ayrıldım :(

madem arkasindan aglicaktin gercekten ayrilmicaktin niye ayrilalim dedin,
hadi diyelim barismadiniz felan niye arayip rol yapmasini istiyorsun,
ilginc geldi bana onunda tamam herseyin normal oldugunu soylerim demesi,
aslinda ayrilmadiginiz anlamina geliyor ki zaten...

Ben sana kendimden ornek vereyim. 6-7 aylik iliskimden bana olan ilgisizliginden dolayi ayrildim. 2 hafta dayanabildim ve tekrar Geri donup aradim ki KESKE aramasaydim. Sonraki 1 ay burnumdan getirdi tavirlariyla. Bende canimdan bezip bitti demeden cekip gittim. 2.5 aydir ne o beni ariyor ne de ben onu ariyorum. Seviyor muyum, hem de cok. AMA ben gittikce o kacti.

:43:iyi de ben de durup dururken demedim artık çok ilgisizleşti haksız olduğu tartışmalarda bile ilk adım atan ben oldum en son dayanamadım ayrılalım dedim ve HALA ARAMADI ben arayamam gurur değil şimdi ararsam hep yine ilk adımı benden bekleyecek her zamanki gibi

:43:iyi de ben de durup dururken demedim artık çok ilgisizleşti haksız olduğu tartışmalarda bile ilk adım atan ben oldum en son dayanamadım ayrılalım dedim ve HALA ARAMADI ben arayamam gurur değil şimdi ararsam hep yine ilk adımı benden bekleyecek her zamanki gibi

o zaman aglanip sizlanmayi birak hayata tutunmaya baka donerse senindir donmesse zaten hic senin olmamistir:31:

2 aydır hiç göüşmedik ben bana aldığı hediyeleri falan yolladım ses seda yok artık olmasını da istemiyorum böyle daha iyi hissettiğimi anladım kapandı artık o defter

Back
X