadığı kaldı sonrada ultrasona baktı saniyesinde görmemem gereken şeyler var dedi erken olmasına rağmen bizi hemen acilen ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekli dedi özel bi doktor kartı hemen ajandasının arasından çıkardı verdi hadi bakalım dur durabilirsen aklım çıktı bir de bebek iyi bebekle ilgisi yok diyor eeeeee ....cevap; siz bu doktora gidin hemen beni arayın dedi. Gittik bir baktık ki beklerken bizim gibi 4 çift daha geldi aynı muhabbet o an anladık tabi kurban olduğumuzu onlarla da konuştuk. Bizi sırf 300 tl koparmak içinmiş. nasıl korkuttu beni ve bebeğimi strese soktu hakkımı helal etmiyorum ona.300 tl ödediğimiz doktor sevgili çok bilgili doktorda hiç birşey bulamadı kaç kilo aldın dedi 4 kilo dedim demediği etmediği laf hakaret kalmadı ben bebek iyi diye şükrediyorum içimden dua etsin o yüzden cevap veremedim. Hamileye o kadar hakaret de edilmez yani. Şimdi Adü ye gidiyorum tabi kalabalık zaten adü deki hamilelerle konuşunca herkes bunları konuşuyor şikayet ediyor. Tavsiyem medline yokmuş gibi davranın :)
Canım son durum ne? Adüye mi gidiyosun?? Bende pınar hanımın hastasıyım ama gebeliğim meşakkatlikızlar merhaba ben medline da pınar hanıma gittim 17 haftalık hamileydim şimdiye kadar ankara da bir özel hastanede kontrollerimiz yapılıyordu çok memnundum buraya yerleştik tesadüfen gittik ama pişman oldum öncelikle ağzında bi sakız bi balon patlatmadığı kaldı sonrada ultrasona baktı saniyesinde görmemem gereken şeyler var dedi erken olmasına rağmen bizi hemen acilen ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekli dedi özel bi doktor kartı hemen ajandasının arasından çıkardı verdi hadi bakalım dur durabilirsen aklım çıktı bir de bebek iyi bebekle ilgisi yok diyor eeeeee ....cevap; siz bu doktora gidin hemen beni arayın dedi. Gittik bir baktık ki beklerken bizim gibi 4 çift daha geldi aynı muhabbet o an anladık tabi kurban olduğumuzu onlarla da konuştuk. Bizi sırf 300 tl koparmak içinmiş. nasıl korkuttu beni ve bebeğimi strese soktu hakkımı helal etmiyorum ona.300 tl ödediğimiz doktor sevgili çok bilgili doktorda hiç birşey bulamadı kaç kilo aldın dedi 4 kilo dedim demediği etmediği laf hakaret kalmadı ben bebek iyi diye şükrediyorum içimden dua etsin o yüzden cevap veremedim. Hamileye o kadar hakaret de edilmez yani. Şimdi Adü ye gidiyorum tabi kalabalık zaten adü deki hamilelerle konuşunca herkes bunları konuşuyor şikayet ediyor. Tavsiyem medline yokmuş gibi davranın :)