Aysonu Kizlari 2008

iyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz işte koşturmacalar bağırışmalar nazlanmalar inatlaşmalar gırla yanee :27:

sen nasılsın asıl Allah yardımcın olsun kolayca atlatırsın doğumu inşallah sen anlat asıl nasıl gidiyor kilo aldınmı sen ve bebiş isim ne olacak kesin karar verildimi herşey ne alemde

ayyy kız çocuklar daha bi cilveli nazlı oluyor değilmi canım. maşallah birsenin oğullarına hastayım yaaa. hareketlerine helede ali favorim vallaaaa. duaların içinde ALlah razı olsun canım İnşallah kolay olur. normal doğum istiyorum kısmetse bakalım artık. kilo çok almadım göbek var sadece. doktorun dediklerini yapıyorum hep sanırım o yüzden pek kilo almadım. kısmetse ismi elif eylül olacak. eylülü ben ve eşim istemiştik eşim elifte olsun dedi ben olmasın falan demiştim kardeşimle annemde elifte olsun diyince kırmadım. sen nasılsın canım nasıl gidiyor.ceylin çok tatlı olmuş maşallah yaa.şeker gibi. benim kızımda böyle şeker olacakmı acabaa. öpüyoruz siziiii

ayyy kız çocuklar daha bi cilveli nazlı oluyor değilmi canım. maşallah birsenin oğullarına hastayım yaaa. hareketlerine helede ali favorim vallaaaa. duaların içinde ALlah razı olsun canım İnşallah kolay olur. normal doğum istiyorum kısmetse bakalım artık. kilo çok almadım göbek var sadece. doktorun dediklerini yapıyorum hep sanırım o yüzden pek kilo almadım. kısmetse ismi elif eylül olacak. eylülü ben ve eşim istemiştik eşim elifte olsun dedi ben olmasın falan demiştim kardeşimle annemde elifte olsun diyince kırmadım. sen nasılsın canım nasıl gidiyor.ceylin çok tatlı olmuş maşallah yaa.şeker gibi. benim kızımda böyle şeker olacakmı acabaa. öpüyoruz siziiii

evet canım yaa kızlar feci cilveli nazlı oluyor ceylinde öle babası da çok şımartıyor malum aramızdaki patırtı bi bundan çıkıyor zaten :)her istediğini bi şekilde yaptırıyor dudak büzüyor anne lüffeeennn diyo bide üzüldüğümüzde gelim öcüdiyeyim diye özürdiliyor zilli sorma

senin prenseste pek güzel isimliymiş Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah eminim oda annesi gibi fıstık bi hatun olacak pamuk şekeri pamuk :nazar:

evet canım yaa kızlar feci cilveli nazlı oluyor ceylinde öle babası da çok şımartıyor malum aramızdaki patırtı bi bundan çıkıyor zaten :)her istediğini bi şekilde yaptırıyor dudak büzüyor anne lüffeeennn diyo bide üzüldüğümüzde gelim öcüdiyeyim diye özürdiliyor zilli sorma

senin prenseste pek güzel isimliymiş Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah eminim oda annesi gibi fıstık bi hatun olacak pamuk şekeri pamuk :nazar:

canım benm çok teşekkür ederiz kızım içinde benim içinde söylediklerin için. ama asıl fıstığın kim olduğunı gördük maşallah. Allahım korusun o nasıl b güzellik yaa.bizimkide çok şımarık olacak galiba o kadar yıldan sonra gelince normal olacak herhalde değilmi ama canım.

kızlaaaaaaar nasılsınız herkes iyidir inşallah. bakın bakalım nasıl olmuşuz

dsc01512na.jpg

sultancığım maşallahhh cnm kırkbinkere maşallahhh...kocamn olmuş nazlı kızmızz...geçen birsürü şey yazdım uçtu gitti birdaha yazamadım....şimdi çıkmam gerek öptüm cnm:54:

iyi geceler millet tabiii herkes fossur fossur uyuyordur bu saatte sanırım ben ceyline süt vericem kardeşimdeydik yeni geldik hanfendiyi yatırdım kk da sörf yapıyorum :)

sultancım face te görmüştüm resimleri çok şekersin valla Allah tamamına erdirsin arkadaşım bu dönemlerinin keyfini çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))

hiiiiiiiiiii kızlar en son ben gelmişim gene benim ruhuna fatiha okutacaz yakında bu sayfamızın nolcek bilemiyom artık neys gelen giden olursa kazara mazara selamlar sevgilerrr

kızlar ceylini dün dr götürdüm yine yine yine ve yine faranjitimiz var ayrıca idrar yollarında da iltihap var dedi dr ilaçlar aldık gene başladık bakalım hayırlısıyla iyileşicez .ama ben sinir oluyorum artık bu kız faranjitten nasıl kurtulacak karar verdim 3 yaşında demişlerdi ama gene götürücem alerji için çünki her ay bu sorunu yaşıyoruz kız mahvoldu keza bize onla beraber birde şimdi idrar yollarına indi baksanıza kronikleşiyor Allah korusun ve yoruldum artık bende kaç gündür ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nede uyuyabiliyorum sıkıntı ve stresten ve yüzümün sağ tarafında zona çıkmıştı daha önce birkaç defa ve hep böyle anlarda vuruyor nedense gene çıktı hemen hemen 1 TL büyüklüğünde kızarıklık şişlik ve sanki su çiçeği çımış gibi 3-5 tane mini sulu sivilce şeklinde ve acayip acıyor gözüme bile vuruyor acısı bende yarın dr gidicem bakalım ne iş bu her sene bir defa çıkıyor yüzümde zavirax kullanıyorum 1 hafta da geçiyor ardından bepantene kullanıyorum iz kalmıyor allahtan ama çok kötü oluyor yaww

ooo burası hepten geri kalmış yawww 19 aralıkta en son mesaj ne iş yahu kızlar insan arada gelip bi hal hatır sorar yaww ben yeni bi konu açayım en iyisi kaçak aysonu kızlarrrııııı:9:

HEPİMİZE MUTLU ,HUZURLU,BAŞARI,BOOOOLLL PARA VE SEVGİ DOLU NİCE YILLAR DİLERİM UMARIM BU YENİ YILDA HERKES GÖNLÜNE GÖRE BİR YIL YAŞAR

elacanpekyeniyil10030.jpg

yeniyilagaclariresimler.jpg
40578413.jpg

bizo.jpg
SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR

HEPİMİZE MUTLU ,HUZURLU,BAŞARI,BOOOOLLL PARA VE SEVGİ DOLU NİCE YILLAR DİLERİM UMARIM BU YENİ YILDA HERKES GÖNLÜNE GÖRE BİR YIL YAŞAR

elacanpekyeniyil10030.jpg

yeniyilagaclariresimler.jpg
40578413.jpg

bizo.jpg
SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR

canım sizinde yeni yılınız kutlu olsunnn. evinize sağlık mutluluk huzur getirsin. hepimize getirsin canımm. mutlu yıllaaaaaaaar.

hicranım doğum günün kutlu olsun canım. çocukların ve eşinle çoook mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrünüz olsun İnşallaaaaaah

doumgnl.jpg

Back
X