Aysonu Kizlari 2008

kız birsoş uyudunmu yoksam veletler mi bırakmıyor bence ceylini uyutam dedim salladım ayağımda ama banamısın demiyor koydum karyolasına kendine ee ee yapıyor bakem uyuyacakmı uyursa bende az biraz ev işi yapıcam belimde fena bu ara tutuldu gene ameliyat yerim ağrıyor sanki fıtık ameliyatı olduğum yer yanii .
cuma randevu aldım gidecem doktoruma bakem ne diyecek kesin kiloma köpürecek hala veremedinmi diye ama napiim ancak 72 ye inebildim şimdilerde duraklama devrinde kilolar ramazandan dolayı sanırım ama artık düzene girer inşallah
en az 12 kilo vermem lazım acil tarafından:delphin::delphin:

sen kaç kilodasın kız doğum sonrası kaça indin sen kaçla girmiştin doğuma nekadar gitti sende emziremedin benim gibi emzirince kilolar daha çabuk gidiyor ya şansımıza tükürem hem bebeklerimiz için hem bizim kilolar için pek iyi olmadı bu durum tabii =(

hcran ben kilo veremedim cnm 95 kiloydum 7 aylıkken sonra hastaneye yattım kaç kilo aldım bilmiyorum

82 ile geldim eve hala aynıyım cnm .....ben yemek yiyemiyorum o yüzden kilo veremiyorum

düzenli beslenirsem verebilirim .......ama oda çok zor cnm iki öğün yiyorum bazen tek öğün

koşturmaktan yemek yemeğe fırsat yok......şimdi bu kiloyu koruyayımda seneye yaza koşu felan veririm heralde

hcran ben kilo veremedim cnm 95 kiloydum 7 aylıkken sonra hastaneye yattım kaç kilo aldım bilmiyorum

82 ile geldim eve hala aynıyım cnm .....ben yemek yiyemiyorum o yüzden kilo veremiyorum

düzenli beslenirsem verebilirim .......ama oda çok zor cnm iki öğün yiyorum bazen tek öğün

koşturmaktan yemek yemeğe fırsat yok......şimdi bu kiloyu koruyayımda seneye yaza koşu felan veririm heralde

aynı dert bende de var canım yaa bende düzensiz yiyorum düzenli orduya geçsek kesin veririz bu düşman kilolarııkaydirigubbakcemile3

bugün çocukları anneme bıraktım dışarı çıktım annemin taksitini yatırdım...

sonra eczaneye gittim sonra halama gittim kızının çeyizlerini çıkarmış düğün yakın

orada oturdummm sonra markete gittim mama aldım eve geldim ancak işte cnm ömeri bu sefer uyuttum alişide şimdi

selam kızlar bugün sabah 9 da bir kalktım daha şimdi oturuyorum sınıfta çok yoruldum çocukları sınav yaptım ama durumları çok kötü ya geçen yıl ben gitrmedim derslerine herşeyi unutmuşlar yaaa
neyse hallederim inşallah canım elmalı kurabiye istedi şimdi onu yapıcam Ahsen uyuyorken
yarında veli toplantım var 6 da başlıyor 8 e kadar süreer herhalde kayınvalidemin evi okula yakın Ahseni yarın oraya götürücem k.validem emzirmem için okula getirecek kreşte emziricem hava güzel nasılsa koyup getirebilir
kızlar nevresim takımı almıştım internetten bugün gelmiş çok güzeller yaaa baya hoşuma gitti ucuza da aldımm

aman hicran yaaa vermek için acelede etmiyorum acıkcasıı 5,5 ay olmuş işte daha eski halimden sadece biraz göbek bölümü fazla duruyo gider elbette kuzenim eşi 92 ile doğurdu 1,60 kadın şimdi 90 kilo hala boşverrr

esenciğim güle güle kullan kaçparaya aldın bende taç sordum pamukılu saten 120 tl dedi altınbaşak baktım 60 tl

sonra eczaneye gittim sonra halama gittim kızının çeyizlerini çıkarmış düğün yakın

orada oturdummm sonra markete gittim mama aldım eve geldim ancak işte cnm ömeri bu sefer uyuttum alişide şimdi

baya hareketli bi gün geçirmişsin desene ben evdeydim ceylinle uğraştım bi markete çıktık ceyloşla beraber o kadar bide 10 dk komşuya uğradım onun 18 aylık oğlu var onla oynadılar accık
yarında kızkardeşime gidicem yardım etmeye temizlik vss bu belle nekadar yapabilirsem artıkın tabii:delphin: ama kızıda yalnız bırakmak istemedim tabii

selam kızlar bugün sabah 9 da bir kalktım daha şimdi oturuyorum sınıfta çok yoruldum çocukları sınav yaptım ama durumları çok kötü ya geçen yıl ben gitrmedim derslerine herşeyi unutmuşlar yaaa
neyse hallederim inşallah canım elmalı kurabiye istedi şimdi onu yapıcam Ahsen uyuyorken
yarında veli toplantım var 6 da başlıyor 8 e kadar süreer herhalde kayınvalidemin evi okula yakın Ahseni yarın oraya götürücem k.validem emzirmem için okula getirecek kreşte emziricem hava güzel nasılsa koyup getirebilir
kızlar nevresim takımı almıştım internetten bugün gelmiş çok güzeller yaaa baya hoşuma gitti ucuza da aldımm

canım allah kolaylık versin sana sen sabahçımıydın kızz görüşelim arada gene yaww

afiyet olsun bu arada hemde bizsiz yiyon heeeekaydirigubbakcemile3
güle güle kullan nevresimini resmini koyda görelim bariia.s.

