nuray napıyor acaba şuan almıştır kucağına bebeğini bakıp bakıp hayret ediyordur bana ilk öle olmuştu doğumdan sonra mucize resmen saatler önce karnımda tekme atarken o an kucağımda gözleri faltaşı gişbi sağa sola bakıyordu sanki bişey görmeye çalışıyor gibi ve ağlayan çocuk kucağıma gelince sesi kesiliyordu ne günlerdi bee şimdi gülücükler saçıyor minik kuşum sesler çıkarıp çırpınıyor nerdeyse konuşacak o kadar yanii allah hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlarr inşallah hepinizin kucağına meleklerinizi nasip eder rabbim
ilknur geçmiş olsun bacım yaaaa
kızlar ben kahvaltıya gidiyom pc açık gelirim
kız birsoş bakmıştır latif bebilere sen korkudan heyecandan anlamamışsındır alttan muayene etmiş ya seni o görmüştür ultrasonda kalp ritm lerini falan sen merak etme iyidirler allahın izni ile sen sakin ol bacımmm kafanda kurup kurup hasta edecen kendini de bebişleride sakin oll yaww
ilknurcum sana da geçmiş olsun ama büyük ihtimalle gaz sancısıdır korkma bacım
amin canım aminnnn inşallahh
ay bi gidemedim ayrılmak çok zor oluyor yaaaa
tıkındım geldim kızlar
birsen usus sa sorarsın canım nede olsa o da avukat
belki yardımcı olabilir sana
sen bankanın karttan aldığı yıllık parayımı diyosun
şükür oynadı oynadııı kızlar rahatsız oldu paşam gerilerek yattım hemen işaret verdiidelikafadulden:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
eee hadi gözün aydın canım
bu kadar dinleme kendini yaeziyet etme kendine bacım
bu arada kredi kartsızda olmuyorki
YOK BU BENİM şahsıma ait bir kart eşimden ek kartım var onu kullanırız cnm yaww
şükür oynadı oynadııı kızlar rahatsız oldu paşam gerilerek yattım hemen işaret verdiidelikafadulden:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
hımmm anladım canım
yavvv evimi yerleştirecem havalandıracam ama hava çok soğuk ama yinede biraz havalandırayım
sitede bir sorun çok donuyor yavvvv sinir oldum haaaaaaaaaaa
kızz geçen dedinya sen 160 ytl geldi doğalgaz diyee
bizede 116 ytl gelmiş ama benim ev hamam gibiydi ama genede çok buldum şahsım adıma 30 ytlden birden 116 çıkış tepe sersemi yaptı neyse bu ay doğalgaz su elektrik yok tlf yok bakem ne gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?