ayrılık çanları çalıyor

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
5.senemize girdiğim bir ilişkim var şu zamanlarda birbirimize fazlasıyla rahatça sözler sarf ediyoruz 5 senenin verdiği rahatlıkla tabiki ama iyice canım sıkılmaya başladı gittikçe saygısız olmaya takmamaya başladık gibi ve ben bu durumdan hiç memnun değilim sanki artık zorunlu sevgiliyiz sözde sevgili gibi sevgili olduğumuz için konuşmalıyız sevgili olduğumuz için buluşmalıyız gibi oldu artık dayanamıyorum aileler biliyor benim babam hariç akrabalar falan.öyle basit bir ilişki olmadığını düşünüyorum en azından ciddi diye düşündüğüm yüzük taktığım sevgilim bu insan.Ama gel gör ki birbirimizi kırmaktan yaralamaktan başka bir şey yaptığımız bir şey yok bu ara.Artık mutlu olamayacağımızı düşünüyorum sanki geleceğimiz yok hep böyle 5 senenin geçmişin olması bizi bu ilişkiye zorluyor ve ileride daha çok seneler sonra bitecek gibi.belki doğru hissediyorum belki yanlış ama şu anki durumum bunu gösteriyor.kısa süreli ayrılıklar yaşadığımızda dersini almış gibi gayet mantıklı davranıyor ama 1-2 haftayı geçmiyor ne ben ona katlanabiliyorum ne de o bana artık böyle bir duruma geldik.hatasını anladı diye affediyorum seviyorum sonuçta belki salaklık ama durum bu.ve şu an tak etti artık telefonda konuşurken veya mesajla bitirmek istemiyorum ne zaman buluşursak yüzüğümü ve hattımı teslim edicem hat niye derseniz ulaşmak için şu an kullandığımız tek iletişim aracı o. sanırım bitmesi gereken bir ilişki bu bitmeyecek bir şeyse zaten devam eder artık mücadele etmekten yoruldum ulaşmasın bana tekrar kandırmak istemiyorum kendimi.çok karmaşık duygular içerisindeyim doğru mu yapıyorum bilmiyorum.yardım alabileceğim anlatacağım kimse yok

Artık alışkanlık gibi olmuş, tekdüzeleşmiş, heyecan kalmamış büyü bozulmuş yani ayrılmanın çok da üzeceğini sanmıyorum şu durumda.

9 yıllık ilişki yaşamış ve bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.5inci 7nci yıllar ilişkilerde ayrılık çanlarının çaldığı yıllarmış. eğer bu yıllardaki sıkıntılar atlatılırsa daha sağlam bir ilişki olurmuş. aşk daha güzel ve saygıdeğer bir boyuta varırmış. ama inan senin gibi uzun her ilişkide bunlar oluyor. artık birbirini "naber hacı" modunda görüyosun.hele erkekler askerlik arkadaşı muamelesi yapıyor.

insanın doğasında var,sevgili, arkadaş,anne,kardeş....yani ne kadar yakın olursan o insanı o kadar kırabilme hakkın var gibi hissediyor.ama dışardaki insana canım cicim bi hanfendi bi beyfendi oluyoruz. halbuki tam tersi olmalı.

bu kadar uzun ilişkilerde insan karşıdakini hayatının merkezine koyuyor ve onda olan her sorun senin tüm hayatını etkiliyor. ben şunu geç de olsa öğrendim. ilişkilerde senin ve onun iki ayrı küme hayatlarınız olmalı,ilişki ise onların kesişimi gibi bi bölge olmalı. değilse olay rayından çıkıyor sağlıklsız mutsuz bir hal alıyor.

ayrıl falan gibi laflar edemem. bir süre en azından sen kafanı dinle,bunu yaprken bitirerek değil,ama daha mesafeli olarak. sevginiz varsa bu daha da güçlendirir, ama bu dönemde koparsa bitmesi hayırlı olabilir..

umarım bir an önce bu sorunları birlikte aşar ve mutlu olursunuz...

