Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim tatlım, depresyondayken dahada ozen gosteriyorum kendime bugun hic olmadigim kadar bakimliyim devamli kalabalik ortamdayim ama gece napicam bilmiyorum aklima geliyor gozlerim doluyor açıkçası ayril baris cocuk oyuncagina dönüyor iliski bi kere ayrilik girdimi olmuyor tekrar o yuzden geri dönüşü yok gibiBu durumda olan birine fikir vermek zor, çünkü biz senin şu an hissettiğin acıyı anlayamayız sadece tahmin ederiz. Kendine farklı aktiviteler bul, görüşmediğin arkadaşların varsa onlarla görüş. Sakın ama sakın kendini salma hatta daha çok bakımlı ol, güzel ol. Dile kolay 3,5 yıl. Seviyorsa erkek arkadaşın zaten dayanamaz. İlk zamanlar kendini özgür hisseder ayrıldığı için kendini hafiflemiş bile hissedebilir ama bir süreliğine :) Daha sonra anılarınız gözünde canlandıkça yüreğine öküz oturmuşa döner :) ve seni yeniden kazanmaya çalışır. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre versin Allah.
Benim de var öyle ayrıl barış bir ilişkim. Aynen artık devam etse de tat vermiyor.Cok teşekkür ederim tatlım, depresyondayken dahada ozen gosteriyorum kendime bugun hic olmadigim kadar bakimliyim devamli kalabalik ortamdayim ama gece napicam bilmiyorum aklima geliyor gozlerim doluyor açıkçası ayril baris cocuk oyuncagina dönüyor iliski bi kere ayrilik girdimi olmuyor tekrar o yuzden geri dönüşü yok gibi
Mutlaka bigün geçer ama bu süreyi çabuk atlatmak istiyorum..ben önce acının yaşanması taraftarıyım..
ertelemeye gerek yok, elbet canınız yanacak acıyacak, ağlayacaksınız...
bunları yapmadan oo unuttum harika muhteşem hopppaaa moduna geçmeyin...
oturun dibine kadar acınızı yaşayın...
sonra bir bakacaksınız her şey geçmiş, acıdan eser yok...