ben 17 yıllık evliyim eşim evde kalmış bir ablası ve dul annesinin etkisinden çıkıp kendi ailesine odaklanamıyor ve bunun farkında değil onlarda kaldığımızda herkes oğluyla yatacak diyecek kadar rahat ve bir kez bile onlarda aynı odada uyuyamadık ve işin kötüsü eşim buna hiç takılmıyor ilk evlendiğimizde eşyaları bile ablası beğenmiş biz sonra değiştiririz demişti (hiç evlenmemiş diye )bende kabul etmemiştim ama evlendikten sonra maddi manevi tükettiler muskalar çıktı orada burda . biz yatarken onlarda (hep beraber aynı odada)uyurken kuran çarptırıyorlar üstümüze eşimde bunların hepsini nazar için yaptıklarnı ,nazar için okunmuş suları içirdiğini düşünüyor ve onlara gidip geldikten sonra ne söylesem tersliyor olmadık şeylere kavga çıkarıyor yeni evliyken evliliğimizin ablası ve annesiyle geçinmemize bağlı olduğunu söylemişti şuan keşke diyorum o zaman cesaret edebilseymişim bense hep sabredip sabredip kavga sırasında yaptıklarını anlatınca bu defa da ailemden beni soğutuyorsun diye benden iyice uzaklaştı 2 tane oğlum var ayrılmak istiyorum ailem buna sıcak bakmıyor büyük oğlum deseniz 14 yaşında ve kıyamet koparıyor ne yapacağımı bilmiyorum yine ablaya gitti saçma sapan surat asıp tersledi ve küsüp gitti (bu arada 5günlüğüne çocuklarla yazlığa çıkmış onlarda fırsat bilip yanlarına çağırmışlar) ve yine aylarca küsüp trip atacak barışmazsam 1 yıl rekoru vardır ilk adımı ben atmazsam biliyorum ki insan yaşadıklarını ancak ve ancak 100 de birini anlatabiyormuş artık dayanamıyorum bu konu da yardımcı olabilecek birileri var mıdır