Aydında CENK TAN tanıyan bilen varmı????

Evet cok anlayisli guler yuzlu sorulara cevap veren kibar bir adam. FAKAT1.si normal dogum.olmasini cok istememe ragmen beni yalan dolanla bi sekildr sezeryana yonlendirdi.bebek cok iri 37.hafttamda simdiden 4kilocivarinda dedi ve 38.haftada çati kontrolü yapti çatin dar cok buyuk tehlike olur dogumda dedi(ki dogru olabilir de)ama zaten her gidisimizde normal dogum yapan hastalarim 3gun yatiyor sezeryanla olursan 1gunde ayaklanirsin diyipduruyordu.hamileligim boyunca 12kiloaldim ve bana bile soleniyodu kilomuzadikkat edelimbirazdiye.2.konu asil onemlisi dogumum berbatti. Dogum sirasinda zatrn cok korktum kimse ilgilenmedi hastane berbat anestezi uzmaniyla hemsiresigeldi suratsizlar bana belimden 3defada yapabildiler igneyi neymis kimildamisim. Ya hemsiresi beni tutmadi bile ben de arkamdan koca ogne girince ister istemez dogrulma hareketi yaptim sanki 10kere dogurduk zaten saskiniz.sonra sagolsun basimda bekleyen baska bi saglikci adam beni tuttu da ole yapabildiler.o hep benle konustu ilgilendi baska kimse ilgilenmedi. Dr tabi hemsireler beni kestikten sonra geldi ise basladi prenses nasilsin fln dedi biraz konustu benle sonra bebisim geldi sukurler olsun ama bana bebegimi opturmediler bile bu duygusal bag kurma acisindan cocugun disdunyaya uyumsaglamasi acisindan cok onemli halbuki.ben odaya alindim ki odalar daracik refakatciya yastik yorgan ve sivi sabunu bile 3-4defa istedik ole getirdiler. Odaya dr 1 kere geldi yanima nasilsin fln ben zaten saskinim hatırlamıyorum bile ne konuştuk sonra bida ugramadi yanima.ertesi gun sabah geldi ben de zaten ayaklanmistim cikisimi verdi okadar

Asil zor zamanlarim hastane odasinda gecti gelen hemsire dikisli yerimden bastiriyor kanaman var mi diye bakiyoruz diyerek 4kere falan yapildi bu acılı islem kime anlattiysam bana ole.bisey yapilmadi diyor yakin araliklarla ablam ve kuzenim dr dogum yapmisti ama benim yasadiklarima onlar da cok sasirdi. Hemsireler birbirinden habersiz biri geliyor serumu aciyor hizlandiriyor biri geliyor b7nu niye actiniz diyor.agri kesicim bir kere yapildi 1saat gecti etki yok bidaha istedim dedilr ki 12 saat sonra yapabiliriz artik bida yapamayiz dediler.ben soklardayim ama halbuki 3-4 saatte bir yapiliyor hic aci bile duymazsin demislerdi bana.neyse ben acilarla yattim gelen bastirdi giden bastirdi sabaha karsi tekrat bastirmaya geldiler agladim artik yaptirmadim once igneyi yapin bari dedim tamam madem dedi zoraki. Igneden sonra tekrar bastirdilar kanamama baktilar tabi.ne rezillikti ya. Allahtan hemen ayaklanip gazimi cikardim da ertesi gun dr beni tabircu etti.bi de o var tabi gaz cikarma..allahtan ben hemen cikarabildim cok şükür. Bence cok iyi karar verin hanimlar cunku hayattta yasadigin en onemli anlardan biri dogum bebegine kavusma ani boyle iskenceye donusmesin. Simdi oglum 4aylik ama o gece cektigim acilar hala aklimda..hastane ve dr arastirmanizi cok iyi yapin keske ozel hastane yerine kadin dogum hastanesine gitseymisim dedim ama orasi da cok kalabalikti randevuyu bile zor aliyorduk calistigimiz icin saatimizi ayarlamak cok zor oluyordu..umarim rahat bir hamilelik ve dogum yasarsiniz. Allah kurtarsin dediklerinde bu ne boyle sanki cok kotu bir olaymis gibi bahsediyorlar derdim ama bazen kotu bir ana donusebiliyor demek ki.. hepinizi allah kurtarsin. Sutunuz cok onemli dogumda korkmak dogdugunda bebegi opmemek bile etkili olabiliyormus bilginize

