ayrılmak istiyorum ama çocuklar....

veve ve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
13
1
49
ben 17 yıllık evliyim eşim evde kalmış bir ablası ve dul annesinin etkisinden çıkıp kendi ailesine odaklanamıyor ve bunun farkında değil onlarda kaldığımızda herkes oğluyla yatacak diyecek kadar rahat ve bir kez bile onlarda aynı odada uyuyamadık ve işin kötüsü eşim buna hiç takılmıyor ilk evlendiğimizde eşyaları bile ablası beğenmiş biz sonra değiştiririz demişti (hiç evlenmemiş diye )bende kabul etmemiştim ama evlendikten sonra maddi manevi tükettiler muskalar çıktı orada burda . biz yatarken onlarda (hep beraber aynı odada)uyurken kuran çarptırıyorlar üstümüze eşimde bunların hepsini nazar için yaptıklarnı ,nazar için okunmuş suları içirdiğini düşünüyor ve onlara gidip geldikten sonra ne söylesem tersliyor olmadık şeylere kavga çıkarıyor yeni evliyken evliliğimizin ablası ve annesiyle geçinmemize bağlı olduğunu söylemişti şuan keşke diyorum o zaman cesaret edebilseymişim bense hep sabredip sabredip kavga sırasında yaptıklarını anlatınca bu defa da ailemden beni soğutuyorsun diye benden iyice uzaklaştı 2 tane oğlum var ayrılmak istiyorum ailem buna sıcak bakmıyor büyük oğlum deseniz 14 yaşında ve kıyamet koparıyor ne yapacağımı bilmiyorum yine ablaya gitti saçma sapan surat asıp tersledi ve küsüp gitti (bu arada 5günlüğüne çocuklarla yazlığa çıkmış onlarda fırsat bilip yanlarına çağırmışlar) ve yine aylarca küsüp trip atacak barışmazsam 1 yıl rekoru vardır ilk adımı ben atmazsam biliyorum ki insan yaşadıklarını ancak ve ancak 100 de birini anlatabiyormuş artık dayanamıyorum bu konu da yardımcı olabilecek birileri var mıdır

17 yıldır düzelmeyen şey 17 yıl daha geçsede düzelmez kendinizi yıpratmayın ..çocuklarınıza sağlıklı anne lazım hayattan bıkmış bi anne değil evet üzülcekler ama alışacaklar .onlar üzülmesin diye alışamadığınız bi hayatı yaşamaya mecbur etmeyin kendinizi..allah yardımcın olsun

17 yıldır düzelmeyen şey 17 yıl daha geçsede düzelmez kendinizi yıpratmayın ..çocuklarınıza sağlıklı anne lazım hayattan bıkmış bi anne değil evet üzülcekler ama alışacaklar .onlar üzülmesin diye alışamadığınız bi hayatı yaşamaya mecbur etmeyin kendinizi..allah yardımcın olsun
obsesif bir babayla ayrılık ne kadar çözüm olur rahat bırakır mı bilmiyorum .birden çamur olur ben ne kadar mücadele edebilirim ...

Allah yardımcın olsun,çook zor var böyle tipler,
çocuklarınız küçük o yüzden bu durumu kabullenmekte sorun yaşayabilir ama en azından bi süre sonra kabullenecektir akılları erdiğinde,bi ömür kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin bence..

merhaba, diyerimki ayrıldınız kendinize be cocuklarınıza bakabilecekmisiniz. tamam mutsuzsunuz böylede yaşamak zor size sahip cıkacak kimse var mı? esiniz en başta ailesini tercih ederek uyum sağlamanızı istemiş peki onların suyuna gidemezmisiniz. artık onlarıda iyice tanımışsınız. blrde aynı odada yatma durumu evde odamı yok cok olmadı sizde başka odada yatın erkek kısmı dayanamaz gelir. naz yapmak erkegin iplerini elinde tutmanın altın kuralıdır. sizce her şeyi denediniz mi? bi de hiç bi erkek ailesinin kötülenmesine dayanamaz bunu yapmanın size faydası yok. eğer büyüye inanıyorsanız gidip hocaya kendinize tüm büyülere karsı koruma büyüsü yaptırın. hiç olmazsa psıkolojik olarak rahatlarsınız. saygılar

