Ayıplı Konu

Paccozade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
30
33
Selam kızanlarım,

Evet evet haklısınız üyelik alır almaz ayıplı konu açıyorum. Özürlerimi sunar, Kazen'in bilgisinin olduğunu söylemek isterim.

Gel gelelim konuya;
Eşimle ilişkiye girerken çok ağrılarım oluyor kasılmadan mı değil mi bilmiyorum. Bir sene oldu evleneli ama bir senedir böyleyim, girerken acı çekiyorum ama ilişki esnasında acım yok. Vajinismus olsam tek girişte ağrıması tuhaf hep ağrır diye düşünüyorum.

Utandım bu konuyu açarken ama kimseyle konuşamıyorum, belki benimle aynı derdi paylaşanlar vardır aranızda.. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Dar olmasından kaynaklanıyor krem yada vazelin kullan

Selam kızanlarım,

Evet evet haklısınız üyelik alır almaz ayıplı konu açıyorum. Özürlerimi sunar, Kazen'in bilgisinin olduğunu söylemek isterim.

Gel gelelim konuya;
Eşimle ilişkiye girerken çok ağrılarım oluyor kasılmadan mı değil mi bilmiyorum. Bir sene oldu evleneli ama bir senedir böyleyim, girerken acı çekiyorum ama ilişki esnasında acım yok. Vajinismus olsam tek girişte ağrıması tuhaf hep ağrır diye düşünüyorum.

Utandım bu konuyu açarken ama kimseyle konuşmıyorum, belki benimle aynı derdi paylaşanlar vardır aranızda.. Yorumlarınızı bekliyorum kızanlarımmm

Teşekkürler şimdiden
jel kullandınız mı?

Kızanlarım yazınca konu samimi olmuyor, bunu bir belirtelim de önce. Yahu hadi ergenleri anladık da, evli kadınlar ne demeye bunu buraya soruyor? Üstelik bir senelik evlisiniz. O kadar zaman bunu mu merak ettiniz? Buraya yazdığınıza göre elinizde internet var, araştırın. Olmazsa doktora gidin.

Kullanıyorum fakat giriş acıların acısı, gerisi kolay oluyor ama giriş çok kötü. Sırf bu yüzden ilişkiden soğuyorum, eşim de beni düşünmekten konsantre olamıyor. Vajinismus değilimdir ama değil mi?
o zaman bizim yapabileceğimiz birşey yok sanırım rahat olcaksın

Kızanlarım yazınca konu samimi olmuyor, bunu bir belirtelim de önce. Yahu hadi ergenleri anladık da, evli kadınlar ne demeye bunu buraya soruyor? Üstelik bir senelik evlisiniz. O kadar zaman bunu mu merak ettiniz? Buraya yazdığınıza göre elinizde internet var, araştırın. Olmazsa doktora gidin.

Samimi olsun diye demedim zaten. Samimi olupta elime birşey geçmiyor bunu bir belirtiyim de önce. İnternet var ama mübarek vajinismus diyor başka birşey demiyor. Ve madem yardımcı olamayacaksınız, eleştirmeden de es geçebilirsiniz konumu. Sağol yine de kızanımm

Ağrıysa kasılmadandır diye düşünüyorum. Aşırı bir baskı hissi gibi mi?
Eğer baskı gibi değilse bir kaç saniye sonra geçiyorsa yeteri kadar kayganlık olmadığındandır bence.

Ayrıca bir senedir niye doktora gitmediniz? Doktordan yardım almak eşe dosta anlatmaya benzemez sonuçta.

Ağrıysa kasılmadandır diye düşünüyorum. Aşırı bir baskı hissi gibi mi?
Eğer baskı gibi değilse bir kaç saniye sonra geçiyorsa yeteri kadar kayganlık olmadığındandır bence.

Ayrıca bir senedir niye doktora gitmediniz? Doktordan yardım almak eşe dosta anlatmaya benzemez sonuçta.

Doktora çok gittim her gittiğimde vajinismus değilsiniz kasılmayın diyor her defasında. Basınç gibi evet :KK43: jel kullanıyorum ama bana mısın demiyor

Samimi olsun diye demedim zaten. Samimi olupta elime birşey geçmiyor bunu bir belirtiyim de önce. İnternet var ama mübarek vajinismus diyor başka birşey demiyor. Ve madem yardımcı olamayacaksınız, eleştirmeden de es geçebilirsiniz konumu. Sağol yine de kızanımm
Siz ilişki yaşıyorsanız ne vajinismusundan bahsediyorsunuz acaba? İkinci üyelik alıp gelene kadar bir doktora gitseydiniz. Millet nereden bilecek ne var?

Siz ilişki yaşıyorsanız ne vajinismusundan bahsediyorsunuz acaba? İkinci üyelik alıp gelene kadar bir doktora gitseydiniz. Millet nereden bilecek ne var?

Millette belki aynı dert vardır, nasıl atlatmışlar ne gibi ilaçlar kullanmışlar diye açmış olamaz mıyım? Rahatsız olduysan konumdan, es geçebilirsin diyorum sana :)

X