- 22 Aralık 2021
- 2.462
- 3.355
- 83
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Adam zaten ahlaksizin teki bunu belirtmeye dahi gerek yok ve elbette karısına karşı sorumlu olan o..Ancak şu an bu sitede -muhatabımız konuyu açan kadın- açısından bakarsak "hırsızın hiç mi suçu yok". O zaman tüm bekar kadınlar önlerine gelen evli adamlarla birlikte olsunlar, nasılsa hiçbir sorumlulukları yok. Bakın bu bir toplumsal sorumluluktur herşeyden önce bana göre. Toplumun normlarını bozmaya, etik değerlerini hiçe saymaya yönelik ihlaldir. Üstelik "genelleme yaparsam" bu tarz yorumlar, bu tarz ilişkilere sıcak bakan kadınlardan geliyor, o nedenle çok da dikkate alınması gereken bir insan tipi olduğunuzu düşünmüyorum..Bu sitede şu olay çok garip. Bir kadın sevgilisi olan bir erkek kendisini aldatırsa sempati ile cevaplar alıyor ama diğer kadin evli ise adamla linç ediliyor. Ben bir tane sevgilisi evli çıkıp da linç yemeyen kadın görmedim. Sanırım sitede birçok kadın içten içe eşine güvenmiyor; böyle aldatmaları görünce de konuyu açan kızı metres olarak görüp hakaret ediyor. Evlendiniz diye üstün olmuyorsunuz hanımlar. Bir erkek iki kadını da idare ediyorsa ahlaksız olan odur, bekar olan kız değil. Sosyal medyada kadınla hiç fotoğrafı yoksa bekar sanması da çok normal. Çok güzel bir söz vardır. Or.s.u evdense, kapı kilit tutmaz diye. Sizin kocanız erkek or.s.usu ise aldatılmak kaderiniz olur.