ayrıntılı ultrason yardim

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasinda ayrintili ultrason yaptiran var mi fiyat bilgisi ve memnuniyet bilgisi verebilir mi? doktorum bu persembe yaptir dedi sqnirim suresi doluyor hastahane 280+45tl isteyince bizi aşacagi icin size danismak istedim.
not:sevgili yoneticiler Mune Mune biliyorum yeri degil cok ozur diliyorum ama Perşembeye cok az kaldi bilgi alabilmek icin buraya yaziyirum affiniza sığınarak

Anadolu yakasında 3 sene önce ikizlerime 350 TL ye yaptırmıştım. Tek bebek 200 tlye bakıyorlardı. Fiyatlar o civarda zaten.

normal o zaman degil mi ? yaptirmasak sorun oluyor mu ? ay sonu bizi aşıyor
Fiyat normal evet. Ama yaptırmanızı öneririm. Mesela kredi kartı kullanıyorsanız hastanenin çektiği ücreti müşteri hizmetlerini arayarak taksit yaptırabilirsiniz.

Yada hastane ile görüşün indirim isteyin yardımcı olurlar.

Ama yaptırın sonuçta önemli olmasa istemezler.

Ben esenyurt esencan hastanesinde 280 tl ye yaptırmıştım. Gülseren Yirik ti galiba doktorum. Gayet ilgiliydi, memnun kaldım.

Yaptırmanız gerek bence çocukta Allâh korusun bir eksiklik,rahatsızlık varsa en azındna önlem alınır hazırlıklı olunur fiyatlar o civarda hep

Ama ayrıntılı ultrason 22. Hafta son biliyordum bir sorun doktora tekrar

Geçen ay yaptırdım 590tl. :işsiz: 5 dk attı cepe. Ne mi söyledi, kendi doktorumun söylediği şeyleri.

Ama merak işte, özel hastaneye gidiyorum, Dr. Yaptır deyince koşa koşa gittik.

Bende yıllar önce kadıköy şifa hastanesinde Tanju Demirören'e yaptırmıştım. Doğum doktorumda oydu zaten. Çok memnun kalmıştım. Fiyatını hatırlamıyorum ama ucuz değildi. Bence mutlaka yaptırın. Normal ultrason cihazıyla görülemeyecek ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olursunuz. Allah korusun bir problem varsa doğumdan önce planlama yapar,ona göre hazırlıklı olursunuz.

Bakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan beye 200 tl ye yaptırmıştım çokta memnun kaldım

İstanbul neden bu kadar pahali olmak zorunda anlamiyorum... bende gecem sene İzmirde yaptirdim ayrintili ultrasonu ve 50lira odedim 45dk esimle izledik kizimizi.... izmir bu konuda cok iyi insallah darisi istanbulun basina:dua:

Back
X