Aysonu Kizlari 2008

nuray napıyor acaba şuan almıştır kucağına bebeğini bakıp bakıp hayret ediyordur bana ilk öle olmuştu doğumdan sonra mucize resmen saatler önce karnımda tekme atarken o an kucağımda gözleri faltaşı gişbi sağa sola bakıyordu sanki bişey görmeye çalışıyor gibi ve ağlayan çocuk kucağıma gelince sesi kesiliyordu ne günlerdi bee şimdi gülücükler saçıyor minik kuşum sesler çıkarıp çırpınıyor nerdeyse konuşacak o kadar yanii allah hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlarr inşallah hepinizin kucağına meleklerinizi nasip eder rabbim

amin canım aminnnn inşallahh

ay bi gidemedim ayrılmak çok zor oluyor yaaaa

nasıl olayım kuşum yaaa gözümle görmedim gerçi bu saatten sonrada vesvese yaparsam hafta geçmez ...aytunçda doktora götürmez..ben zaten gittim yüzüm burnum kıpkırmızı muayne etti beni odadan çıkıyorum adama dönüp iyi günler demedim direk gidiyorum aytunç dedi bana bende kolay gelsin dedim aytunç kusura bakmayın uçmuş demiş nası gülüyordu sana diyor bana

ayyyyyyyyyy bi doğurtsa beni sarılıp öpecem şükür sende bende kurtulduk diyecemdelikafadulden

tıkındım geldim kızlar
birsen usus sa sorarsın canım nede olsa o da avukat
belki yardımcı olabilir sana
sen bankanın karttan aldığı yıllık parayımı diyosun

tıkındım geldim kızlar
birsen usus sa sorarsın canım nede olsa o da avukat
belki yardımcı olabilir sana
sen bankanın karttan aldığı yıllık parayımı diyosun

EVET YAA HERSENE KAVGA ETMEKTEN YORULDUM VALLA HERSENE GERİ İADE EDİYORLAR SONRA YENİ SENE YİNE ÇIKIYOR BIKTIM VALLA BU KEZ İPTAL ETİRCEM BİTSİN YAA .HATTA BU SENEYE YENİ GİRDİĞİMİZDE KART PARASI YASAL OLARAK KALKTI DEDİLER YAAÇok üzgünüm çoookNEYSE BANKA TLF İŞLEMLERİMİ AÇSIN BENDE TLFDA HAKLAYACAM ONLARI SİNİRİMİ ÇIKARIIRM

şükür oynadı oynadııı kızlar rahatsız oldu paşam gerilerek yattım hemen işaret verdiidelikafadulden:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

hımmm anladım canım
yavvv evimi yerleştirecem havalandıracam ama hava çok soğuk ama yinede biraz havalandırayım
sitede bir sorun çok donuyor yavvvv sinir oldum haaaaaaaaaaa

kızz geçen dedinya sen 160 ytl geldi doğalgaz diyee
bizede 116 ytl gelmiş ama benim ev hamam gibiydi ama genede çok buldum şahsım adıma 30 ytlden birden 116 çıkış tepe sersemi yaptı neyse bu ay doğalgaz su elektrik yok tlf yok bakem ne gelecek

aaaaaaaaaaaaaaaaa nuniş gelmiş yaaaaaa inanmıyorum yaaaaakız ne çabuk doğurdunda geldin maşşallah yaaaaaaaaaaaaaaaauyyyyiiiiii kız çok merak ediyoz bebişini eğer çekebilirsen koyda görelim şu köfte dudaklınıay çok sevindim yaaaa duygulandım yineeeealllah bağişlasın gözün aydın bacım allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

kız bende çok buldum yaaa sorma benim ev heç güneş almıyo her tarafı kapalı salon yola bakıyo sadece deniz var bide aşağıda çok soğuk ev küçük ama soğuk oluyor napcez ödeyecez artık bu saatten sonra soba kuracak halimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…