Ayrıntılı Ultrason

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
Arkadaşlar benim yaşadığım yerde ayrıntılı ultrasonla bakan bir hastane yoktu memlekete geldim burada ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.Şimdi bu randevuyu nasıl alacağız telefon açıp mı isteyeceğiz önce bir kadın doğumcuyamı gideceğiz?Özel hastane ve tıp fakülteleri numunelerde fiyat farkı oluyor mu ne kadardan başlıyor kaça yaptırdınız yardımcı olur musunuz?

İstanbuldaysan devlette yaptirman imkansiz hem bir ay sonrasina randevu veriyorlar hemde o hastanenin kadin dogumuna gozukmek gerekiyor diye biliyorum once . ozelde istedigin zaman yaptirabilirsin ben cuma gunu 200 tl ye yaptircam doktor iki yer soyledi isim verdi birine gitcem . biri doç. perinatolog (500 tl )biride goruntuleme merkezinde radyolog yapiyor (200 tl )

Benim doktorum özelde, kendilerinde ayrıntılı ultrason yok herhalde, bana üniversite hastanesinde yaptırmamı söyledi. Önce kadın doğumcuda muayene olcakmışım, o radyoloji bölümüne sevk edicekmiş, onlarda gün veriyorlarmış. Yarın gidicem bi aksilik olmazsa

Evet bende eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım muayene olup ayrıntılı ultrason istediğimi söyleyeceğim

X