Canım uzun süren ilişkilerde böyle dönemler oluyor inan çok normal. Bir yerden sonra insan alışkanlıktan arıyor birçok şeyi. Soğukluklar giriyor araya. Saygısız tavırlar konuşmalar... Ama böyle zamanlarda bir anda öyle birşey oluyor ki yeniden seviyorum bu insanı diyor insan. Ara ara da olsa bunlar ilişkini yürütmeye yeter. Hiç mi olmuyor böyle anlık olumlu düşüncelerin? o kadar zaman var geçirilen söküp atmak hiç kolay olmuyor çünkü. Ama sürekli kötü hissettiriyorsa sana kendini bence en mantıklısı bir süreliğine ara vermek. Bu sizi mutlu ederse zaten bitirirsiniz, etmezse de daha çok sarılırsınız birbirinize:5:

9 yıllık ilişki yaşamış ve bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.5inci 7nci yıllar ilişkilerde ayrılık çanlarının çaldığı yıllarmış. eğer bu yıllardaki sıkıntılar atlatılırsa daha sağlam bir ilişki olurmuş. aşk daha güzel ve saygıdeğer bir boyuta varırmış. ama inan senin gibi uzun her ilişkide bunlar oluyor. artık birbirini "naber hacı" modunda görüyosun.hele erkekler askerlik arkadaşı muamelesi yapıyor.

insanın doğasında var,sevgili, arkadaş,anne,kardeş....yani ne kadar yakın olursan o insanı o kadar kırabilme hakkın var gibi hissediyor.ama dışardaki insana canım cicim bi hanfendi bi beyfendi oluyoruz. halbuki tam tersi olmalı.

bu kadar uzun ilişkilerde insan karşıdakini hayatının merkezine koyuyor ve onda olan her sorun senin tüm hayatını etkiliyor. ben şunu geç de olsa öğrendim. ilişkilerde senin ve onun iki ayrı küme hayatlarınız olmalı,ilişki ise onların kesişimi gibi bi bölge olmalı. değilse olay rayından çıkıyor sağlıklsız mutsuz bir hal alıyor.

ayrıl falan gibi laflar edemem. bir süre en azından sen kafanı dinle,bunu yaprken bitirerek değil,ama daha mesafeli olarak. sevginiz varsa bu daha da güçlendirir, ama bu dönemde koparsa bitmesi hayırlı olabilir..

umarım bir an önce bu sorunları birlikte aşar ve mutlu olursunuz...

denedim zaman vermeyi kendime ona bitmedi bitiremedik istemedi yapamadık da ama böyle de olmuyor ki sende uzun ilişkiden çıkmışsın emek nedir seneleri paylaşmak nedir bilirsin ayrılmak çözüm gibi geliyor ama olmuyor bilmiyorum şu an tek çarem ayrılmak ama gerçek aşksa zaten sonuç yine beraber oluruz

Canım uzun süren ilişkilerde böyle dönemler oluyor inan çok normal. Bir yerden sonra insan alışkanlıktan arıyor birçok şeyi. Soğukluklar giriyor araya. Saygısız tavırlar konuşmalar... Ama böyle zamanlarda bir anda öyle birşey oluyor ki yeniden seviyorum bu insanı diyor insan. Ara ara da olsa bunlar ilişkini yürütmeye yeter. Hiç mi olmuyor böyle anlık olumlu düşüncelerin? o kadar zaman var geçirilen söküp atmak hiç kolay olmuyor çünkü. Ama sürekli kötü hissettiriyorsa sana kendini bence en mantıklısı bir süreliğine ara vermek. Bu sizi mutlu ederse zaten bitirirsiniz, etmezse de daha çok sarılırsınız birbirinize:5:

tabiki de mutlu ediyor ama o sözleri söyledikten sonra anlamı olmuyor benim için öyle bir kişiliğim var ki en ufak sözü bile unutmam ve büyür içimde takılıp kalırım ona zoruma gidiyor napıyım diğer yaptıkları da yapmacık gibi geliyor o kadar şey söyledikten sonra bende diyorum tabi yalancısın önceden ne diyordun şimdi mi seviyorsun falan iyice bozuluyor sanırım ben evlilik falan yürütemem kadın içine atabilmeli bazen ama ben yapamıyorum hep dır dırcı oluyorum

Back
X