• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık mı ayrılmadık mı ?

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar sevgilimle ıkı senelık bir bereberlıgımız var ilişkimiz bu süre zarfında çok yıprandı.,anlasamıyoduk ve sonunda iki gün önceki kavgamızda bitmesine karar verdik ben çok sevdim halde kabul ettim.,,ben ayrılırken agladıgım halde "bana duygu sömürüsü yapma" diyebilicek biriydi.,sürekli istediği gibi biri olmamı istiyodu olmayıncada küfürler hakaretler vs..o zamnlar dayanabilicemi sandım için sustum onu sevıyodum salaklık işte nolursa olsun yanımda olmasını istedim..şimdi durumu düşündüm zaman hata yaptımı anlıyorum.,nese sonuc olarak ayrıldık va ben facebookdan ılişkı durmumuzu iptal ettim resımlerı sıldı onunla ortk olan herkesı sıldım.,sonrada facebook dondurdum.,sonra onda olan bi arkadaşımızın sifresini bildim için dün gece bakma geregı duydum onun face :44: ama ilişki durmunu iptal etmemiş resimlerimde hala duruyodu girmemiş desem girmiş internete ama neden hala resimlerimi saklıyo ve iptal etmemiş anlamadım :50: eger yardım ederseniz cok sevnırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana hakaretler edip, küfürler savuran ve seni olduğun gibi kabullenemeyip değiştirmeye çalışan bir insana katlanabilmen içler acısı.
Seninki sevgi değil, aşk değil, sadece takıntı.
Eğer gerçekten sevseydin sineye çekmezdin hakaretleri, küfürleri.
Facebook saçmalığına da bu kadar takılma bence, seni seven insan seni mutlu eder ne olursa olsun.
Çoluk çocuk işi bunlar.
Fotoğraflarını silmedi diye sana aşık mı demek oluyor sanki?
Hem belki de girememiştir siteye o yüzden silmemiştir.
Bu kadar ezilme bir erkek karşısında, üzülen hep sen olursun.

O silmese bile bosver cok mu mühim!
Belki de bensiz yapamaz o gene bana döner diye düsünüyordur.
Neyse ki kendin de farkındasın durumun normal olmadıgının.
Bana kalırsa en iyisini yapmıssın hakaret , küfür hic iyi birsey degil cünkü.
İnsan sevdigine kıyamaz bunu da kulagına küpe yap.. :34:

yorumlarınız için teşekkür ederim öncellikle...beni aradı ve özür diledi ama ben napıcamı bilmiyorum seviyorum ama aynı şeleri yaşamakda istemiyorum bide aynı mahalledeyiz bi sokak var aramızda çok zor olcak cok :5:

Son düzenleme:
Kavganız veyahut ayrılmanız çok yeni olduğu için daha bunun üzüntüsünü atlatamamış olabilirsin ama sana hakaret eden küfürler eden seni sen olduğun için sevmeyen biriyle ne kadar geçirebilirsin ki, tabi ki aranızda olanları en iyi sen bilirsin biz senin anlattığın kadarına yorum yaparız tavsiye veririz. Gönlünden geçeni yapmanı dilerim ama sana verilen tavsiyeleride kullan derim :)

bence bu saatten sonra ayrılmıs olmanızla ayrılmamanız aranızda fark yok.. zaten aranızdaki ilşki bitmiş malesef canım:( adı ayrılmadık olsa ne olurki, zor olsada durumu kabullensen iyi olur:(

Back
X