Ayıp ettim ama geri adım atasım yok.

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
(olay habersiz çat kapı eve gelen kuzene hırlamamdır. Vayyy çok uzun yazmışın diyecekler için:)

Eşimin 1 kuzeni burada yaşıyor, şimdi askerde olan bir arkadaşı var daha doğrusu kardeşinin arkadaşı. 1 de Antalya da yaşayan kuzen.
Bahsettiğim gençler bizden 6 - 10 yaş arası küçükler. Abilerini çok seviyorlar, ben de seviyorum çocukları. Bekarlar...
Birgün oluyor eşim msj atıyor kuzen 1 bizde. Birgün işten çıkıp arıyorum askerdeki ufaklık bizde.
Çok sık olmuyor ama delleniyordum. Eve geliyorum 3 tane 4 tane erkek.
Normalde evimde yemek yapan biri değilim hadi o kadar kişiye yemek yap.
Sorun daha çok emrivakiye. Arkadaş geliyorsun bu eve de bu evin bir hanımı var. Bir sor abla müsait misin diye?
bir kaç kez eşime söyledim bana ''çocuklar bizde diye haber verme, sinir oluyorum . Çocuklar gelsin mi de'' diye.
Bu akşam dellendim gene. Akşam toplantıdan çıktım msj gelmiş eşimden ''kuzen 2 geldi oturuyoruz aşkım, yemeğe anneme geçelim"
Nasıl delirdim anlatamam. Cuma günü akşam saat 7:30 da ben işteyim bizimkiler evde. Emrivaki sevmiyorum yazdım ve biraz tartıştık msjla.
nihayetinde 20:30 da eve geldim. Sinirimi tutamadım. Kuzen içerden bağırıyor ''hoşgeldin ablaaaaa seni görmek istedim de sana geldim '' ben de tutamadım kendimi ''hoşgeldin ablam ama bir daha beni görmek istediğinde bana da sor olur mu'' dedim.
Sonra kuzen Özür diledi düşünmediğini söyledi, ben de ''Özür dilerim sana bunu söylediğim için ama benim programım vardı bu akşam için''dedim. Biz Kuzenle gayet derdimizi paylaşırken eşim ''izin mi alacaklar gelmek için saçmalama''dedi.
Sonrasında eşimle kuzenim dışarı çıktı. Durduk yere hırlaşacaktık.
Olayı bu noktaya getirmemeliydim ama bugüne kadar bu konuda eşim hep ''aman nolcak ki sanki''diyip geçti.
Öyle işte ayıp da ettim farkındayım da geri adım atmayayım değil mi?

Sakin geri adım atma kim olursa olsun. O ev senin de kimse senin iznin müsaden olmadan gelemez. Eşine bunu anlatman gerekiyor geç bile kalmışsn bence. Evde yorğun eve geliyorsun ve aaa kimler var benim evimde olacak şey değil bu. Yorgun gelmek var işten dediğin gibi plan yapmak var. Senin canım misafir istiyor mu bakalım o gün. Bunu yapmamasi gerektiğini bir an önce konuş.

(olay habersiz çat kapı eve gelen kuzene hırlamamdır. Vayyy çok uzun yazmışın diyecekler için:)

