- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- Konu Sahibi Tasprenses
Kızlar 4 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin
Son düzenleme: