ayrıntılıya girenler bakar mısınız?

erdiltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
233
66
kızlar ben 21+4 günlükken ayrıntılı ultrasona girdim.dr. bebeğimin kilosunun 430 gr olduğunu söyledi düşük dedi.sizler ayrıntılıya girerken bebeğiniz kaç gr olarak söyledi dr. ilk gebeliğimde ayrıntılıya girdiğimde 533 grdı ilk çocuğum.ama ilk bebeğim doğarken de kilolu doğmuşstu sizlerinki kaç gr yazın lütfen.

ben 22 haftalıgım benimkide 400 gr ama bana zayıf falan demedi dr
bana neden zayıf beslenmene dikkat et dedi o zaman anlamadım.foruma girerken de 22. haftada 470 gr olur yaklaşık ağırlığı yazıyordu bir de.bir de yüksek tansiyona meyilli tuzu kes dedi.

oğluşunu sağlıcakla kucağına al inşallah:) ben de kızımı:) bir oğlum vardı bir de kızım olacak hayırlısıyla

sende sağlılkı bi şekilde kucağına al bende kızım olsun istedim ama oğluşum olacak ama çok mutluyum inşallah ikincisi kız olur her ikisini de tatmış olurum

22.haftada gittim, kemik ölçümünden 23 haftalık çıktı; 520 gr. civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi 26. haftadayım ölçümden 27 çıkıyor, 977 gr. geldi.
Dr her şey yolunda dedi. 7-10 günlük geride ya da ileride çıkabilirmiş bebekler, bu normalmiş.
Aksi takdirde her bebek 3300 gr doğardı ama kimi 4000gr kimi 2900gr doğuyor dedi.
Siz vitaminlerinizi, balık yağlarınızı, demirinizi eksik etmeyin kızlar. Gerisi Rabbimde.

amin canım inşallah :)
hayır doktorum o konuda bir şey söylemedi ama ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum

X