Aysonu Kizlari 2008

Hicrannn canım gördüm saçlarını çok güzel olmuş çok yakışmış saçlarının rengi kendi rengi demiştin bence çok güzel görünüyor.

ayy gündüz misafir vardı aksamda halamlar geldi ömer yine uyumuyorrr kesin diş huysuzluğumuz var yaa

sürekli parmaklar içerde ben kaşıyınca sesi kesiliyor ....dönüp duruyooo çolcuk yaa attım pike dörünüyo tam bu uyur aliş kalakr bu birsen ne zaman uyurrrrrrrrrrrr

hicran ben göremedim beee hemen ne kaldırıyon leynn

GÜNAYDIN KIZLARRR

tubayı servise bindirdim okula gidiyor ceylinin mamasını yaptım accık soğuyor şimdik 60 cc bişii yaptım bakalım içermi bilmem ama uyusun accık aç kalmasın uyanmasın dedim belki acıkmazsa uyanmazda bende uyurum accıkk çünki dün gece sabahladım dersem yeridir kızkardeşim ile ilgili bir sorun var da bende kocası ile kavga etmişler yeni doğum yapan varya o hani gece 2 de bana getirdik dellendi biraz kavga konusu kıskançlık eşi hatalı ama benimkide boş değil hani oda uaztıp büyütmüş böle olmuş işte neyse uyanınca gelir anlatırım sabahtan bi günaydın diyem bakem demiştim

koyam bacım ne demekkk

Son düzenleme:
hicroşum önce kardeşin için üzüldüm ama kız daha lohusa yaa en şevkat özen istenilen dönem en ufak sıkıntı tartışma göz yaşı sütüne mal olur benim öle oldu bi başladım ağlamaya sonunda gitti işte
yani mine haksızda olsa sen haklısın karıcığım,kızım,gelnim ,yengeciğim denecek

yani doğum sonrası insan biraz sersem oluyor hem çok mutlu hem korkulu
yeni hayat sana muhtaç bir bebek...sen daha iyi biliyon yani damatla konuş üzmesin kızı

saçların çok yakışmışş çokda iyi olmuşşş değişiklik lazımmm

günaydın teyzelerimmmm ve kardeşlerim sabah kahvaltımda merhaba diyeyim dedim size:ecrin_bebek:​

kardeşim zaten çok kuruntulu eşinide çok kıskanan biriydi ama lohusalık ta tuz biber oldu işte kocası adam olsa zaten kaç defa karşıma alıp konuştum canım yaa angut işte bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor neolacak bilemiyorum kardeşim konuşturmuyor bile beni şuan neyse ben kaçtım

