Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mira kız ben de nevresimlerin kumaşlarının fotolarını çektim hep gönderiyorum tanıdıklara artık dükkan yetmiyor sen de birşeyler yap olmuyor piyasa berbat yaaa
yok canım elazığdayım. gerçi önceden orda oturuyodum. neden sordum canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamleyimm sanırımmm test yaptım 2 çizgi çıktı ama 2, çizgi diğerine nazaran azcıkk soluktu.. kan testi yaptırmaya gidecem az sonra.. adetim 2 gün olduu gelmedi
hicran kız sen komşun olsan ne güzel birlikte yapardık kahvaltı ya
valla doğru diyosun canım ya.. aynen mira kız sende yap öyle bişeyler. internete geçmek lazım ticarette.
iyi olurdu valla .komşularımda iyi valla allah razı olsun bana iyi bakıyorlar yemek ye bebişe iyi bak diyorlar heheeeeesırnaşık şey
benim umudum ist yapacağım satıştaaa:dance::dance:
ohhh valla bi elin yağda bi elin balda
kıskandımmmm:dilcikar:bende ev kadını olup hamiş olmak istiyommmmm:dilcikar:
ya benim hiç komşum yok sırf o yüzden evi değiştirmek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum valla çok sıkıntı bana birşeye ihtiyacım olsa kimsecikler yok bir d binanın yarısı kocişlerin yani akrabaların yani
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençÇok üzgünüm çoookiyiyseler problem değilde
benim öyle değil miracım komşuların iyi değilse isteme valla kafayı yiyorsun evde sonra tek başına
bayramdan bayrama görüyorum hayatım o yüzden yabancı olsalar daha iyiyidi bana en azından gider gelirdik
10 senedir evliyim 10 kere gitmedim komşularar
evde olduğum zamanda çalışmadığım zamanda
hiç sıkılmam
uğraşlarım çoktur benim
ohhh yedım geldım Allaha sukur Allah kımseyı ac bırakmasın aminn
yok miracım ısı olcmuodum zaten ama goguslerim hala şiş demekki bugun olamayacam yarın bekliorum demiştim
arzucum tabiki duanın hikmeti var ama kabul olur mu veya ne zaman kabul olur ne zaman verir onu Allah bilir canım zamanını biz tayin edemeyiz dua ettik diye hemen olcak diye birsey yok bunu demiştima.s
kedicik canım rahat ol bencede bu kadar sanssızlık olmaz artık olsa da duser bunca ilaç verilior dier bebek gitsin diye bu kadar etkili ilaclarla digeri nasıl yasasın di mii
dırımmm ne yiosan hala donemedin:1shok: