Rüya Yorumları Aynı anda iki kişinin benzer rüya görmesi

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
merhabalar

benim iki yakınım da rüyasında beni görmüş ikisi de hamile olduğumu görmüşler. Çocuğum yok. Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Hayra yoralım hayır olsun. Hani bir kişi görür de anlarım. Ama aynı gece iki kişi birden ayrı yerlerde aynı rüyayı görmeleri benim kafama takıldı... Belki bir umut...

Sizce?

merhabalar

benim iki yakınım da rüyasında beni görmüş ikisi de hamile olduğumu görmüşler. Çocuğum yok. Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Hayra yoralım hayır olsun. Hani bir kişi görür de anlarım. Ama aynı gece iki kişi birden ayrı yerlerde aynı rüyayı görmeleri benim kafama takıldı... Belki bir umut...

Sizce?

güzel bir rüya bence, yakın zamanda inş hamile kalırsınız ya da hamilesinizdir ama herkese yorumlatmayın rüyaları

Merhaba ben yeni uye oldum bu siteye.1.5 yillik evliyim.bebek istiyorum.benim sormak istedigim cevremdeki insanlar beni Rüyalarında hamile yada dogum yapmis oldugumu gorduler.bebegin erkek oldugunu soylediler.ilk duydugumda birsey dudunmemistim ama 4 5 kisi hemen hemen ayni rüyayı gorunce sormak istedim.
çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun :)))

X