- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
Yaa bende aç kalcam bu korkuyla niye bu acelen yavaş yavaş kilo versene a aaa7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek için
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canım
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?
hepimize süpriz olacak canım![]()
![]()
Oğlana da kesmiştim de o yemeyince ben süpürdüm kalan meyveleri ondan biraz çok oldu
Ay ne güzel canım başka türlü dayanılmaz gibi duruyo çünkü bu korku ve gazla baktm veremiyorum bende dalıveririm senin programateşekkür ederim canm benim
Menü böyle yazınca gerçekten az ve zorlayıcı görünüyor yazınca bende şaşıyorum sadece bunumu yedim diye ama yaparken öyle olmuyor tatlım yağ ve protein bir arada alındığı için müthiş bir tokluk hissi yaratıyor ve iştah kapatıyor ondan kolay oluyor aslında

Avlıcaklar beni anneemmmm Magickk zaten bana yakınburcu önce berkas ı yakalasın sonra magick e göz diker
biz bu hafta yine 61 den geri 60a geçiyoruz magick ile
siz önce berkas a göz dikin o 62.8 diyor du
veee regle günüm geldi yarın regle olmam lazım ona rağmen daha reglem başlamadan 60.8