• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yaşamak ve karmaşık duygular

Çekişmeli dava istemiyorum anlaşacağız şu an dava açsam şiddet yok bişi yok reddolur.bu arada kreş parasını zaten eşimin kurumu ödüyor artı bin beş yüz nafaka istiyoum daha doğrusu avukat diyor
Tamam işte avukat doğru diyor. Siz babasız bakacaksınız o çocuğa. Ben istenen rakamlarda sorun görmedim.
 
Çocuğu varsa almalı. Çocuk iki kişinin canından. Baba da bakacak elbet. Ama bir kadının eli ayağı tutarken başka bir adamdan para almasını doğru bulmuyorum. Şahsi fikrim bu. Münakaşaya gerek yok, hepimiz farklı düşüncelere sahibiz.
münakaşa etmiyorum zaten sizin fikrinizde olabilir saygı duyarım sadece bunu gurursuz gibi bir kelimeyle ifade edemezsiniz.
 
Back