ayrilik sonrasi ne zaman ?

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
38
Arkadaslar ayrilik sonrasi ne zaman yeni biriyle gorusulmeli.

sevgilimden yeni ayrildim. Ve ordan burdan gorusturmek isteyenler oluyor kendimi hazir hissetmiyorum tabiki. Ama yasimda 26 sanki karsima kimse cikmaz gibi geliyo.

istemiyorum sonra da yanlis mi yapiyorum diyorum:/

Bunun bir standardi yok tabi ama bi sure beklemeli dimi

Nasil bir sure verelim sana? Yasadigin duygularin agirligina, ic dunyandaki etkilerine bagli. Kendini hazir hissetmiyosan tabii ki gerek yok once yaralarini sar hayat bi yere kacmiyo daha uzun bi omur var onunde

Yaraya tuz basmaya çalışmıyorsan, gerçekten karşındaki kişiden bir sıcaklık aldıysan başlamakta zarar yoktur zaman kriter olamaz diye düşünüyorum. Ben de yaşadım, aldatıldım hemde. Hiç zaman tutmadım, ertesi gün de başlamadım. Kendimi hazır hissettim, aşık oldum, şu an iyi ki gitmiş diyorum. :KK60:

yaşın problem değil birkere.. görüşmeye hazır hissediyorsan görüş zamanla baglanirsin belki kimbilir..kısmet bu işler.

Kendinizi hazır hisediyorsanız görüşün ama ilişki en fazla 5 ay içinde. sonuca ulaşmıyorsa boşverin gitsin
[iyi yada kötü]

Bunun belli bir zamanı yoktur ki. Karşındakinden ne kadar etkilendiğine bağlı, bir önceki sevgilinden nasıl ayrıldığına bağlı, geçmişi ne kadar unutabildiğine bağlı. Bunların hepsi kişiden kişiye, olaylardan olaylara değişir.

Misal önceki ilişkin kötü bitmişse, sana büyük kazıklar atmışsa ama ayrıldıktan kısa bir süre sonra sana verdiği değeri hissettiren, çok mükemmel biri karşına çıkmışsa o kişiyle yeni bir ilişkiye başlaman daha kolay olur. Senin yaralarını sarar, onun sana olan ilgisi bir diğerinin yaptığı kötülükler üstüne ilaç gibi gelir, bağlanırsın kısa bir sürede.

Ama kötü ayrılmamışsan, onunla olan güzel anıların sürekli aklındaysa, gelen yeni kişi de bir önceki kadar üzerine düşmüyor ve seni etkilemiyorsa onunla olmaz o ilişki. Ya da aradan çok uzun zamanlar geçmeli ki öncekini tamamen unutabilesin, beyninden silebilesin. Aksi halde sürekli yenisiyle eskisini kıyaslar hiç bir şekilde mutlu olamazsın.

Gonlunden ne zaman yeni biriyle gorusmek geciyorsa o zaman senin icin dogru zamandir canim hakkinda hayirlisi olsun

Arkadaslar ayrilik sonrasi ne zaman yeni biriyle gorusulmeli.

sevgilimden yeni ayrildim. Ve ordan burdan gorusturmek isteyenler oluyor kendimi hazir hissetmiyorum tabiki. Ama yasimda 26 sanki karsima kimse cikmaz gibi geliyo.

istemiyorum sonra da yanlis mi yapiyorum diyorum:/

Bunun bir standardi yok tabi ama bi sure beklemeli dimi
Kafandan o kişiyi ne zaman silersen ozaman görüş yanlış kişilere tutunabiirsin. Ben 31 yaşındayım benim halim harap ozaman yaşa takılıp acele karar vermeyin

Sevgilinizle evlenmeyi dusunuyor muydunuz ? Ne is yapiyor bu cocuk ? ayrilma sebebini ne...Sizin artik sevgili flort falan degil de iyi biri gelince evlilok dusunmeneiz gerek bence...Sorudgum sorulara cevap verirseniz sevinirim

Sevgilinizle evlenmeyi dusunuyor muydunuz ? Ne is yapiyor bu cocuk ? ayrilma sebebini ne...Sizin artik sevgili flort falan degil de iyi biri gelince evlilok dusunmeneiz gerek bence...Sorudgum sorulara cevap verirseniz sevinirim

evet düşünüyodum tabi. ayrılma sebebim yalanları egosu hırsızlığından şüphelenmem. tabikide evlilik düşüncem her zaman öyleydi.

Yorumları okumadım aynı yorumu yapan oldu mu bilmem ama
eğer iyileşmezsen ne yazık ki karşına çıkan ilk kişinin yaranı sarmasını istersin yaranı sarıp seni iyileştirince de o kişiyi görmez gözün.Akabinde başka birini gerçekten sever ona tekmeyi basarsın.Bana kalırsa bi sene beklemeli standart bi süresi yoktur bunun ama karşındakinin vebalini alma derim.Sen kendini daha iyi bilirsin tabi.

X