ben 17 yıllık evliyim eşim evde kalmış bir ablası ve dul annesinin etkisinden çıkıp kendi ailesine odaklanamıyor ve bunun farkında değil onlarda kaldığımızda herkes oğluyla yatacak diyecek kadar rahat ve bir kez bile onlarda aynı odada uyuyamadık ve işin kötüsü eşim buna hiç takılmıyor ilk evlendiğimizde eşyaları bile ablası beğenmiş biz sonra değiştiririz demişti (hiç evlenmemiş diye )bende kabul etmemiştim ama evlendikten sonra maddi manevi tükettiler muskalar çıktı orada burda . biz yatarken onlarda (hep beraber aynı odada)uyurken kuran çarptırıyorlar üstümüze eşimde bunların hepsini nazar için yaptıklarnı ,nazar için okunmuş suları içirdiğini düşünüyor ve onlara gidip geldikten sonra ne söylesem tersliyor olmadık şeylere kavga çıkarıyor yeni evliyken evliliğimizin ablası ve annesiyle geçinmemize bağlı olduğunu söylemişti şuan keşke diyorum o zaman cesaret edebilseymişim bense hep sabredip sabredip kavga sırasında yaptıklarını anlatınca bu defa da ailemden beni soğutuyorsun diye benden iyice uzaklaştı 2 tane oğlum var ayrılmak istiyorum ailem buna sıcak bakmıyor büyük oğlum deseniz 14 yaşında ve kıyamet koparıyor ne yapacağımı bilmiyorum yine ablaya gitti saçma sapan surat asıp tersledi ve küsüp gitti (bu arada 5günlüğüne çocuklarla yazlığa çıkmış onlarda fırsat bilip yanlarına çağırmışlar) ve yine aylarca küsüp trip atacak barışmazsam 1 yıl rekoru vardır ilk adımı ben atmazsam biliyorum ki insan yaşadıklarını ancak ve ancak 100 de birini anlatabiyormuş artık dayanamıyorum bu konu da yardımcı olabilecek birileri var mıdır
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Bende boşanmış bir anne ve bir babaya sahibim..Doğrudan olmasa da dolaylı yolda ailevi nedenlerle ayrıldılar.
Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa ve kesin kararlıysanız boşanın çünkü anladığım kadarıyla bu anne-abla ikilisi epey cahil insanlar ve bu insanlarla bir arada olduğunuz müddetçe size asla huzur yok.Hayır nedir uyurken Kur'an çarpıtmak tövbe tövbe...
Fakat oğullarınıza bu kararınıza karışmasına müsaade etmeyin derim.Evlilik karı-koca arasında buna dışarıdan hiç kimsenin müdahale etmesi doğru değil.Önemli olan bu kararınızı oğullarınıza doğru bir şekilde anlatabilmek...Büyük oğlunuz zaten yaşı gereği asidir,hırçındır onu anlamak ve ona bir şeyleri doğru anlatmak gerek.Gerekirse bir pedagogdan yardım alın.
Allah sabır versin size..

merhaba, diyerimki ayrıldınız kendinize be cocuklarınıza bakabilecekmisiniz. tamam mutsuzsunuz böylede yaşamak zor size sahip cıkacak kimse var mı? esiniz en başta ailesini tercih ederek uyum sağlamanızı istemiş peki onların suyuna gidemezmisiniz. artık onlarıda iyice tanımışsınız. blrde aynı odada yatma durumu evde odamı yok cok olmadı sizde başka odada yatın erkek kısmı dayanamaz gelir. naz yapmak erkegin iplerini elinde tutmanın altın kuralıdır. sizce her şeyi denediniz mi? bi de hiç bi erkek ailesinin kötülenmesine dayanamaz bunu yapmanın size faydası yok. eğer büyüye inanıyorsanız gidip hocaya kendinize tüm büyülere karsı koruma büyüsü yaptırın. hiç olmazsa psıkolojik olarak rahatlarsınız. saygılar
öncelikle yorumunuz için teşekkürler memur maaaşım var çocuklarıma bakabilirim ama şuan ki standartlarını sağlayamam onunda destekleyeceğini sanmıyorum nitekim boşanan abisinden görüyorum bunlar çocukları ayrılınca ne iyi ettin bak şimdi şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyerek boşanmaları normaleştiriyorlar ayrıca oda çok ta taciz etmek beni sinirlen dirmek için yapıyorlar ve de kız gibi yatağa küsüp aylarca uzatabilir tecrübe ile sabittirbir hani hocaya da gittim koruma büyüsü de yapırdım tüm duaları okuyorum evlerine girerken ve çıkarken ama yine de enaz bir hafta düşmana bakar gibi nefretli şuan bile bir hafta oldu hafif normale dönmeye başladı ama haftaya yine görüşecekler anlayacağınız zor biri

Bende boşanmış bir anne ve bir babaya sahibim..Doğrudan olmasa da dolaylı yolda ailevi nedenlerle ayrıldılar.
Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa ve kesin kararlıysanız boşanın çünkü anladığım kadarıyla bu anne-abla ikilisi epey cahil insanlar ve bu insanlarla bir arada olduğunuz müddetçe size asla huzur yok.Hayır nedir uyurken Kur'an çarpıtmak tövbe tövbe...
Fakat oğullarınıza bu kararınıza karışmasına müsaade etmeyin derim.Evlilik karı-koca arasında buna dışarıdan hiç kimsenin müdahale etmesi doğru değil.Önemli olan bu kararınızı oğullarınıza doğru bir şekilde anlatabilmek...Büyük oğlunuz zaten yaşı gereği asidir,hırçındır onu anlamak ve ona bir şeyleri doğru anlatmak gerek.Gerekirse bir pedagogdan yardım alın.

