Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar 4 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin :KK43:

Son düzenleme:
Tabi ki yeni bir hayat kurabilirsin birini mi öldürdün birinin canını mi Yaktın kötülük mu yaptın sevdiğin insanla ilişki yaşadın.bunda hayatini bitirecek ya da karamsar olacak bi şey yok.

Eğer yurumeyecegini düşünüyorsun sırf ilişki yaşadın diye devam etme.

Kabul edilmelik ne yaptın ki sanki adam mi öldürdün o noktada senin ne hissettiğin önemli sevmiyorsan illaki bulursun baskasini herkeste olup sende olmayan ne ki bulamayasin? Hayli genis bir insanim grup yaptim desen oh yarasin derim de sonradan bu beni kimse almaz moduna girecekseniz yapmayın harbi. Bence senden degil senin dırdır etmenden sıkılmış. Ustune gitme illa bir yere varmak zorunda değil hissedilenler boyle bir donemden gectigini varsay ve seviyorsan bunaltma senin istedigin zaman konusacak arayacak degil ya biraz kendi hayatina bak.

İlişkide alttan alma çift taraflı olur, haklı olduğun zamanlarda alttan almamalısın. Sıkıldım sözleri senin için değilde, aramıyorsun, konuşamıyoruz muhabbetiniz için sanırım.
Cinsel ilişki yaşamış olman kendini mutsuz etmen için yeterli bi sebep değil, zaten yaptığın şeyi hata olarak görmüyorsun, bu da demektir ki kendini eksik hissetmemen gerekiyor.
Herkes zar odaklı değil bazıları karakterin için seviyor. Yani başka biriyle beraber olup evlenebilir ve mutlu olabilirsin.

Sevgiliniz aklına koymuş ayrılığı, adam olsa kendini ilk kez ona teslim etmiş kıza bunları yapmaz. Sizi yargılamak kimin haddine? Benim de var bir kızım, zamanın ne getireceğini bilemem.. Arkadası onun aklını yıkayamaz, çocuk mu bu adam Allah aşkına? Dünyanın sonu değil, bu durumda ayrılan ilk kişi de siz değilsiniz.

Tabi ki yeni bir hayat kurabilirsin birini mi öldürdün birinin canını mi Yaktın kötülük mu yaptın sevdiğin insanla ilişki yaşadın.bunda hayatini bitirecek ya da karamsar olacak bi şey yok.

Eğer yurumeyecegini düşünüyorsun sırf ilişki yaşadın diye devam etme.
Yürümeyecek biliyorum 2 gün sonra yine patlak verecek biryerden. Ama yeni bi ilişkiye asla hazır olamam ben herşey o kadar büyüdü ki gözümde sanki ben onunla kesin olarak evleneceğim diye düşünüyordum. İnanırmısın geçenlerde tencere tava kahvaltı takımı aldım çeyizim onları bile almaktan vazgeçmeyi bile düşündüm. Beni kimse bu halimle sevmez ki :KK61:

seni tavşanların çektiği fal için 10 tl verdiğinde bırakıp giden insan bu.Bence ayrılırsan dünyanın sonu değil.Sorunlu bir ilişkiyi yürütmek zordur ve ömür bitirir tüketir.En iyisi kanlı bıçaklı olmadan ayrılmak gerek

Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin :KK43:

bence biraz alttan al.bu evlilik için de geçerli.sıkıldıgını sanmıyorum.böyle kolay bitmemeli sevgiler

İlişkide alttan alma çift taraflı olur, haklı olduğun zamanlarda alttan almamalısın. Sıkıldım sözleri senin için değilde, aramıyorsun, konuşamıyoruz muhabbetiniz için sanırım.
Cinsel ilişki yaşamış olman kendini mutsuz etmen için yeterli bi sebep değil, zaten yaptığın şeyi hata olarak görmüyorsun, bu da demektir ki kendini eksik hissetmemen gerekiyor.
Herkes zar odaklı değil bazıları karakterin için seviyor. Yani başka biriyle beraber olup evlenebilir ve mutlu olabilirsin.
Sıkıldım demesi çok üstüne gitmem benimle ilgilen benimle konuş ilgi göster demem yüzünden biliyorum. Konduramıyorum bizim sonumuz bu olmayacaktı.. Elbet biriyle evlenirim ama o da benim yüzüme vuracaktır eskiden böyle böyle yapmıştın ben seni bu halinle kabul ettim gibi laflar söylerse ben ne yapacağım :KK61:

Erkek arkadaşın nasıl ki başkasıyla birlikte olabilecekse sen de pekala olabilirsin! Bu saçma ve sığ düşünceyi at bir kere kafandan. Cinsellik insan doğasıın gereğidir. Erkeklerinki ihtiyaçsa! bizimki de ihtiyaç! Farklı inançlara sahip olunabilir, tercih meselesidir ama cinsel deneyim yaşamış bir kadın ikinci el değildir!!!

Konunun diğer kısmına da gelince, biraz fazla zorlamıyor musun? 6 ile 11 arası dediğin hepitopu 5 saat. Mesaj atacak bir şeyi yoksa atmamıştır, ne ki problem? Bir de "Hadi bu gece telefonda konuşalım" biraz çocukça değil mi? Konuşacak bir şeyin olduğu an açar konuşursun, planlı programlı "Bu gece telefonda konuşalım" demek mana manasız geldi. Yaşın kaç bilmiyorum ama ben bunları 18'imde bıraktım. Tavsiyem bu tür zorlamaları kenara at. İlişkin rayına girecektir.

