Ayrıntılı Ultrason (4 Boyutlu Ultrason)

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
Merhaba arkadaşlar,
4 boyutlu ultrason yaptıracağım 23. haftamda yani haftaya.
Sizler kaçıncı haftanızda ayrıntılı ultrason yaptırdınız yazabilirseniz çok sevinirim geç veya erken mi diye karşılaştırma yapmak açısından soruyorum:anneadayı::emir_bebek:

Merhaba canim ben 26. Haftanın içinde yaptırdım . Tam 3 hafta önce bugün .

Peki bir problem oldu mu geç değilmiş o zaman:anneadayı:
Ne kadar sürüyor? Özelde mi yoksa devlette mi yaptırdınız:anneadayı: Çok sordum ama insan merak ediyor:emir_bebek:
Doktorum söylemişti kaçıncı haftada yaptırmam gerektiğini ama bu aralar o kadar unutkan olmaya başladım ki dün ne yediğimi hatırlamıyorum o derece:KK71:
Hamilelikte normal sanırım:-)

Bu arada ayrıntılı ultrasonda bariz bebeği görmüyorsunuz.. Siyah beyaz olan ultrason görüntüsünün turuncusu oluyor.. Doktorlar açısından daha ayrıntılı sadece.Sizler bizler hiç bir şey anlamıyoruz genelde. :)

Bu arada ayrıntılı ultrasonda bariz bebeği görmüyorsunuz.. Siyah beyaz olan ultrason görüntüsünün turuncusu oluyor.. Doktorlar açısından daha ayrıntılı sadece.Sizler bizler hiç bir şey anlamıyoruz genelde. :)

Evet onu biliyorum:anneadayı:
Gerçi görmek istedikten sonra pekte önemli değil ben normal ultrason görüntülerine bile bayılıyorum her ultrasonu iple çekiyorum değişik pozisyonlar yakalıyoruz:21: Biraz daha renkli görecek olmak daha heyecan verici olsa gerek:KK71::-)

Ben özelde yaptırdım yaklaşık 15 dk sürdü. Doktor herseyini olcuyo ben pek bişey anlamasamda bu ölçümler önemli . Çok şükür gayet iyi dedi. Ben kendi doktorum a danışarak 26.haftada gittim bi sıkıntı olmaz yani hala gidebilirsin .

Evet onu biliyorum:anneadayı:
Gerçi görmek istedikten sonra pekte önemli değil ben normal ultrason görüntülerine bile bayılıyorum her ultrasonu iple çekiyorum değişik pozisyonlar yakalıyoruz:21: Biraz daha renkli görecek olmak daha heyecan verici olsa gerek:KK71::-)

Biz daha bir kere gördük o da fasulyeye benziyordu.:KK51: Kızımda bizde böyleydik. :)

Ben özelde yaptırdım yaklaşık 15 dk sürdü. Doktor herseyini olcuyo ben pek bişey anlamasamda bu ölçümler önemli . Çok şükür gayet iyi dedi. Ben kendi doktorum a danışarak 26.haftada gittim bi sıkıntı olmaz yani hala gidebilirsin .

Anladım çok teşekkür ederim detaylı anlattığınız için:anneadayı:
Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşAllah:emir_bebek::nazar::21:

Sizin daha yeni başlamış serüveniniz ama her adımı çok heyecanlı ikinci hamileliğiniz sanırım:anneadayı:
İkincide de ilk olduğu gibi heyecanlı oluyor mu merak ediyorum doğrusu:KK71:

Valla herkeste aynı mı bilmem ama o heyecan yok. Ne olduğunu biliyorsun çünkü yaşadın önceden. Bir de benim gebeliklerim problemli geçtiğinden pek zevk alamıyorum. :) Sürekli kusma besinsizlikten hastahaneye yatış sürekli kasık ağrıları mide kaynamasından boğaz tahrişi ve kan kusma... Ahh ahhh..