Asil zor zamanlarim hastane odasinda gecti gelen hemsire dikisli yerimden bastiriyor kanaman var mi diye bakiyoruz diyerek 4kere falan yapildi bu acılı islem kime anlattiysam bana ole.bisey yapilmadi diyor yakin araliklarla ablam ve kuzenim dr dogum yapmisti ama benim yasadiklarima onlar da cok sasirdi. Hemsireler birbirinden habersiz biri geliyor serumu aciyor hizlandiriyor biri geliyor b7nu niye actiniz diyor.agri kesicim bir kere yapildi 1saat gecti etki yok bidaha istedim dedilr ki 12 saat sonra yapabiliriz artik bida yapamayiz dediler.ben soklardayim ama halbuki 3-4 saatte bir yapiliyor hic aci bile duymazsin demislerdi bana.neyse ben acilarla yattim gelen bastirdi giden bastirdi sabaha karsi tekrat bastirmaya geldiler agladim artik yaptirmadim once igneyi yapin bari dedim tamam madem dedi zoraki. Igneden sonra tekrar bastirdilar kanamama baktilar tabi.ne rezillikti ya. Allahtan hemen ayaklanip gazimi cikardim da ertesi gun dr beni tabircu etti.bi de o var tabi gaz cikarma..allahtan ben hemen cikarabildim cok şükür. Bence cok iyi karar verin hanimlar cunku hayattta yasadigin en onemli anlardan biri dogum bebegine kavusma ani boyle iskenceye donusmesin. Simdi oglum 4aylik ama o gece cektigim acilar hala aklimda..hastane ve dr arastirmanizi cok iyi yapin keske ozel hastane yerine kadin dogum hastanesine gitseymisim dedim ama orasi da cok kalabalikti randevuyu bile zor aliyorduk calistigimiz icin saatimizi ayarlamak cok zor oluyordu..umarim rahat bir hamilelik ve dogum yasarsiniz. Allah kurtarsin dediklerinde bu ne boyle sanki cok kotu bir olaymis gibi bahsediyorlar derdim ama bazen kotu bir ana donusebiliyor demek ki.. hepinizi allah kurtarsin. Sutunuz cok onemli dogumda korkmak dogdugunda bebegi opmemek bile etkili olabiliyormus bilginize
Merhabalar... Doktor ismi vermemişsiniz Cenk beyden mi bahsediyosunuz?

Cenk bey çenesiyle kendini satan artık doğuma doğru onun hastası olduğunuz kesinleştikten sonra türlü terbiyesizlikler yapan şımarık bir tip.

İlk gittiğimde her şey çok güzeldi iyi davranıyordu muhabbet etmeyençalışıyordu. Adam zaten statüye göre muhabbet ediyor insanlarla. Ben ona bakın ben takıntılı biriyim doktor değiştirmek istemiyorum size güvenmek istiyorum gece olur bşr şey olur erken olur ben sise ulaşmalıyım ve gece de olsa siz benim doğumuma gelmelisiniz dedim önceleri her şeye tabii ki dedi. Günler yaklaştıkça yıllık iznini sordum doğumuma denk gelir mi diye bana yıllık iznini söylemedi icapcı olursam gelirim demeye başladı.

Sonra ben kilo almaya başladım ve iş burda çığırından çıktı bana sürekli kilolarımla ilgili şakalar aşağılamalar yapmaya başladı ki dünyanın en rahat insanı olsanız kullandığı üslup takındığı tavır insanı ağlatır. Çok terbiyesiz bir insan. Sürekli kendi yaptığı spordan kaç km koştuğundan bahsediyor bana bebeğin gelişimiyle ilgili bir şey demiyordu.

Sağolsun kendisinin sayesinde Elif Pelin Özün Özbay hanımla tanıştım. Kadın doğum doktorunu erkek tercih ederken kendisi tüm ön yargılarımı kırdı. Öncellikle mükemmel bir insan, arkadaş gibi... Çok kibar çok nazik. Çatal muanesini bile özür dileyerek yapıyor. Doktor egosu yok son derece bilgili ve ilgili. Liva hastanesinin anestezi ekibi de harika.

Cenk bey çenesiyle kendini satan artık doğuma doğru onun hastası olduğunuz kesinleştikten sonra türlü terbiyesizlikler yapan şımarık bir tip.

