- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
Merhaba hepinize iyi geceler. Bu saat oldu hala deli gibi agliyorum. 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim cok iui kalpli guvenilir biri. Maddi manevi bi ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Fakat bazi konularda asiri sorumsuz ve umursamaz. Herseyi benden bekler cunku oyle yetismis. Aramizda cok buyuk sorunlar olmadi hic. Bugum bi kac kiz arkadasimla bulustum. Iste surekli senin sevgilin senin icin ne yapiyor gelecek planiniz yok seni oyaliyor falan kanima girdiler. Eve geldim asiri gergindim. O gerginlikle tartisma cikti. Ben de saymaya basladim benim icin napiyosun falan diye. Sonra ayrilmak istiyorum dedim. Nasil oldu bilmiyorum. Ve tartismada haksiz oldugu konularda bile uste cikti. Hep buyutuyosun falan dedi. Sonra yeter istedigin olsun dddi ve cikti gitti. Su anda ne yapmam gerektigini bilmiyorum. O kadar tuhafim ki. Cok fazla seviyorum o kadar emegimiz var ama adam aramadi bu saate kadar. Konusmak icin aradim acmadi. Bana deger verse gitmezdi diye dusundum.Dogru mu yaptim gercekten neden boyle yaptim bilmiyorum. Birikmislik diyorum ama oyle buyuk sorunlar da degildi. Ya da ben oyle diger kizlar gibi sevgilim surekli pesimde dolassin bana tapsin havasinda degilim ama doldurusa geldim. Ne yapmaliyim gercekten bilmiyorum lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.