ayrıldım :(

telefon bekleyenler kervanına bir kişi daha katıldı:) aramıza hoş geldin:34:

şaka bir yana, eğer gerçekten seni önemsiyorsa arayacaktır üzülme. daha 2 gün olmuş. sabret.

tatlısın:29:
insanlar 2 günde ölcek gibi oluyorlar allahtan biz o devreleri geçtik:1:

Ilk günler çok zordur canım ya aramayacakmış gibi gözükür ama bi bakarsın mesaj atmış nasılsın diyeee.
Yaşadık acı çektik biliyoruz yani bize artık normal geliyor tabiii.
Allah yaşatmasın birdaha o günleri tatlım:26:

Bir kere arayınca ayrılma sebebin ortadan kalkmış mı olacak, bir kez arayayınca barışacaktın madem neden ayrıldın ki
ayrılmadan önce neden ilgisizleştiğini sorgulasaydın, düzeltmeye çalışsaydın keşke

valla bilmiyorum dost acı söyler mi dersin başka bir şey mi düşünürsün bence seven insan 2 gün değil 2 saat bile dayanamaz , kendimden pay biçiyorum , ne bileyim ortada gurur yapacak bir durum olur aramaz sizinki öyle bişey de değil aramaması için hiç bir sebep yok...kalkıp 1-2 ay sonrada ararsa ne alaka bil ki 1-2 ay birileriyle takılır sonra canı sıkılır seni arar bilemiyorum moralini bozmamışımdır umarım canım senin seviosun ama ;)

Ilk günler çok zordur canım ya aramayacakmış gibi gözükür ama bi bakarsın mesaj atmış nasılsın diyeee.
Yaşadık acı çektik biliyoruz yani bize artık normal geliyor tabiii.
Allah yaşatmasın birdaha o günleri tatlım:26:

ama bak eninde sonunda arayacak o aramayanlar. dediğin gibi bakarsın 20 gün aramaz ama yirmibirinci de arayacak. o aramanın nedeni de yoklamak. orda mı, hala bıraktığım yerde mi diye? bir ilişki uzmanı demişti ki bir erkeğin maksimum geri dönme süresi 15 gündür. eğer bu süreyi uzattıysa çöpe atın gitsin :1:

Son düzenleme:
şimdi ayrıldın madem geri arama..
beklemeye devam et...
isteseydi ve sana gerçekten değer verseydi arardı zaten..
hatta ayrılmayı bile kabul etmezdi...

ama bak eninde sonunda arayacak o aramayanlar. dediğin gibi bakarsın 20 gün aramaz ama yirmibirinci de arayacak. o aramanın nedeni de yokalamak. orda mı, hala bıraktığım yerde mi diye? bir ilişki uzmanı demişti ki bir erkeğin maksimum geri dönme süresi 15 gündür. eğer bu süreyi uzattıysa çöpe atın gitsin :1:

Kesnlikle öyle bencede.. Bizimkiler artık çöp bile değil çürüdüler be atık oldular toprağa karıştılar hahaha.
Aslında benimki demem daha doğru olur:9:

Hepimiz bu yollardan gectik. Tecrubeme dayanarak soyluyorum. Sakin arama! Eger seni seviyor ve seninle olmak istiyorsa mutlaka arayacaktir. Yok istemiyorsa zaten bu iliskiyi surdurmenin bir anlami yok. Eger sen ararsan ve senin cqbanla bu iliski devam ederse gozunde daha da degersizlesirsin. Ondan sonra da sana her turlu kotu muameleyi yapmayi kendine hak gorur. Ya hep, ya hic. Ben bunu savunuyorum.

Hepimiz bu yollardan gectik. Tecrubeme dayanarak soyluyorum. Sakin arama! Eger seni seviyor ve seninle olmak istiyorsa mutlaka arayacaktir. Yok istemiyorsa zaten bu iliskiyi surdurmenin bir anlami yok. Eger sen ararsan ve senin cqbanla bu iliski devam ederse gozunde daha da degersizlesirsin. Ondan sonra da sana her turlu kotu muameleyi yapmayi kendine hak gorur. Ya hep, ya hic. Ben bunu savunuyorum.

Bir kere arayınca ayrılma sebebin ortadan kalkmış mı olacak, bir kez arayayınca barışacaktın madem neden ayrıldın ki
ayrılmadan önce neden ilgisizleştiğini sorgulasaydın, düzeltmeye çalışsaydın keşke

sorguladım hep bir bahanesi var ama ben böyle devam etmek istemiyorum ayrılcam dediğimde bile beni sonraki plana attı yaa

Ayrılmakta acele etmişsin.
Son zamanlarda değişen tavırlarının sebebini öğrenmeye çalışsaydın, çok çabuk parlamışsın. 2 yıllık bi ilişkiden bahsediyorsun.. Bu kadar kolay mı ayrılmak?
Bekleme dönmez bu saatten sonra. Üzgünüm.

ama bak eninde sonunda arayacak o aramayanlar. dediğin gibi bakarsın 20 gün aramaz ama yirmibirinci de arayacak. o aramanın nedeni de yoklamak. orda mı, hala bıraktığım yerde mi diye? bir ilişki uzmanı demişti ki bir erkeğin maksimum geri dönme süresi 15 gündür. eğer bu süreyi uzattıysa çöpe atın gitsin :1:

21 gün beklemeye çalışırım bana aldığı hediyelere sarılıp uyuyurum aklımı kaçırcammmm.......çıldırmaya az kaldı sevgilim nerdeeeeeeeeeeeeeeeee :43::43::43::43::43::43:

Hepimiz bu yollardan gectik. Tecrubeme dayanarak soyluyorum. Sakin arama! Eger seni seviyor ve seninle olmak istiyorsa mutlaka arayacaktir. Yok istemiyorsa zaten bu iliskiyi surdurmenin bir anlami yok. Eger sen ararsan ve senin cabanla bu iliski devam ederse gozunde daha da degersizlesirsin. Ondan sonra da sana her turlu kotu muameleyi yapmayi kendine hak gorur. Ya hep, ya hic. Ben bunu savunuyorum.

Back
X