- 28 Ocak 2015
- 11
- 2
- 31
- Konu Sahibi esmiraflrs
ayrılık acısı dedim ama ayrıldık mı onu bile bilmiyorum çok güzel bir ilişkim vardı sürekli arar sorar sabahlara kadar mesajlaşırdık benden birden bire uzaklaştı arayıp sormamaya başladı mesajlarıma hiç cevap vermedi buluşma tekliflerimi kabul etmedi bende ayrılalım dedim sen bilirsin dedi ayrıldık çok acılar çektim ama dayandım 2 ay ayrı kaldık sonra bana geri döndü bensiz mutsuz olduğunu söyledi tekrar başladık herşey yine harika gidiyor birbirimize doyamıyoruz sürekli görüşüyoruz sabahlara kadar mesajlaşıyoruz yine ilgisini kesti arayıp sormamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı tek satır bile yazmadı bana çok yoğunum dedi sadece yoğun bile olsa bana bir dakika ayıramaz mıydı yine terk eden ben oldum artık benimle görüşmek istemiyorsun sanırım keşke açıkça söyleseydin elveda diye mesaj attım mesajıma tek satır cevap yazmadı tam 2 hafta oldu hiç aramadı cevap gelmedi face giriyor paylaşımlar yapıyor kendi havasında ama ben çok acı çekiyorum onu düşünmediğim tek bir an yok sürekli ağlyorum ne yapayım ben ne olur yardım edin arasam mı bilemiyorum neden ayrılalım demedi veda etmedi bir türlü anlayamıyorum içimin acısı hiç geçmiyor dayanamıyorum