saçlarım güzel olmuş değilmi sağol canım

selam kızlarr kafam davul oldu çok ta yorgunum kızkardeşimin eşi geldi akşam üstü konuş konuş dilimde tüy bitti kızkardeşimde inat etti gitmicem diyee hayır başka zaman olsa üstüne gitmeyeceğim fazla ama yarın kayınvaldesi çocuğa mevlüt yapacak 40 ı için millet davet edilmiş hoca ayarlanmış yemekler yapılmış vss şimdi gitmezse nasıl olacak orayada evede gitmem diye tutturdu bizimki annemde geldi zaten öğlen oda konuştu ama nafile uğraştı tüm gün akşam benim eşimde biraz üsteledi ikna olur gibi oldu ama net değildi tabii eşim dediki ona tamam baldız sen mevlüte git kocanı gene affetme eve gitmek istemezsende sana kapımız açık sende benim bi kardeşimsin yanii sorunu bu kadarda büyütmeye de gerek yok ama ben karışmak istemiyorum aranızdaki olaya se giy mevlüte yarın akşam kemal abi gel beni al de yada bin taksiye gel buraya istediğin kadar kal bizde kafanı dinle eşinde isterse gelsin istemezsen gelmesin ayrı kal 1 hafta dedi bizimkinde çıt yokk ..bi taraftanda kıyafetim yok demeye başladı hadiii bide o sorun akşam olmuş saat 8:30 kıyafet diyor bu saatte nerden ne alabileceğizki neyse benim eskilerden ona ayarladım bişii allahtan olan şeyler oldu malum daha doğum yapalı 35 gün olmuş göbek var kilo var benim eskilerde zayıfkenki halime uygun şeylerdi onada olmuyordu evi resmen talan ettim kıyafet bulayımda gitsin çocuğunu mevlütüne rezil olmayalım diye allahtan hamile kalmadan önce kilo almıştım o bir yıl içinde birkaç kıyafet takım vss almıştım onlardan istemeye istemeye bişeyler ayarladık az önce gittiler bende annemde rahat bi nefes aldık eşim ceylini uyutmaya çalışıyor bende size bi bakem olanları anlatam dedim bakalım yarından sonra netçek bizimki ama eşide beni deli etti salak yaa su katılmamış angutttt resmen akşam kapı çaldı açtım e hşgeldin beşgeldin holde karşılaştı bunlar kardeşim sen niye geldin ne işin var burda dedi bu salakta yarın mevlüt var gidelim seni almaya geldim demezmiiiklava:klava: eşimde geçin içeri orda konuşun dedi bunalrı soktu salona bunlar 1 saat kadar konuştular ama bizimki ikna olmamıştı tabii çıktı odadan bende aldım damadı kenara sen nasıl konuşuyon öle insan özür diler aşkım seni almaya geldim evimize gidelim der mevlüt olmasa gelmeyecekmiydin eşinin çocuğunun peşine gerçekten saçmalıyorsun dedim abla boş bulundum ne diyeceğimi bilemedim diyorr kafamçokkarıştı ay kafayı yicektim oğlum sen saçmalarsan böle bu kızda fıttırır tabii dedim git adam gibi özür dile netçeksen et yoksa bu kız hem eve gelmez hem mevlüte dedim de gitti moron yaa off kafam bi dünya oldu neyse artık bu mesele bugünlük kapandı inşallah anlaşırlarda düzelir araları :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy hicrannn damat demek rol kesmeyi bilmiyo saf saf gerçeği sölemişş

kardeşin yermi beeeeee binbir dil dökecek pof poflayacakki ancaa

ayy zor yaaa ne yapmışda kıskanmış bu kadar yaww

ben lohusayken herifi göremiyordum yaww...

bu arada kaynanada hareket görüyomm mevlüt felannn

ceyline geçmiş olsun aman dikkatttttttttt bizimkiler hala atamdıı

vay be kaynanaya bakkk mevlüt yapıyor
onca olayın arasından bitek buna takıldım:)
şaka bir yana damatta cidden angutmuş ben olsam gideceğim varsa da gitmezdim
ama çok merak ettim neyi kıskanmış bu kadarr

geçmiş olsun bu arada

günaydın herkese Ahsen beni sabah sabah dikti ayağa cadı şimdi uyutmaya çalışıyorum

günaydınlar off yaa ömerim burun akıntısından uyumuyor çocuk.....spreyle akıyor ama spreyide günde 4 kez sıkabiliyorsun ............buharla balgam attırıyormuş doktorlar onu isteyecem olmaz böyle yaa

