ayrılık acısı nasıl geçer

esmiraflrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
11
2
31
ayrılık acısı dedim ama ayrıldık mı onu bile bilmiyorum çok güzel bir ilişkim vardı sürekli arar sorar sabahlara kadar mesajlaşırdık benden birden bire uzaklaştı arayıp sormamaya başladı mesajlarıma hiç cevap vermedi buluşma tekliflerimi kabul etmedi bende ayrılalım dedim sen bilirsin dedi ayrıldık çok acılar çektim ama dayandım 2 ay ayrı kaldık sonra bana geri döndü bensiz mutsuz olduğunu söyledi tekrar başladık herşey yine harika gidiyor birbirimize doyamıyoruz sürekli görüşüyoruz sabahlara kadar mesajlaşıyoruz yine ilgisini kesti arayıp sormamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı tek satır bile yazmadı bana çok yoğunum dedi sadece yoğun bile olsa bana bir dakika ayıramaz mıydı yine terk eden ben oldum artık benimle görüşmek istemiyorsun sanırım keşke açıkça söyleseydin elveda diye mesaj attım mesajıma tek satır cevap yazmadı tam 2 hafta oldu hiç aramadı cevap gelmedi face giriyor paylaşımlar yapıyor kendi havasında ama ben çok acı çekiyorum onu düşünmediğim tek bir an yok sürekli ağlyorum ne yapayım ben ne olur yardım edin arasam mı bilemiyorum neden ayrılalım demedi veda etmedi bir türlü anlayamıyorum içimin acısı hiç geçmiyor dayanamıyorum

Geciyor bi sekilde ama acisi epey agir oluyor..ben mesela aciyi atlattim ama hala aklima gelmiyor degil... tanimaz olaydim keske.....kafani baska seylerle oyala yeni bi cevre edin hatta yeni bi askk....

Gercekten dunyanin sonu degil ya, bir kez daha okudum da yazdiklarinizi.. degmiyor elin oğlu için. Cok cok üzüldüm inanin ama bizde de çare yok ki. Zaman diyorum iste o kadar baska da birsey yok malesef. Biraz.arkadaslarinizla vakit gecirebilirsiniz iyi geliyor, filmler sinemalar biraz zihninizi dağıtır.. kitap okuyun birde o da iyi olur

Eksi yönlerini düşün nefret et.baksana umrunda değilmişsin zatn rahat davranıyor .şimdi Toparlan ve takma.tekme atmayı bilin .belki sizi daha iyileri beklyr bu bir işaret kader .

Seni ciddiye almamıs senin onu aldıgın kadar. Öyle ki cevap vermeye bile tenezzür etmemiş haspam.
Soruna gelirsek, nasıl gecer? Yas süreci vardır, kişiden kişiye degisir, o süreyi atlatmak gerekiyor, o süre gecince etkisi eskisi gibi olmuyor. Şimdi yemek yiyemiyorsun, uyku uyuyamıyorsun, sürekli aklında o... Hele söyledikleri, yaptıkları olumsuz olanlar, kafandan o sahneler gececek sürekli için parcalanacak her seferinde. Olumlu olanların böyle davrandıgı icin yalan oldugunu düsünmen canını daha cok yakacak. Olmadık yerde gözlerin dolacak, bogazın dügümlenecek.
Arada gelip gidecek bir tip bu. Seni gene arayacak. Gelmelerinin gecici oldugunu bil, kabullenmek istemeyeceksin ama öyle. Sende olmadıgında da baskasında büyük ihtimalle.
Hayatına tutunmaya calıs. Bizim Allah'dan baska kimseye ihtiyacımız yok.
En etkili cözümün bu süreci atlatmada dua olduguna inanıyorum ben. Deneme yanılma yoluyla bu olduguna karar verdim. Sonrasında su akıp yolunu buluyor zaten. Hayatında olması gerekiyorsa gelir kalır senle kalıcı adım atar, yok gerekmiyorsa gittigi yerde kalır. Allah onu orada tutar ya da baska bir yerde ki sana salca olmasın, kendini bul ve daha iyi şeyler olsun hayatında iyi diye. Haksızsa hak ettigini de bulur.
Ben de cok zor zamanlar atlattım, bu dönemde insanlar baskalarının basından gecenleri okumak istiyor, dilersen benimkileri okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkek-arkadasim-canimdan-bezisim.776519/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayrilik-acisini-nasil-attiniz.779078/

Bir daha geri dönerse sen kabul etme. Ağla sıkla ama asla affetme... İstediği zaman gelip gidemeyeceği biri olmadığını görsün. Böyle erkeklerden nefret ediyorum.
Geçiyor arkadaşım, zamanla geçiyor, hatta bu acı seni güçlü ve olgun kılacaktır.

hmm hemen hemen aynı şeylerden müzdarip olmuşuz tek fark ben aldatıldım
kendine engel olamazsın biliyorum ama sana tavsiyem sık sık profiline bakma bir süre sonra bakmayı unutuyorsun zaten.çok yenisin henüz zamanla geçecek bunu aldatılıp engellenen bir arkadaşın olarak söylüyorum :) sonra ikinci tavsiyem slow müzik yerine pop dinle ve aklına her geldiğinde "ben bu kadar kalitesiz miyim?" de.beklentinide sıfıra çek.benim şuanlık yaptığım bunlar işe yarıyor mu? bir ölçüde evet.unutma her şey sende bitiyor

Zaman ve dua ilacı.....
Öyle bir unutursunki gün gelir hatırlamaya çalışsan dahi hatırlayamazsın...
Bol bol dua et ve kafanı bişeylerle meşgul et...
Zamanla unuttuğunu hafiflediğini gorursun...
Geçmiş olsun.

ayrılık acısı dedim ama ayrıldık mı onu bile bilmiyorum çok güzel bir ilişkim vardı sürekli arar sorar sabahlara kadar mesajlaşırdık benden birden bire uzaklaştı arayıp sormamaya başladı mesajlarıma hiç cevap vermedi buluşma tekliflerimi kabul etmedi bende ayrılalım dedim sen bilirsin dedi ayrıldık çok acılar çektim ama dayandım 2 ay ayrı kaldık sonra bana geri döndü bensiz mutsuz olduğunu söyledi tekrar başladık herşey yine harika gidiyor birbirimize doyamıyoruz sürekli görüşüyoruz sabahlara kadar mesajlaşıyoruz yine ilgisini kesti arayıp sormamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı tek satır bile yazmadı bana çok yoğunum dedi sadece yoğun bile olsa bana bir dakika ayıramaz mıydı yine terk eden ben oldum artık benimle görüşmek istemiyorsun sanırım keşke açıkça söyleseydin elveda diye mesaj attım mesajıma tek satır cevap yazmadı tam 2 hafta oldu hiç aramadı cevap gelmedi face giriyor paylaşımlar yapıyor kendi havasında ama ben çok acı çekiyorum onu düşünmediğim tek bir an yok sürekli ağlyorum ne yapayım ben ne olur yardım edin arasam mı bilemiyorum neden ayrılalım demedi veda etmedi bir türlü anlayamıyorum içimin acısı hiç geçmiyor dayanamıyorum

Yaslariniz kac?

X