[

Son düzenleme:
benim çocuklarım babalarına oldukça düşkündür iş çıkışı marketten birşey istetmezler oyalanıp geç gelecek diye babaları da maddi manevi çok fedakar dır ayrıca hiperaktif dikkat eksikliği olan sorunlu çocuklardır.bukadar zaman beni durduran en önemli etken beni umursamıyor saygı duymuyor sadece çocukları saysın sevsin yeter di ama bazen bu da yetmiyor nokta koymak istiyorsun ama biliyorum ki 2 tane düşman kazanacağım ayrılmak ve babalarından kopartmakla çocuklarımı halalara ezdiremem onlara da asla bırakamam .....

benim çocuklarım babalarına oldukça düşkündür iş çıkışı marketten birşey istetmezler oyalanıp geç gelecek diye babaları da maddi manevi çok fedakar dır ayrıca hiperaktif dikkat eksikliği olan sorunlu çocuklardır.bukadar zaman beni durduran en önemli etken beni umursamıyor saygı duymuyor sadece çocukları saysın sevsin yeter di ama bazen bu da yetmiyor nokta koymak istiyorsun ama biliyorum ki 2 tane düşman kazanacağım ayrılmak ve babalarından kopartmakla çocuklarımı halalara ezdiremem onlara da asla bırakamam .....
Siz çocuklarınızı babasından koparmayacaksınız ki sadece ikiniz arasındaki evlilik bağını bitireceksiniz.
Evet boşanmak kolay gibi görünse de gerçekten zor,fakat şöyle bir gerçekte var.
Yarın bir gün oğullarınız büyüyecek,kendilerine göre bir hayat kuracak ve siz yine kocanızla kalacaksınız.
Eğer boşanma kararınızdan vazgeçerseniz bir şekilde onu ayrı bir eve çıkın,yoksa bu insanlarla bu şekilde hayat geçmez.
Başka diyecek bir şey bulamadım,hakkınızda hayırlısı olsun.

Evde kalmış kızkardeş,dul anne bunlar mı sizin ailem dediklerinize yakıştırdıklarınız ?
Evde kalmış kötü görünce sende olabilirdin,dul da kalabilirdin.
Büyü, okunmuş şu, muska bunlardan emin misin ?Sanmıyorum.
Kadın evlat büyümüş bıraktà az sevsin arada.
Az olumlu şeyler düşün ve uygula bence

Erkek çocuk hep anneyı suçlar,işin zor,Eger daha küçük olsa idiler boşan derdım,zaten hata yapmışın,kabul edıyosun,bence 5yıl bekle,Adam'ı sıl,çocukları alıştır Boşanma olayına,ergenlık geçsin,dul demışın sende dul olcan,evlenmeyen gorumcem demişin,onun yerınde Olmayı çok ısterdın bence,onlara gelınce pislikler,ama asıl suç kocan olamayan adamda

Evde kalmış kızkardeş,dul anne bunlar mı sizin ailem dediklerinize yakıştırdıklarınız ?
Evde kalmış kötü görünce sende olabilirdin,dul da kalabilirdin.
Büyü, okunmuş şu, muska bunlardan emin misin ?Sanmıyorum.
Kadın evlat büyümüş bıraktà az sevsin arada.
Az olumlu şeyler düşün ve uygula bence
teşekkür ediyorum yorumunuz için keşke bende evde kalsaydım ya da dul kalmak için her yolu deniyorum bunlar önemli değil ben 2 tane düzgün birey özgüvenli güçlü karekterli insan yetiştirmek için çabalıyorum yara almadan yanlış yola sapmadan çocuklarım ben muska bilmezdim abla arab yazılı kağılarını unutmuşun bizde dediğimde yüksk bir yere koy yanlıkla kalmış derdi yıllarca kendi ellerimle sakladım muskalarını kendi ellerimle giydirdim nazar için okuttuğu sözde atletlerini tabiki sevsin keşke sevse idi seven insan 3 ay oğlunun evinde kalıp bir gece hamile karısı ile yatmasına izn vermez mi (gece yalnız yatmaktan korkuyor) gündüz hakaretler edip (bir kez bile cevap vermişliğim yoktur 70 yaşında büyük diye) akşam elimden meyve tabağımı alır mı oğluna gösteriş yapmak için ben yinede anneye değil kıznın yaptıklarına çanak tutmasına kızıyorum daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum insan sadece kendi yaşadıklarını bilir ve herkes mutlu olmak ıster.