Valla herkeste aynı mı bilmem ama o heyecan yok. Ne olduğunu biliyorsun çünkü yaşadın önceden. Bir de benim gebeliklerim problemli geçtiğinden pek zevk alamıyorum. :) Sürekli kusma besinsizlikten hastahaneye yatış sürekli kasık ağrıları mide kaynamasından boğaz tahrişi ve kan kusma... Ahh ahhh..

Ayyh şuan beni anlattın resmen. İlk hamileliğim ve hala bulantı kusma yemek yiyememe vs vs gibi problemlerle uğraşıyorum kilo alacağıma aksine verdim:anneadayı:
Yine de zevk almaya çalışıyorum günler ilerledikçe neler olacak bekliyorum ve göreceğim inşAllah:anneadayı:
Rabb'im bizim gibi zor hamilelik geçirenlere yardım etsin zor hakikaten:KK54:

valla canım ben en baştan beri hem siyah beyaz hem de 4 boyutluya giriyorum.ama kemik ölçümleri organ takibi beyin lopları vs.ayrıntılı ölçümleri 17.haftada yapmıştı benim doktorum.o zaman da baya yüzünü falan görmüştük.ama tabii ki şimdi ki gibi yanaklı falan değil daha zayıftı ama çok güzeldi...kuzum benimmmmm

valla canım ben en baştan beri hem siyah beyaz hem de 4 boyutluya giriyorum.ama kemik ölçümleri organ takibi beyin lopları vs.ayrıntılı ölçümleri 17.haftada yapmıştı benim doktorum.o zaman da baya yüzünü falan görmüştük.ama tabii ki şimdi ki gibi yanaklı falan değil daha zayıftı ama çok güzeldi...kuzum benimmmmm

Eminim ki çok güzeldir heleki erkenden o kadar güzel göründüyse büyüdükçe daha net ve güzel gözünür merakım kat kat artmaya başladı:KK71:

Ayyh şuan beni anlattın resmen. İlk hamileliğim ve hala bulantı kusma yemek yiyememe vs vs gibi problemlerle uğraşıyorum kilo alacağıma aksine verdim:anneadayı:
Yine de zevk almaya çalışıyorum günler ilerledikçe neler olacak bekliyorum ve göreceğim inşAllah:anneadayı:
Rabb'im bizim gibi zor hamilelik geçirenlere yardım etsin zor hakikaten:KK54:

Umarım benim ilk gebeliğim gibi sorunlu geçmez. Hamileliğin diğer yarısını rahat geçirirsin.

ben 18. ve 23. haftalarda yaptirdim cok detayli oldugu icin iki bucuk saat surdu insan alistimi hergun detayli bakmak istiyo cok guzel bi duygu

Merhaba canim ben 26. Haftanın içinde yaptırdım . Tam 3 hafta önce bugün .
Benimde su an 25 hafta, haftaya carsamba yaptiricam, net cikmasi icin bol bol su ic dedi randevuyu veren kiz, yaklasik yarim saat suruyomus.. Daha onceden deneyimi olan varsa nerelerine bakiyolar , tum olcumleri ve gramlarina bakiliyomu ? Bilgi verirseniz mutlu olurum.,

Evet herseyini olcuyo.ama inan isimleri aklımda kalmadı. Beynindeki sivisina bakiyo kalbine bakiyo kan akışına sonra kalp odaciklarina kan damarlarınna.beyin ölçümü yapıyo böbrekler vs. Yani bütün organlarına bakiyo.

Evet herseyini olcuyo.ama inan isimleri aklımda kalmadı. Beynindeki sivisina bakiyo kalbine bakiyo kan akışına sonra kalp odaciklarina kan damarlarınna.beyin ölçümü yapıyo böbrekler vs. Yani bütün organlarına bakiyo.
Hmm, normalde doktorlar solemiyolar boy ve kilosunu, 4 boyutluda soyluyo dimi?

X