- 21 Nisan 2015
- 19
- 0
- 28
- Konu Sahibi BasaAaakkkkkkk
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben yengeç erkek arkadaşım boğa burcu bilirsiniz inatçı olurlar. Bız ıkı hafta once ayrıldık yanı o istedi olmuyor artık falan işte klasık şeyler neyse ayrıldık bır hafta sonra ben bır kız arkadasımla dışarı cıktım cafenın bırınde otururken yanımdakı kız arkadasımın bır erkek arkadaşı bızı görüp geldi 10 dakkalığına oturdu masaya meğersem erkek eski sevgilimin arkadaşları bızıgormuş ıkı gun sonrada ben yıne aynı kız arkadasımla dışarı cıktım aradan bır hafta gectı benden ayrılan erkek arkadasım benı aradı baya saydırdı o erkek kimdi diye bende inkar ettim falan yalvardı barıstık şimdiyse yalanlarım ortaya çıktı ustelık bu bahsettığım kız arkadasımla ıkıncı kez dışarı cıkışımıda ona söylemeyip yalan yerede yemin etmiştim şu an hersey orta acıktı çok sevıyorum oda sevıyordu adımı çıkma tarıhımızı falan dövme yaptırmıştı çocuk doğum gunu hedıyem olarak ya lutfen daha once bu tarz bırseyelr yaşayan varsa aranızda bana bir yol gösterin yada siz napabılırım işte okuduğunuz için teşekkürler biraz uzun oldu farkındayım umarım anlaşılır yazmışımdır kızlar sabırsızlıkla beklıyorum cevaplarınızı