• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın Biri Pazartesi Yeni Yaşam Kararları - Yeme Annem Yeme Gülüm

cinecin

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.485
4.103
658
O kadar uzun zamandır bu forumdayım, öyle dertli zamanlarımda bana ilaç oldu ki yine gelip yeni kararlarıma buradan başlamak istedim. Kaç zamandır konu açıp kimse okusun okumasın kendi diyet günlüğümü tutmak istiyordum ama sürekli erteliyordum, ha bugün ha yarın diye. Sabah tartıldım, 87.75kg çıktım 😢😢😢

E yarın -saat itibariyle bugün- 2025’in son ayına giriyoruz, diyet denen şeye Pazartesi başlamak farz malum, Ptesi de tam da ayın 1ne denk gelmiş, daha nolsun? ☺️ İnşallah devamını getirebilirim. 🙏

En azından kendimden utanır da yemem belki 😅

IMG_8159.webp

Selam günlük,

Bu sabah tartıldım, 88.15 çıktım, durdukça kilo mu alıyorum nedir ya da Pazar çükolataya abanmamın acı tablosu 😢😢😢

3lt su ✅
Yürüyüş ✅
Aralıklı oruç 11:00-19:00 arası yiyorum ✅
Dua ✅

Şunları daha iyi yapabilirdim;

‼️ Akşam yemeğini ucu ucuna 19:00’da yedim, bir tık erkene alabilirdim ve dürüm yedim bir tek, salatalı falan daha hafif bir şeyler yapabilirdim.

‼️ çok stressli bir gündü, tam da regl oldum, sinirlerime bazı anlar zor hakim oldum, sorun çıkmadı şükür ama daha yumuşak olabilseydim, daha az gergin hissetseydim iyiydi. Boşanmaya çalışıyorum, en az diyet kadar zorluyor beni 🤪🤪

Her gün tartılma diyenler de var ama Şeyda Coşkun tartılın diyor, Gülben Ergen gibi kendisini dinlemeyi tercih ediyorum diyelim.

Hellooo,

Tabii ki günlük tutucam diyip ortalardan kayboldum, yemiycem diyip yedim 🤦🏻‍♀️

Neden kilo vermek istediğimi düşündüm ortada olmadığım zamanlarda, hafiflemek için istiyorum. Bir psikolog olan Gabor Mate diyor ki:

“suçluluk ve kırılganlık arasında seçim yapmak zorunda kalırsanız mutlaka suçlu hissetmeyi seçin, çabuk atlatılır ama kırılmışlıkları hep taşırsınız.”

Ben de bu kırılmışlıklarımın yükünü atmak istiyorum bedenimden. 😢

Neyse reglim şükür bitti, dün 87.3, bu sabah 87.5 çıktım 😢 Şeyda Coşkun her sabah tartılın öneriyor, bakalım yarın sabah kaç çıkıcam 🙏

Su içme olayını oturttum gibi, bana kalsa günde 1 bardak su zor içerim ama kocaman su şişeme doldurup doldurup gün içinde zorla en az 2.5lt su içiyorum, uzun zamandır böyle artık kaderimse çekerim diyip uzatmıyorum.

Yürüyüş işi de fena değil, yine yürüyorum yani, ama tempolu ve sadece amaca yönelik belki geliştirebilirim.

Bu akşam hafif yedim, ama geç yedim işte 🤦🏻‍♀️ en önemli şey erkenden yemeyi kesmek, ben de inadına geçe kalıyorum yahu, yarın sonuçları göreceğiz. 😢

Back
X