İlk gittiğimde her şey çok güzeldi iyi davranıyordu muhabbet etmeyençalışıyordu. Adam zaten statüye göre muhabbet ediyor insanlarla. Ben ona bakın ben takıntılı biriyim doktor değiştirmek istemiyorum size güvenmek istiyorum gece olur bşr şey olur erken olur ben sise ulaşmalıyım ve gece de olsa siz benim doğumuma gelmelisiniz dedim önceleri her şeye tabii ki dedi. Günler yaklaştıkça yıllık iznini sordum doğumuma denk gelir mi diye bana yıllık iznini söylemedi icapcı olursam gelirim demeye başladı.

Sonra ben kilo almaya başladım ve iş burda çığırından çıktı bana sürekli kilolarımla ilgili şakalar aşağılamalar yapmaya başladı ki dünyanın en rahat insanı olsanız kullandığı üslup takındığı tavır insanı ağlatır. Çok terbiyesiz bir insan. Sürekli kendi yaptığı spordan kaç km koştuğundan bahsediyor bana bebeğin gelişimiyle ilgili bir şey demiyordu.

Sağolsun kendisinin sayesinde Elif Pelin Özün Özbay hanımla tanıştım. Kadın doğum doktorunu erkek tercih ederken kendisi tüm ön yargılarımı kırdı. Öncellikle mükemmel bir insan, arkadaş gibi... Çok kibar çok nazik. Çatal muanesini bile özür dileyerek yapıyor. Doktor egosu yok son derece bilgili ve ilgili. Liva hastanesinin anestezi ekibi de harika.
Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaa:(

Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaa:KK43:

Evet hem pahalı hem de çok terbiyesiz bir doktor beni de sürekli unutturuyordu deftere sorulsrı yazaral gitmiştim dinlemedi bile. Canım kesinlikle ege livada elif hanıma git muane daha ucuz 50 lira sigortalıya hem de elif hanım sen çıkmadan seni çıkarmıyo pdasından arkanda hasta yoksa oturuğ muhabbet bile ediyor. Mcdonadsın ordan çine yoluna girin az ilerde tabelasını görürsünüz. Bulvardan aşağısı oluyor yani.

Ben Cenk beyin hastasıyım.. Kuşadasından gidiyorum kendisine 1 ay beklıyoruz o gün gelsınde bebısımızı gorelım dıye bebekle ılgılı detaylı bilgiler veriyor evet fakat ultrason daha karnımdayken bı dahakı randevu tarihini söylüyor muayene bitti yani... sonra aklımdakı butun sorular uçup gidiyor o kadar aceleci ki... en fazla 5 dakıka suruyor muayenesi ve hatrı sayılır bi para ödüyoruz kendısıne gıdebilmek ıcın... ooffff bı doktor bulamadım ıstediğim gibi napıcam ben yaa:KK43:
BU arada uzak mesafe olunca çok zor oluyor. Ben de selcuktan gidiyodum dikisli olunca araba sarsiyor hic oturmadan ellerimle kendimi yukari cekerek gelsim ben anlatamam aciyi yani. Kusadasinda coşgan bey varmis gerci ondan da pek memnun olan yok ama bazilari da seviyor onu denediniz mi?

kızlar merhaba ben medline da pınar hanıma gittim 17 haftalık hamileydim şimdiye kadar ankara da bir özel hastanede kontrollerimiz yapılıyordu çok memnundum buraya yerleştik tesadüfen gittik ama pişman oldum öncelikle ağzında bi sakız bi balon patlatmadığı kaldı sonrada ultrasona baktı saniyesinde görmemem gereken şeyler var dedi erken olmasına rağmen bizi hemen acilen ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekli dedi özel bi doktor kartı hemen ajandasının arasından çıkardı verdi hadi bakalım dur durabilirsen aklım çıktı bir de bebek iyi bebekle ilgisi yok diyor eeeeee ....cevap; siz bu doktora gidin hemen beni arayın dedi. Gittik bir baktık ki beklerken bizim gibi 4 çift daha geldi aynı muhabbet o an anladık tabi kurban olduğumuzu onlarla da konuştuk. Bizi sırf 300 tl koparmak içinmiş. nasıl korkuttu beni ve bebeğimi strese soktu hakkımı helal etmiyorum ona.300 tl ödediğimiz doktor sevgili çok bilgili doktorda hiç birşey bulamadı kaç kilo aldın dedi 4 kilo dedim demediği etmediği laf hakaret kalmadı ben bebek iyi diye şükrediyorum içimden dua etsin o yüzden cevap veremedim. Hamileye o kadar hakaret de edilmez yani. Şimdi Adü ye gidiyorum tabi kalabalık zaten adü deki hamilelerle konuşunca herkes bunları konuşuyor şikayet ediyor. Tavsiyem medline yokmuş gibi davranın :)

