Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebze de cnm. 400-500 tl ye rahat ev bulunurmuşşehrine göre değişir canım
biraz açıklarsan nerede oturmak istediğinizi
iş yerine yakın yerden tutmayı düşünüyoruz evi...1.500 yeter yol parası ne kadar bilemiyorum
sigara alkol yok cnm.. ikimizde evcümen insanlarız ama hafta sonları dışarda vakit geçirebiliriz ama çok lüks mekanlara takılmayız zaten. ay da bir kez de başka bi şehre günübirlik gezmeye gidebilirizdaha açık konuşmanız lazım. benzin, sigara vs. var mı? özel uğraşlar var mı?
bana para yetmiyor mesela. ne yaptığımı da bilmiyorum.
öğrenim kredisi borcu var aylık 200 tl mi ne olması lazım. onun haricinde düğün den de bi 15.000 tl de borc var ama düğünde takılan altınları satıp ödemeyi düşünüyoruz borçları sadece öğrenim kredisi borcu kalacak aylık 200 tl. çok marka takıntımız yoktur ama aylık ikimizin en fazla 300-400 tl giyim masrafı olur. 2.500 tl aylık gelirimiz olacak ve köşeye her ay 1 tane çeyrek atmak istiyoruz. herhalde 1500 tl kira ve faturalar mutfak masrafı + öğrenim kredisi 200+ giyim 400+ eksrta harcamalar 200 derken tam denk geliyor sanırım.. tabi böyle hesaplar yapmak saçma da işte... ben atanamadım. sözlüm atandı. ben evde ders çalışacağım seneye... ben atanıncaya kadar sıkıntı çeker miyiz diye endişelendim birazBorç var mı peki? Borçsuz harçsız evlenecekseniz en az 2000 olmalı bence, gezme tozmadan ya da giyimden feragat ederiz diyorsanız altı da olabilir
öğrenim kredisi borcu var aylık 200 tl mi ne olması lazım. onun haricinde düğün den de bi 15.000 tl de borc var ama düğünde takılan altınları satıp ödemeyi düşünüyoruz borçları sadece öğrenim kredisi borcu kalacak aylık 200 tl. çok marka takıntımız yoktur ama aylık ikimizin en fazla 300-400 tl giyim masrafı olur. 2.500 tl aylık gelirimiz olacak ve köşeye her ay 1 tane çeyrek atmak istiyoruz. herhalde 1500 tl kira ve faturalar mutfak masrafı + öğrenim kredisi 200+ giyim 400+ eksrta harcamalar 200 derken tam denk geliyor sanırım.. tabi böyle hesaplar yapmak saçma da işte... ben atanamadım. sözlüm atandı. ben evde ders çalışacağım seneye... ben atanıncaya kadar sıkıntı çeker miyiz diye endişelendim biraz
ALLAH yolunuzu da bahtınızı da açık etsin. bir an önce atanabilin inşallahhöğrenim kredisi borcu var aylık 200 tl mi ne olması lazım. onun haricinde düğün den de bi 15.000 tl de borc var ama düğünde takılan altınları satıp ödemeyi düşünüyoruz borçları sadece öğrenim kredisi borcu kalacak aylık 200 tl. çok marka takıntımız yoktur ama aylık ikimizin en fazla 300-400 tl giyim masrafı olur. 2.500 tl aylık gelirimiz olacak ve köşeye her ay 1 tane çeyrek atmak istiyoruz. herhalde 1500 tl kira ve faturalar mutfak masrafı + öğrenim kredisi 200+ giyim 400+ eksrta harcamalar 200 derken tam denk geliyor sanırım.. tabi böyle hesaplar yapmak saçma da işte... ben atanamadım. sözlüm atandı. ben evde ders çalışacağım seneye... ben atanıncaya kadar sıkıntı çeker miyiz diye endişelendim biraz
Sana tavsiyem,altınlarınızı bozmayın. Bizim çok borç vardı 15bin ne ki. Taksit yaptırın bence onu da, eğer zorlanırsanız bozarsınız.Altınlarla da ilerde araba alırsınızöğrenim kredisi borcu var aylık 200 tl mi ne olması lazım. onun haricinde düğün den de bi 15.000 tl de borc var ama düğünde takılan altınları satıp ödemeyi düşünüyoruz borçları sadece öğrenim kredisi borcu kalacak aylık 200 tl. çok marka takıntımız yoktur ama aylık ikimizin en fazla 300-400 tl giyim masrafı olur. 2.500 tl aylık gelirimiz olacak ve köşeye her ay 1 tane çeyrek atmak istiyoruz. herhalde 1500 tl kira ve faturalar mutfak masrafı + öğrenim kredisi 200+ giyim 400+ eksrta harcamalar 200 derken tam denk geliyor sanırım.. tabi böyle hesaplar yapmak saçma da işte... ben atanamadım. sözlüm atandı. ben evde ders çalışacağım seneye... ben atanıncaya kadar sıkıntı çeker miyiz diye endişelendim biraz