aman hicran yaaa vermek için acelede etmiyorum acıkcasıı 5,5 ay olmuş işte daha eski halimden sadece biraz göbek bölümü fazla duruyo gider elbette kuzenim eşi 92 ile doğurdu 1,60 kadın şimdi 90 kilo hala boşverrr

sen dikkat et gene de bacım fazla kilo hem sağlık için hem fiziken iyi değil sonuçta az biraz ver genede sen.
gerçi sanada böle yakışıyor ama az zayıflarsan daha da lolita olcan sen eminima.s.:nazar:

esenciğim güle güle kullan kaçparaya aldın bende taç sordum pamukılu saten 120 tl dedi altınbaşak baktım 60 tl

ben o pamuklu sateni kullanıyorum çokta kullanışlı valla 3 takımım var gerçekten güzel hani o leopar deseni varya bide gül desenli siyah kırmızım var birde sütlü kahve gibi büyük gülleri var üzerinde valla yatak örtüsüne bile gerek kalmıyo o kadar güzellerki

bende taçtan almıştım sanırım 115 e almıştım en son 1 yıl önce

BıTANESı BU AM ARENKLRı BıRAZ DAHA FARKLI BENıM YEŞıL YOK KIRMIZI AĞIRLIKLI SıYAH ÜZERıNE

Ürün Detayı ŞıMDı 157 OLMUŞ:1shok:

DıĞERı BU

Ürün Detayı

LEOPARI BULAMADIM BURADA YOK GALıBA

Son düzenleme:

oo maşallah birsenimm ne güzel işlerini halletmişsin bir sürü iş yapmışsın birde iki kuzuyla ugraşıyorsun. ayy ben hafta sonundan beri işleri bir türlü yetiştiremiyorum ev işlerini yapayım derken okul işlerim kalıyor ev işlerini mecbur yapıyorum hergün akşamdan yemek hazırlıyorum ertesi güne bakıcıyla ozan yesin diye eve 2de geliyorum evi derle topla dinlenemiyorum bile eve gelince ogluş peşimden ayrılmıyor bir süre sonra ev telaşına düşüyorum gecede pc başına geçiyorum iş yapayım diye ama sızıp kalıyorum.

Güle güle kullan Esencimm. sen neler yapıyorsun senin işler yetişiyormu canımm ne yapacagım bilmiyorum şuanda bile yavaş yavaş uyku moduna girmeye başladım daha işlere başlamadım ama. mafoldumben

Herkese iyi gecelerr Nurayyy canım bende seni çok özledimm inşllah yakın zamnda pc düzelir bu topic hepten sessiz kaldıı. :hulya:

canım allah kolaylık versin sana sen sabahçımıydın kızz görüşelim arada gene yaww

afiyet olsun bu arada hemde bizsiz yiyon heeeekaydirigubbakcemile3
güle güle kullan nevresimini resmini koyda görelim bariia.s.
öğlenciyim canım haftaiçi pek fırsatım olmuyor ancak hafta sonu görüşebilirizzz
nevresimin resmini koyarım tatlım bi ara
teşekkür ederim

oo maşallah birsenimm ne güzel işlerini halletmişsin bir sürü iş yapmışsın birde iki kuzuyla ugraşıyorsun. ayy ben hafta sonundan beri işleri bir türlü yetiştiremiyorum ev işlerini yapayım derken okul işlerim kalıyor ev işlerini mecbur yapıyorum hergün akşamdan yemek hazırlıyorum ertesi güne bakıcıyla ozan yesin diye eve 2de geliyorum evi derle topla dinlenemiyorum bile eve gelince ogluş peşimden ayrılmıyor bir süre sonra ev telaşına düşüyorum gecede pc başına geçiyorum iş yapayım diye ama sızıp kalıyorum.

Güle güle kullan Esencimm. sen neler yapıyorsun senin işler yetişiyormu canımm ne yapacagım bilmiyorum şuanda bile yavaş yavaş uyku moduna girmeye başladım daha işlere başlamadım ama. mafoldumben

Herkese iyi gecelerr Nurayyy canım bende seni çok özledimm inşllah yakın zamnda pc düzelir bu topic hepten sessiz kaldıı. :hulya:

saol canım valla alışamadım daha çok zor geliyor 1 senedir rahata alıştım ev hanımı olmak istiyom ben yaaaaaaaaaaaaaa

birsencim markalı değil ama renkleri ve kumaşı çok güzel bir günlüğüne indirime girmişti aldım
çift kişilik battal boy 25 tl

öğlenciyim canım haftaiçi pek fırsatım olmuyor ancak hafta sonu görüşebilirizzz
nevresimin resmini koyarım tatlım bi ara
teşekkür ederim

saol canım valla alışamadım daha çok zor geliyor 1 senedir rahata alıştım ev hanımı olmak istiyom ben yaaaaaaaaaaaaaa

birsencim markalı değil ama renkleri ve kumaşı çok güzel bir günlüğüne indirime girmişti aldım
çift kişilik battal boy 25 tl

okk canım görüşelimmm zaten biyere çıkamıyom bari buralarda görüşebileceğim biriyle görüşeyim

[sildim oniiiiiii

kızlar yeni saçımmm kestirdim baya cesaretimden dolayı kendimi kutluyorum saçımın 4-3 ü gitti

Son düzenleme:
Back
X