Yürümeyecek biliyorum 2 gün sonra yine patlak verecek biryerden. Ama yeni bi ilişkiye asla hazır olamam ben herşey o kadar büyüdü ki gözümde sanki ben onunla kesin olarak evleneceğim diye düşünüyordum. İnanırmısın geçenlerde tencere tava kahvaltı takımı aldım çeyizim onları bile almaktan vazgeçmeyi bile düşündüm. Beni kimse bu halimle sevmez ki :KK61:

sen kendine 'beni kimse bu halimle sevmez ki' diyerek acırsan tabi ki sevmezler
kişi yaptığı şeyin arkasında durmalı.. yoksa yarın öbür gün hayatına girecek kişiye bu tarz bi his yaşatırsan o da geçmişte yaşadığın bu ilişkiyi her seferinde başına kakar
dik durmalısın.. ne diyorsun bak severek isteyerek yaptım, pişman değilim
eee daha ne?

Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin :KK43:

Öncelikle senin aracılığınla genç kızlara mesaj vereyim. Arkasında duramayacağınız şeyleri yaşamayın lütfen. Pişman değilim demek arkasında durmak demek değil. Hala beni böyle kabul eden biri olur mu diyorsan evlilik öncesi cinsellik yaşayacak kişilikte değilsindir. Hep söylüyoruz ve ben bu kalıbı hiç sevmiyorum ama mecburen yine söyleyeceğiz; siz bacak aranızdaki bir zardan ibaret değilsiniz. Sizinle birlikte olan insanlar bekaretiniz için değil kişiliğiniz, karakteriniz, duruşunuz, hayata bakışınız hatta en önemlisi sizi sevdiği için birlikte olsun. Bu konuda kendinizi bu kadar ezdirmeyin artık yahu. kabul etmek ne demek allah aşkına. Nesin sen, mal mı, ticari eşya mı? Defolu mu oldun şimdi, garanti kapsamında değil misin? Nasıl bunu kendine yakıştırırsın?

Sen en iyisi ayrılma sevgilinden. Yoksa hayatın biter bu bakış açısıyla.

Anacim ne var halinde ya saçmalama.elbette seni seven değer veren biri çıkar karşına ama dur bakalım henüz ayrı değilsiniz ki.sadece Ikinizde cosmussunuz biraz.

Oncelikle su hastalikli fikirlerinizden kurtulun. Siz kendiniz, bi bireysiniz. Vu dusuncelerle kadinlar kendi iplerini kendilerini cekiyor. Ne demek simdi, bi iliski yasadim diye evlenebilecek miyim yalniz mi kalacagimdiye dusunmek. Kadinlar kendilerini boyle gosterdikce yobaz insanlar daha da ustune gider. Ayrica buradaki kadinlar icin de ayy pis kiz vs. demesinler diye aciklama yapmana bile gerek yok. Kime ne ? Bize ne? Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Tabii ki de mutlu olacaksin. Senin hayatindan sen sorumlusun. Biriyle iliski yasadin diye seninle sevgili olmayacak insan hic olmasin daha iyi. :KK11::KK11:

seni tavşanların çektiği fal için 10 tl verdiğinde bırakıp giden insan bu.Bence ayrılırsan dünyanın sonu değil.Sorunlu bir ilişkiyi yürütmek zordur ve ömür bitirir tüketir.En iyisi kanlı bıçaklı olmadan ayrılmak gerek
Acı ama gerçek bu biliyorum :KK61:

Henüz 18 yaşındaymışsın ya.. 5 yıllık ilişki dediğin baya 13 yaşında başlamış. Sıkılmanız çok normal çünkü artık olgunlaşıyorsunuz. Cinsellik için biraz erken olmuş bana kalırsa ama bu yine de o düşüncelerinin doğru olduğu anlamına gelmiyor.

Baya uzun bi iliski canim sevgilin bence hakli alttan al biraz her insanin inisli cikisli zamanlari olabilir mesela bizde esimle iki senelik bi iliskimiz vardi bizde beraber olduk falan fila bende her kavgada sikildim bitsin ayrilalim diyodum ama onsuzda yapamiyodun bu kisilik meselesi kavga edince hersey btmis gbi geliyodu gozumde sever canim sever insan sikildimda dese biktimda dese o agizda oluyo keske sevdoklerimiz kalplerimizin icini bi bilse esimde hep alttan aliyodu bak evliyiz bisey kaybettimi hayir aksine kazandi vence mutlu bi evlilik vede cocugumuz var bide onla iliski tasadim bundan sonra hayatimda nolcak diye dusunme sen hata yapmadin artik devur eski devir degil bole seyler sorun olmaktan ciktuki suanda bana gore 10 ciftten 7 si iliskiye giriyo ama sen ortadan kalcam dusuncesinden cik iliskine sevgiline sans ver zor gunleri beraber atlatmicaksaniz neden berabersiniz ki zaten

Anacim ne var halinde ya saçmalama.elbette seni seven değer veren biri çıkar karşına ama dur bakalım henüz ayrı değilsiniz ki.sadece Ikinizde cosmussunuz biraz.
Ayrılmıyoruz ben gitmiyorum hiç biryere seni seviyorum falan diyor gerekirse seni sevmiyorum de ben kapının önünde yatarım köpek gibi falan diyor :KK14:

X