sorma bacım salak işte herif su katılmamış salak
kayınvalde kardeşim uzun zaman görüşmedi gitmedi gelmedi ya o sırnaştı kardeşime yavaş yavaş hediyeler getirmeler vs bide doğum olunca her hafta kocasıyla bişiiler alıp gönderiyordu kardeşime kayınpeder kardeşime yakın çalışıyor da fırsat bu fırsat işte bende dedim kardeşime madem pişman olmuş bak aklı başına gelmiştir belki e senin cebine faydası var neticede torununu da göstermemezlik edemeyeceğine göresositososito sende samimiyet kurma resmi ola ama aldırabildiğini aldır ona bari alırsa tabii dedim arada gidiyor kardeşim ve kaynana iyi davranıyormuş yanii allah bozmasın ama torun için herhaldeekaydirigubbakcemile3
soruna gelince canım bizim damat salak dedimya gözü biraz değil baya kayıyor dışarı galiba tabii kardeşimin sölemesi buu kuruntuda olabilir bilemeyecem neyse alışverişe gidiyorlar damadın mağazada olduğu kısma bi kız geliyor yanındaki kızarkadaşına damadın baktığı kazakların tezgahından bir rengi seçip pembeye bayılıyorum çok severim harika bir renk demiş sonra diğer reyonlara geçmiş bizim damatta aşkımmm bak bu pembe kazak çok güzel bi giy baksana demişş bizimki fıttırmış tabii ben oreyona bakmıştım beğenseydim alırdım sen bi başkaı beğendi diyemi bana öneriyorsun onu benim zevkim yokmu dağdanmı geldim o karının beğendiğini almak istiyorsan al götür ona ver demiş demiş başlamışlar orda tartışmaya olay büyümüş alışveriş iptal edilip eve gelinmiş evde küsmüşler o gn arada ağız dalaşı yapmışlar neyse bizim damat küsmüşler ya odalara kapanmış pazar gününden beri işten gelip yemeği yiyip salona geçip orda tv izliyormuş kardeşimde kızmış bu tavra oda yatak odasından çıkmamış yanına gelir diye ama gelen giden olmamış bir ara gelmiş bizimki niye burda oturuyon demiş içeri gelsene e nazdanmı kızgınlıktanmı bilmem gelmicem demiş kardeşim damat dönmüş arkasını gitmiş gene odaya 3 gün geçmiş böle yaa 3 gün salonda oturmuş herif ve 1 kez özre gelmiş ondada kardeşim git deyince dönmüş gitmiş neyse kardeşim 3.gün yanına gitmiş bunun böle ayrı odalardamı yaşıcaz yabancı gibi sen kadın oldun sanki ben erkek ne bu naz niyaz demiş başlamış kızmaya sonra kardeşim madem yabancı gibi olucaksak benim bu evde işim yok demiş oda saf salak işte istemiyosan git demişş e dururmu benimki ulan zaten ilgi alaka sıfır karı gibisin düşüncesizsin sorumsuzsun bide gidecem diyen kadına git diyorsun diye kudurmuşşş lohusa iyice vurmuş başına yanii e diğeride eşşek zatenn öle olay bizim eve kadar uzandı yanii işte

ceylin evet nezle yaa limonlu ıhlamur verdim şurubunu verdim portakal suyu sıkıp verdim yok değişiklik yok bari biraz azalaydı etkiler ama şimdi hala uyuyor zencefil de vericem kaynattım suyuncan biraz vericem işe yarar normalde ama bakalım nolcek

Son düzenleme:
günaydınlar off yaa ömerim burun akıntısından uyumuyor çocuk.....spreyle akıyor ama spreyide günde 4 kez sıkabiliyorsun ............buharla balgam attırıyormuş doktorlar onu isteyecem olmaz böyle yaa

geçmiş olsun canım yaa bebeklerde zor oluyor valla şu soğuk algınlığı grip vss

valla hicroşşş ne desem bence öle çok büyütülcek bişi değil...yani ben tınlamam

aytunça bi cimdik eve getirirm yada o kızla onu karşı karşıya getirip laf sokarım yada kız kur yaptıysa kocam yapışırımvs.vs.

sonra sizin damat su katılmamış hem suçlu hem güçlü evdeki tafraya bak sonra git demesi
öldürsen aytunç git demez o yatağada küs gitmezzzzzzzzzzz..........

yaa çocuk desek çocuk değiller mine benden büyük sanırım ...

ama şuan lohusa insan kendini beğenemiyor yeni doğum olmuş bilmem onun karnı çatlakmı ama çatlağın patlağın vs. insanı kasıyor göbeğin ....işte mineyi iyi anlıyorum ama böle basit şeylerle tüketmemeliler sabırlarını o sabır daha çokkk önemli zamanlara lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…