Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen umarim tum su yasadigin surece sahitlik eder. Sana hakaret, kufur, asagilama, itip kakma var mi? Annen bunlari gordu mu? Evden kovma da bir kusur bu arada.İki dakika önce geldi ve annemle salonda oturuyoruz geçti gitti odaya bir iyi akşamlar deme inceliğinde bulunmadan böyle bir insan olur mu sahiden böyle biriyle aynı evde kalınır mı
Noktalamayı falan bilmem de öteki konuda da bunda da konu ne anlasılmıyor birseyi doğru düzgün anlatmiyacaksanız neden konu açıyorsunuzÖyle dedi böyle dedim kısmını birebir aktarmak istediğim daha iyi anlatmak istediğim için kullandım gayet anlaşılır yazdığımı düşünüyorum noktalamaya takıldığı için konuya değil buna yorum yapanlar lütfen yorum yapmasın.
Evden kovma dışında birşey yokAnnen umarim tum su yasadigin surece sahitlik eder. Sana hakaret, kufur, asagilama, itip kakma var mi? Annen bunlari gordu mu? Evden kovma da bir kusur bu arada.
Mesaj olarak yazdirsan ona yazılı kanıt olsaEvden kovma dışında birşey yok
Annen ne zaman gidecek ? Yani annen bu ortamda nasıl kalıyor aklım almadı annen gitsede bi siz size kalsanız belki zamanla yumuşayacaksınız ama bu şekilde imkansızİki dakika önce geldi ve annemle salonda oturuyoruz geçti gitti odaya bir iyi akşamlar deme inceliğinde bulunmadan böyle bir insan olur mu sahiden böyle biriyle aynı evde kalınır mı
Ben böyle yorumları yapacaklar yorum yazmasın lütfen demiştim bu kısımda anlaşılmayan yer neresi ki hala böyle yazabiliyorsunuz? Anlayıp yorum yapan onlarca kadının sizden farkı ne acaba?Noktalamayı falan bilmem de öteki konuda da bunda da konu ne anlasılmıyor birseyi doğru düzgün anlatmiyacaksanız neden konu açıyorsunuz
Annesi gitse bi belki barışacaklar annesi varken hiç bişe olmaz.Adam senden bosanmıcak demekki. 3 güne aynı evin içinde barisirsiniz. Sorun yok
Annemin gitmesini istemiyorum gerçekten arkadaşlar hep beni suçlayan biri her tartışmamızda böyle oldu her tartışmamızda umursamadan önemsemeden hayatına devam etti neticede ben öğrendim nasıl davrandığını değişeceği yok bir şeyin boşanmak istemeyen bunca lafı geri almaya çalışırdıAnnesi gitse bi belki barışacaklar annesi varken hiç bişe olmaz.
Tamam bunu yapıcamMesaj olarak yazdirsan ona yazılı kanıt olsa
Mesajda böyle böyle dedin de teyit etsin
Annen varken asla bir adım yol alamazsınız annenin kalması hiç doğru değil sende bu şekilde çok yanlış yapıyorsun.Annemin gitmesini istemiyorum gerçekten arkadaşlar hep beni suçlayan biri her tartışmamızda böyle oldu her tartışmamızda umursamadan önemsemeden hayatına devam etti neticede ben öğrendim nasıl davrandığını değişeceği yok bir şeyin boşanmak istemeyen bunca lafı geri almaya çalışırdı
Yapacağı bir şey varsa annem varken de yapabilir bana söylediklerini okudunuz mu benim psikolojik olarak ne kadar yıprandığım ortada değil mi?Annen varken asla bir adım yol alamazsınız annenin kalması hiç doğru değil sende bu şekilde çok yanlış yapıyorsun.
İşte ben susamıyorum kendime güveniyorum nasıl bunları bana söyler kabul edemiyorum önemsememezlik yapamıyorumSanki sizin iki taraflı biraz dinginliğe ihtiyacınız var. Şöyleki tayininiz için de zaten 3 ay beklemeniz gerekiyormuş. Biraz duygusal değil mantıklı düşünmeye çalışın. Öncelikle annenizi Bi yolcu edin güzelce, anneniz açısından da böyle huzursuzlukta kızını görüyor, üzülüyor, eşiniz sinirle annenize Bi laf der daha kötü olur her şey. Sonra siz de eşiniz GB mantığınızı öne koyun, peki benim 3 ay zamanım var o sürede ben evimdeyim deyin, daha da iyi kötü muhattap olmayın. Sakin kalın tahrik etse bile cevap vermeyin, üstüne gitmeyin. Susmak bazen çok şey anlatır. Ondan sonra sakinleşince oturur ciddi ciddi konuşursunuz karşılıklı.
Olabilir işte anlatmaya çalıştığım bu saygısız sevgisiz bu nedir en azından saygıyla ayrılalım dedim onda bile ben sana saygı duymuyorum önemsemiyorum gibi şeyler gevelediSenin eski konunu da biliyorum. Beklemedigin anda boyle bir olay gerceklesiyor, yasadigin uzuntuyu ve soku tahmin ediyorum. Benzerini yasadim. Ve evden gitmiyor, beni degik evini , duzenini dusunuyor diyorsun ya, evet aynen oyle oluyorlar. Benin karaktersiz eski esim, bosanma asamasinda, resmen evde bir sure daha tam esyalarla rahat yasasin diye bosanma bitene kadar esyalarini alamazsin diye tutturdu, kapinin kilidini fln degistirmis. ( yatak odasi ve beyaz esyalar) tabi ki aldim. Gercekten kafalarinda bitirince cok bencil oluyorlar. Hakkin olan seyleri al bence de onlardan vazgecme. Birsey almadan bosanirsin ve ilerde onun yeni bir evlilik yaptigini duyarsan, keske hakkimi, altinlarimi alsaydim dersin pisman olursun
Sevdiğiniz için önemsememezlik yapamıyorsunuz muhtemelen ama bu süre zargında susmanız söylediği çirkin şeyleri kabul etmeniz anlamına gelmiyor ki. Bakın ben de boşandım 2 buçuk sene evli kaldım. Hayırlısı neyse o olsun ancak, eğer olur da ayrılırsanız ben elimden gelen herşeyi denedim olmadı demek, o vicdan rahatlığı çok başka birşey.İşte ben susamıyorum kendime güveniyorum nasıl bunları bana söyler kabul edemiyorum önemsememezlik yapamıyorum![]()