Eşimin 1 kuzeni burada yaşıyor, şimdi askerde olan bir arkadaşı var daha doğrusu kardeşinin arkadaşı. 1 de Antalya da yaşayan kuzen.
Bahsettiğim gençler bizden 6 - 10 yaş arası küçükler. Abilerini çok seviyorlar, ben de seviyorum çocukları. Bekarlar...
Birgün oluyor eşim msj atıyor kuzen 1 bizde. Birgün işten çıkıp arıyorum askerdeki ufaklık bizde.
Sorun daha çok emrivakiye. Arkadaş geliyorsun bu eve de bu evin bir hanımı var. Bir sor abla müsait misin diye?
bir kaç kez eşime söyledim bana ''çocuklar bizde diye haber verme, sinir oluyorum . Çocuklar gelsin mi de'' diye.
Bu akşam dellendim gene. Akşam toplantıdan çıktım msj gelmiş eşimden ''kuzen 2 geldi oturuyoruz aşkım, yemeğe anneme geçelim"
Nasıl delirdim anlatamam. Cuma günü akşam saat 7:30 da ben işteyim bizimkiler evde. Emrivaki sevmiyorum yazdım ve biraz tartıştık msjla.
nihayetinde 20:30 da eve geldim. Sinirimi tutamadım. Kuzen içerden bağırıyor ''hoşgeldin ablaaaaa seni görmek istedim de sana geldim '' ben de tutamadım kendimi ''hoşgeldin ablam ama bir daha beni görmek istediğinde bana da sor olur mu'' dedim.
Sonra kuzen Özür diledi düşünmediğini söyledi, ben de ''Özür dilerim sana bunu söylediğim için ama benim programım vardı bu akşam için''dedim. Biz Kuzenle gayet derdimizi paylaşırken eşim ''izin mi alacaklar gelmek için saçmalama''dedi.
Olayı bu noktaya getirmemeliydim ama bugüne kadar bu konuda eşim hep ''aman nolcak ki sanki''diyip geçti.
aslında haklısınız,bende hiç sevmem emrivakiyi.eşinizi defalarca uyarmışsınız anlamamış,şimdi böyle bir olaydan sonra artık daha temkinli olur bence,söylediğiniz çokta ayıp değil,söyletinceye kadar uğraşmışlar.

Ayy yazık ya acıdım yinede :) klasik cahil düşüncesiz bekar erkek evlilerle nasıl anlaşılacağını daha ogrenmemistir ama sizde yengesisiniz ayıp olmaz o kadar da kötü konumamissiniz

Kirici konusmamissiniz.
Bi sorun goremedim ben.
Artik kuzen daha az gelir diye dusunyorum.

atma tabi
hele esinin ne olacak sorucaklar mi gelmek icin demesi bile basli basina tartisma sebebi bence.
bunu da yedir esine bence.

Bende çok sinir olurum iş günü gelen misafire hele sık sık oluyorsa bence ayıp etmemişsiniz ama bekarlar sanırım bu konuda düşüncesiz oluyorlar

Izin mi alcaklar ne ya. Tabiki alcaklar. Babalarinin evleri mi de lap diye geliyolar. Hic sevmem böyle seyleri. Bencede geri adim atma, haklisin cünkü.:KK12:

Hani çocuklar varken rahatsız da olmam. Geçer tv başına yatarım. Ben pervasızlığa kızıyorum.
Olan kuzen 2 ye oldu. Yılda 2 kez falan geliyor yaşadığımız şehire:)

Gayet iyi yapmissiniz.
bizde de var o modellerden.
Isten cikip kapinin onunde evde misiniz diye ariyorlar (2kisi )
ben de her seferinde keske daha erken soykeseydiniz yemegi ona gore yapardim diyorum.
Ve her seferinde 'biz yemege gelmiyoruz ki ne gerek var ' diyorlar.
yahu saat 5i geçmiş, is cikisi gelip gece yarısına kadar oturuyorsunuz, nasil yemege gelmiyorsunuz diyesim geliyor, diyemiyorum :KK43:

Hani çocuklar varken rahatsız da olmam. Geçer tv başına yatarım. Ben pervasızlığa kızıyorum.
Olan kuzen 2 ye oldu. Yılda 2 kez falan geliyor yaşadığımız şehire:)

Aaaa ona tepki göstermeniz iyi olmamış o zaman keşke sürekli gidip gelene gösterseydiniz ben bunu bilmiyordum

Yilda 2 kez gelen akraba ya boyle davranilmaz. Hani surekli cat kapi gelen vardir konusursun. Bu yaptiginiz cok yersiz olmus.

X