Erkek çocuk hep anneyı suçlar,işin zor,Eger daha küçük olsa idiler boşan derdım,zaten hata yapmışın,kabul edıyosun,bence 5yıl bekle,Adam'ı sıl,çocukları alıştır Boşanma olayına,ergenlık geçsin,dul demışın sende dul olcan,evlenmeyen gorumcem demişin,onun yerınde Olmayı çok ısterdın bence,onlara gelınce pislikler,ama asıl suç kocan olamayan adamda
resmen kalbimi okumuşsunuz enazından üniversiteyi kazanana beklemeyi planlalıyorum sonra kendime yediremiyorum onursuzca geliyor bu davranışları sindirip hiç bir şey olmamış gibi ona karşı davranıyor olmam beni yok sayıp saygısızlığını görmezden gelmem pisikolojim bozuluyor sonra diyorum şurda 5 yıl idare et çocukların için dövmüyor karı kız yok kumar yok işte burdan sonra duruyorum ve gelgit

merhaba, ben tam anlamadım anne ve görümce sizle mi kalıyor yoksa arada mı geliyor. bide anne gece yalnız yatamayıp oğlu ile mi yatıyo evlendiğinizden bu yana. bide bu ikisi cocuklarınıza nasıl davranıyo?. cocuklar üniversiteye gittiğinde olgunlaşacaktır. eğer sizin alındığnızı üzüldüğünüzü görürlerse buna devam ederler. aldırmıyo gibi yap ben ayrı oda taraftarıyım. böylece tavır almış olursun. hatta oğulların ile aynı odada yat. demiş ya kaynanan.ağırlığını koy ama karşıt olarak yaptığını caktırma. yerde belim ağrıyo, koltuk cok sert felan filan duruma uygun bahane ve ben hala cilve işve yapmanı öneriyorum. saygılar

Hayattaki en zor kararlardan biri olsa gerek.. Allah yardımcınız olsun.. Umarım en hayırlı kararı verirsiniz.

Bende 3 aylik evliyim,,beni hic istemediler esim herkesi karsisina aldi evlendik gerci oda degisti artik sanirim yanlizim..nişanliyken sende nazar var deyip babire kurani elime verip yuzume surup biseyler yapiyorlardi ben hic bu acidan düsünmemistim zaten cok sinirli bisey oldum hayirlisi

Allah yardımcın olsun ama sana bısey dıyımmı hersey bıttıyse beynınde kalbınde cocukların ıcın hıc katlanma benımde 2 cocugum var bırı 9 bırı 10 yaşında benım eşim şiddet uyguluyodu en ufak bıseye bıle sınırlensem dayak yıyodum bak ne guzel kendı ayakların ustunde durabılıyosun benım maddı ozgurlugum yoktu annemde kabul etmıyodu yanına bıanlık bı cesaertle bosandım sonradan baska bırını sevdım evlendım suan cok ıyı gıdıyo sukurler olsun ama dıyecegım cocukların ıcın hayatını mahfetme ılerde onlar bırılerını bulup gıtcekler sen ne kadar haklıda olsan senı sucluycaklar babalarını cok ıstıyolarsa bırak babalarında kalsınlar ıllakı bıgun görup neyın ne oldugunu sana dönuş yapacaklar zaten

merhaba, ben tam anlamadım anne ve görümce sizle mi kalıyor yoksa arada mı geliyor. bide anne gece yalnız yatamayıp oğlu ile mi yatıyo evlendiğinizden bu yana. bide bu ikisi cocuklarınıza nasıl davranıyo?. cocuklar üniversiteye gittiğinde olgunlaşacaktır. eğer sizin alındığnızı üzüldüğünüzü görürlerse buna devam ederler. aldırmıyo gibi yap ben ayrı oda taraftarıyım. böylece tavır almış olursun. hatta oğulların ile aynı odada yat. demiş ya kaynanan.ağırlığını koy ama karşıt olarak yaptığını caktırma. yerde belim ağrıyo, koltuk cok sert felan filan duruma uygun bahane ve ben hala cilve işve yapmanı öneriyorum. saygılar
ayrı evlerde yaşıyoruz ama sık sık geliyorlar abla kardeşine gidiyor kayınvalide gelir sizin ev kaliriferli kış gelinir yazın yayladalar gidilir annenin tansiyonu çıktı gel herhafta sonu gidilir bana gel demez ama surat 2 karış gezer bahaneler istersen çoktur çocuklarıma eşimin yanında cicik yapıp arkasından önündeki yemeği alıyorlar büyük oğlum ayrılırım korkusundan hiç birşey söylemiyor hep alttan alıyor babayı kaybetmemek için elinden geleni yapıyor küçük ise içine atıyor bu da beni kahrediyor

X