Aysonu Kizlari 2008

hicranım doğum günün kutlu olsun canım. çocukların ve eşinle çoook mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrünüz olsun İnşallaaaaaah

doumgnl.jpg

canımmm çok sağol face ten de aldım mesajını çok teşekkürlerr

merhaba millet nabersiniz .bakiim size dedim bugün dışardaydık kızlarımla alışveriş yaptık ceylin alışveriş merkezini talan etti ve lcw yi de birbirine kattı desem yeridir bir çocuk elinde balonla yanımızdan geçti illa onu istiyor neyse görevlilerden biri elinde balonla çıkageldi bizde kıyaft denememize devam ettik az geçmedi 2 kardeş ellerinde emzik şekerleri ile burnumuzun dibinde bitti bizimki gene viyak viyak illa sekeeeelll sekellllll şekeri ya alıcaz yada alışverişi yarıda kesicez babasını aradım hemen ya gel yada ben alışverişi bırakıcam dedim pantolon ev ayakkabısı kazak bide kabanımız küçülmüştü yenisini alma vakti demiştik lcw de indirim vardı süperdi hemde o vesile ile alışveriş keyfi yapalım dedik ama burnumuzdan geldi orası başka mevzu iştee.neyse babamızda geldi ablamız şekeri buldu şekerciden hemen koştu imdada biz monttu kabandı deniyoruz bir yandan askılardan kazakları elbiseleri indirip çekiştirip duruyor zavallım görevli kızcağızda onun bağırmalarına marız kalıyor ben kızdıkça çığlıklar gırla o derece yaneee kazak elbise pantolon ev ayakkabısı birde kaban aldık ama ne zorla sormayın inat ettim resmen bidaha gelemem alışverişe bu cadıyla dedim ne lazımsa yaptım babası gelince onun elinden tutup başka şeyleride çekiştirdi ama neyseki 120 tl ile çıktık mağzadan :)) sonra yemeğe gittik yedik içtik oyun katına gittik atladı zıpladı eve geldik yatırdım ama nafileeeee az önce aklktı ve içerde oturuyo napçam ben bu kızı geç yatsa olmaz erken yatırsan kalkar bu saatte deliricem yawww

bu arada kabanımızla bir poz verelim size dedikkkk:9:

img1867c.jpg
:nazar:
img1854zj.jpg

Son düzenleme:
duydumki ay sonu kızları gerilerdeymiş
taşıyayım dedim başlara
uzunca bir süre sonra selam herkeze:66:

hicroş koca kız olmuş bu yaaaaa
karnında fasulye gb idi ilk tanıştığımızda
sonra doğdu doğacaktı gördüğüme
eh bide nişanında görüşürüz he he

kandl2.jpg

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH.
AYRICA HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM.

slm kızlar gerçi kimseler gelip gitmemiş ama burda sizi unutmayan biri var bilin istedim hem sayfamız güncel kalsın didimmmmmmm bu arada bu salı yada haftaya salı 23:00 te hayatım dizi yarışmasında ben yarışmacı olarak katılıyorum sonuç fos çıktı emme bakarsınız rezil halime işte :9: startv de hyayınlancak bu arada

bu arada yarın dan itibaren kızkardeşimin oğluna 1 ay boyunca ben bakıcam kardeşim işe başlıyor ik aylığını hemen kreşe vermesinde ihtiyaçlarını alsın dedim 1 ayn ben bakıcam sonra annemle kardeşimin kayınvaldesi 1 hafta ara ile paylaşacaklar 1 ayda öle geçer artık sonrasında kreşe gidicek benim minik tospağam.
birseeeeeeeeeeeennn bakalım ikiz büyütmek nasıl luyormuş seni şimdi anlayabileceğim sanırsam :)))))))) en azından sabah 7 akşam 7 arası :))))))))))))

Son düzenleme:
bu arada yarın dan itibaren kızkardeşimin oğluna 1 ay boyunca ben bakıcam kardeşim işe başlıyor ik aylığını hemen kreşe vermesinde ihtiyaçlarını alsın dedim 1 ayn ben bakıcam sonra annemle kardeşimin kayınvaldesi 1 hafta ara ile paylaşacaklar 1 ayda öle geçer artık sonrasında kreşe gidicek benim minik tospağam.
birseeeeeeeeeeeennn bakalım ikiz büyütmek nasıl luyormuş seni şimdi anlayabileceğim sanırsam :)))))))) en azından sabah 7 akşam 7 arası :))))))))))))

senin duruumun daha kolay olur yinede sonuçta biri 1 yaş biri 2 yaş ..hahahha hadi bakalım hayırlısı olsun cnm....kardeşin için hayırlısı cnm....keşke imkanları olsaydıda kuzusuna kendi baksaydı...

hicroş koca kız olmuş bu yaaaaa
karnında fasulye gb idi ilk tanıştığımızda
sonra doğdu doğacaktı gördüğüme
eh bide nişanında görüşürüz he he

sağol canım büyüdü maşallah eee doğan büyüyo anacım :nazar:
:9::9::9: istanbula gelince ara görüşürüz o kadar zaman geçmesin bacım hem ben kızlarımı kocaya vermicem turşularını kuracam :9:

senin duruumun daha kolay olur yinede sonuçta biri 1 yaş biri 2 yaş ..hahahha hadi bakalım hayırlısı olsun cnm....kardeşin için hayırlısı cnm....keşke imkanları olsaydıda kuzusuna kendi baksaydı...

öle cnaım valla dediğin gibi aynı yaş olsalardı sorun yaşardık baya ama çok şükür iyi gidiyor Allahtan oğlan sabah 7 de uyandığından kahvaltı sonrası 9:30 gibi uyuyo 1-2 saat kadar o sırada ceylinle ilgileniyorum sonra kalkıyo poyraz efemiz oynuyolar meyvelerini yiyolar sonra öğlen çorbalarını içip 2-3 arası uyuyolar gene beraber.ceylin 2 saat uyudu ama oğlan yeni kalktı zaten kardeşim 18:30 da evde oluyor geçiyo gün yani

anammmmmmmmmm kimseler gelmemiş gitmemiş burası hepten boş kalmışş ben bari arada bişiiler yazayımda ilerlesin konumuz demi yawww

bu arad fırsat bulamadım yazmaya bizim tüp bebekçiler tedavi oldu bu ay dün test yapıldı hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok şükür bakalım ne olacak yaa dua edin kızlarrrr kızcağız çook sevinçli kocasından önce beni aradı söledi o derece yaneee ama bi okadarda korkuyorrr oda benim gibi düşük yapıyordu çünki uzun zamandırda hamile kalamamıştı 38 yaşında bide yaşta var inşallah hayırlısıyla Allah tamamına erdirir

beklerim cnm...bende inş. geleceğim rabbim izin verirse...çok istiyorum..bu ara yoğunum..düğün var ...nurişde yeni evinde ziyaret edeceğim inş...

ahhh eskiden bu sayfalarda tozu dumana katardık..arzu,fakelove,gökçen,esra,aslı neler nelerrr.....

selam kızlarr kk ya bayadır pek takılmıyodum ama şimdi diete başladım ya 70-79 kg arasındaki bir topiğe dahil oldum ordayım hergün burası pek faal olmuyo galiba hala
neyse müjdemi vereyim 71 kg ye indimmmmmmmmmmmmmmm 75 le başlamıştım 15 mayısta bu sabah 71 gösterdi tartım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::84::84::84::84::84::84::84:

Back
X