kızlar merhaba ben medline da pınar hanıma gittim 17 haftalık hamileydim şimdiye kadar ankara da bir özel hastanede kontrollerimiz yapılıyordu çok memnundum buraya yerleştik tesadüfen gittik ama pişman oldum öncelikle ağzında bi sakız bi balon patlatmadığı kaldı sonrada ultrasona baktı saniyesinde görmemem gereken şeyler var dedi erken olmasına rağmen bizi hemen acilen ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekli dedi özel bi doktor kartı hemen ajandasının arasından çıkardı verdi hadi bakalım dur durabilirsen aklım çıktı bir de bebek iyi bebekle ilgisi yok diyor eeeeee ....cevap; siz bu doktora gidin hemen beni arayın dedi. Gittik bir baktık ki beklerken bizim gibi 4 çift daha geldi aynı muhabbet o an anladık tabi kurban olduğumuzu onlarla da konuştuk. Bizi sırf 300 tl koparmak içinmiş. nasıl korkuttu beni ve bebeğimi strese soktu hakkımı helal etmiyorum ona.300 tl ödediğimiz doktor sevgili çok bilgili doktorda hiç birşey bulamadı kaç kilo aldın dedi 4 kilo dedim demediği etmediği laf hakaret kalmadı ben bebek iyi diye şükrediyorum içimden dua etsin o yüzden cevap veremedim. Hamileye o kadar hakaret de edilmez yani. Şimdi Adü ye gidiyorum tabi kalabalık zaten adü deki hamilelerle konuşunca herkes bunları konuşuyor şikayet ediyor. Tavsiyem medline yokmuş gibi davranın :)

Adü şartları da kötü canım kesinlikle livada elif hanımı dene bana dua edersin.

liva hastanesindeki elif hanımdan memnuniyetleri duydum fakat liva hastane donanımı olarak tam değil hastaneyle görüştüğümde öğrendim ama elif hanıma gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok zor bu konuda böyle bi kararsızlık ne yazıkki aydın bu konuda eksik :( teşekkürler tatlım tavsiyen için.

Ikinci gebeligim. Ben de Cenk Bey e gitmistim , bir arkadasim vasitasiyla. Daha sonra hakkinda duydugum ve yukarida bansedilen bikac seyden oturu doktor degistirdim. Simdi Yalçın Eroglu na gidiyorum. Dogumunu Liva da yaptiriyormis. Fakat Liva da donanim olarak iyi degil dendi. Ilk dogumum karisik ve zor oldugu icin bu sefer rahat olmasini istiyorum. Ama kafam cok karisik!!!

Canım son durum ne? Adüye mi gidiyosun?? Bende pınar hanımın hastasıyım ama gebeliğim meşakkatli
geçtiğinden donanımlı ve bilgili
Hastaneye doktora ihtiyacım var. Adüye gittim ilkkez emre zafere iyi gibiydi ama sonrası nolcak bilmiyorum.

38 haftalık hamileydim ve o güne kadar Cenk beye gidiyordum. Muayene zamanlarını çok kısa tutuyor acele ediyor soracağınız soruları unutuyorsunuz. Çatı muayenesi için gittiğimde beni bekleyen anneme normal doğuma uygun olduğumu söyledi, ben yanına gidince çatın çokta geniş değil diye normal doğumdan korkutmaya başladı. şöyle ağrılı böyle kötü uzun sürer gibi devam etti, annem de ben de normal doğumu çok istediğimi söylememden sonra çok terbiyesizce 60 yaşındaki kadını azarlar şekilde konuşmaya başladı. doktor dediğin doğal olanı yapar seçer ama para söz konusu olunca malesef sizi doktorunuz bile düşünmüyor, kesinlikle son haftada sezeryana yönlendiren, olmazsa dünyanın sonu gibi davranan biri. sayesinde Elif Pelin Özün Özbay'la tanıştım ve bu harika kadını gebeliğim boyunca niye tercih etmedim diye çok pişman oldum. çok kibar ve her şeyden önemlisi sizin için ne iyiyse onu tavsiye eden biri, konuşması size güven veriyor ki gebelikte en önemli şey doktora gözü kapalı güvenmektir. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum kendisini.

Back
X