Ayrılıktan Sonra Ne Yapıyorduk ?

Ecemozer

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
60
15
3.5 yillik iliskim bitti , ayrıldıktan sonra ne yapıyorduk nasil teselli buluyorduk nasıl kafa dağıtıyorduk ?

Bu durumda olan birine fikir vermek zor, çünkü biz senin şu an hissettiğin acıyı anlayamayız sadece tahmin ederiz. Kendine farklı aktiviteler bul, görüşmediğin arkadaşların varsa onlarla görüş. Sakın ama sakın kendini salma hatta daha çok bakımlı ol, güzel ol. Dile kolay 3,5 yıl. Seviyorsa erkek arkadaşın zaten dayanamaz. İlk zamanlar kendini özgür hisseder ayrıldığı için kendini hafiflemiş bile hissedebilir ama bir süreliğine :) Daha sonra anılarınız gözünde canlandıkça yüreğine öküz oturmuşa döner :) ve seni yeniden kazanmaya çalışır. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre versin Allah.

Bu durumda olan birine fikir vermek zor, çünkü biz senin şu an hissettiğin acıyı anlayamayız sadece tahmin ederiz. Kendine farklı aktiviteler bul, görüşmediğin arkadaşların varsa onlarla görüş. Sakın ama sakın kendini salma hatta daha çok bakımlı ol, güzel ol. Dile kolay 3,5 yıl. Seviyorsa erkek arkadaşın zaten dayanamaz. İlk zamanlar kendini özgür hisseder ayrıldığı için kendini hafiflemiş bile hissedebilir ama bir süreliğine :) Daha sonra anılarınız gözünde canlandıkça yüreğine öküz oturmuşa döner :) ve seni yeniden kazanmaya çalışır. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre versin Allah.
Cok teşekkür ederim tatlım, depresyondayken dahada ozen gosteriyorum kendime bugun hic olmadigim kadar bakimliyim devamli kalabalik ortamdayim ama gece napicam bilmiyorum aklima geliyor gozlerim doluyor açıkçası ayril baris cocuk oyuncagina dönüyor iliski bi kere ayrilik girdimi olmuyor tekrar o yuzden geri dönüşü yok gibi

Cok teşekkür ederim tatlım, depresyondayken dahada ozen gosteriyorum kendime bugun hic olmadigim kadar bakimliyim devamli kalabalik ortamdayim ama gece napicam bilmiyorum aklima geliyor gozlerim doluyor açıkçası ayril baris cocuk oyuncagina dönüyor iliski bi kere ayrilik girdimi olmuyor tekrar o yuzden geri dönüşü yok gibi
Benim de var öyle ayrıl barış bir ilişkim. Aynen artık devam etse de tat vermiyor.

ben önce acının yaşanması taraftarıyım..
ertelemeye gerek yok, elbet canınız yanacak acıyacak, ağlayacaksınız...

bunları yapmadan oo unuttum harika muhteşem hopppaaa moduna geçmeyin...
oturun dibine kadar acınızı yaşayın...

sonra bir bakacaksınız her şey geçmiş, acıdan eser yok...

ben önce acının yaşanması taraftarıyım..
ertelemeye gerek yok, elbet canınız yanacak acıyacak, ağlayacaksınız...

bunları yapmadan oo unuttum harika muhteşem hopppaaa moduna geçmeyin...
oturun dibine kadar acınızı yaşayın...

sonra bir bakacaksınız her şey geçmiş, acıdan eser yok...
Mutlaka bigün geçer ama bu süreyi çabuk atlatmak istiyorum..

kaldığın yerden devam ediyorsun hayata.. evet üzülüyorsun ama geçiyor.. arkadaşlarınla vakit geçir, kitap oku, film izle, ders çalış, dua et.

geceleride kk da vakit geçir. ben bunları yapıyorum :)

kendini yenileyerek başlayabilirsin.
yani ben öyle yapmıştım..
saçlarımı kısacık kesip rengini değişmiştim..
spora ve diyete başlamıştım..
görüşmediğim arkadaşlarımla dahi görüşmeye başlayı sosyalleşmiştim..

Benimde senin ki gibi yakında 4 yıl olcak ayrıl barıs ayrıl barıs zoraki devam eden bir iliskim var ve artk ayrılmak istiyorum aslında sadece o ayrılık süreci benimde gözümde büyüyor. Keske bir ilacı olsa ve hemen atlatabilsek degil mi:)

Ben olsaydim yeni birini bulurdum yani ciddi olmayabilir chatten falan bi erkek arkadaş olabilir evlenmeden önce kisa sureli sevgililerim olurdu insan asik olmasa bile ayrilinca boşluğa dusuyo ama herhangi birisinden değer görünce daha kolay oluyo bu süreç. sadece bi öneri benimki...

X