Aysonu Kizlari 2008

huuuuuuuuuuuu kıslar ağzımda 2 gündür acayip bi tat var acı bişey neden oluyo acepppppp............

bu arada benimde hiç komsum yok ama ben çok gezentiyim bekar arkadaşalrım çoğuuu gezer dururum valla akrabalara gitmiyom hani program yapsam acayip dolu oluyoım başımın ucundaki takviminde 1 aylık program var birde ben arkadaşalrım sıkıntısı ile çok ilgilenirim iş ararım işsizse hasta ise doktor bulurum kocasızsa koca sevgülü ise sevgülü nisan alışverişlerine düğün hazırlıklarına yardım.......iş arakdaşlarını toplar eylence yaparım yaprım dururum ben boş kalalm tüm organizsasyonlar bende biter ...........

ama kocam çok kızıyor herkese yardımcı oluyon ama onalr sana senin değer verdiğin kadar değer vermiyor diyo ve yasakalıyor çok yardımcı olmamı maleseffffff

kıslarrrrrrrrrrrrrr evet geldimmmmmmmmmmmm evetküçükkedicik cnm çay keyfi yaptım çırak çayları alıyo biz içiyoz bi o hizmet ediyo ama askere gidece üzülüyom heheheeee................

arzu kıssssssss neden sevmiyon arnavut böreğini cancan......
ben senin dediğini anlamadım ama biz kıymalı börek yaparız elde açılır çokda güsel oluyo valla................

kıymalı olursa yerim burda lahanalı fasulyeli falan yapıyorlar onları sevmiyorum

huuuuuuuuuuuu kıslar ağzımda 2 gündür acayip bi tat var acı bişey neden oluyo acepppppp............

bu arada benimde hiç komsum yok ama ben çok gezentiyim bekar arkadaşalrım çoğuuu gezer dururum valla akrabalara gitmiyom hani program yapsam acayip dolu oluyoım başımın ucundaki takviminde 1 aylık program var birde ben arkadaşalrım sıkıntısı ile çok ilgilenirim iş ararım işsizse hasta ise doktor bulurum kocasızsa koca sevgülü ise sevgülü nisan alışverişlerine düğün hazırlıklarına yardım.......iş arakdaşlarını toplar eylence yaparım yaprım dururum ben boş kalalm tüm organizsasyonlar bende biter ...........

ama kocam çok kızıyor herkese yardımcı oluyon ama onalr sana senin değer verdiğin kadar değer vermiyor diyo ve yasakalıyor çok yardımcı olmamı maleseffffff

eee hani abüm halen bekar gezüyoooooooo
hava atıyon ama boş
pehhhhhh:dance:

mira kuşum aşk olsun börek dedeğin ne dir kısssssssssss açmazmıyım sana ama açsam nasıl yiyecez sokaklarda birde davul fırın almam lazım mini fırında olmuyo ......ama yaparım bi güsellik sen iste yeter

ıspanağımı yemedim iştahım yok ağımzda acılık varrrr

mira kuşum aşk olsun börek dedeğin ne dir kısssssssssss açmazmıyım sana ama açsam nasıl yiyecez sokaklarda birde davul fırın almam lazım mini fırında olmuyo ......ama yaparım bi güsellik sen iste yeter

ıspanağımı yemedim iştahım yok ağımzda acılık varrrr

heeee alacağım olsun madem kineeeeeenaniknanik

ben de öyleydim ite dırımcım sakın başka bir şehre falan gitmeeee

nuray insanlara hakkettiğinden fazla değer vermiycen kızım
öteesi yok
daha yaşınız kaç sizin

bombommmm aşkım benim bu ay için üzülme senin değerleirn yüksekmiş normlade senin 36.7 son olmalıydı gelecek aya olacak inşallahhhhh

kaldıki ben Allahın gunu de gidip rahatsz etmem insanları ayda veya 2 ayda bir ugruorum boyle mı olması gerekirdi cok uzgunum dün aradı açmadım 15gun sonra mı geldim aklına ne ayıp birsey cok kırgınım:(

amannn boşver sen elinden geleni yapmışsınnnnnnnnnnnnnnnnn

canını sıkma deeeyon börek yapcek davul fırının yokkkkk

ülennnnnnnnnnn:mymeka:sen istiyonmu karşma gerisine nerede yiyecezzzzzzzz onu söleeeeeee alla alla kocam sana açtığımı duyrasa çokkkkkkkkkk kıskanır hehheeeeeeeeeeee

ne mutlu sana dırım cevrende o kadar insan varsa..
ama bak sonrasını okuyunca diorsunki herseylerine kosuorumm
malsef ben de kocana katılıorum canım cok kazık yedim ben arkadas bildiklerimden her derdini dinlediklerimden aaah ahhh
o yuzden de biraz kendimi kapatıorum eşim en guzelini yapıosun aslında dior daha gecen gunku olayı anlatayım size 5-6 yıllık bir arkadasım varhatta gecenlerde bahsettım kzını okula goturdum kendisi hastaydı dedıgım ..ona cok kırıldım mesela eve kadar gitmişim annesiyle saatlerce oturmusum saat 1.30a kadar oturdum ne kadar gec yatarsan yat ne kadar hasta olrsan ol insan bir kalkar hosgeldin der veya ben yabancımıyım o gene uzansın ben yanında oturur muhabbet ederdım
cooook kırıldım cooookkk sız olsanız uzulmezmısınızz o saate kadar uyku mu olur olsa da eve insan gelmiş kalkılır benim kitabımda boyle sey yazmaz

kesinlikle çok haklısın fıstığım çok yalnış arkadaşının yaptığı aslında benim o gün anlattığında da dikkatimi çekmişti çok ayıp etmiş
işte hiç kimseye hakettiğinden fazla değer vermiceksin

öteesi yok
daha yaşınız kaç sizin

kesinlikle katılıyorum ben de geldim ilk ankaraya herkesi arıyorum soruyorum antalyadaki gibi olacak sandım sonra bir baktım kimse de tık yok milletin burnu bir karış hava da ulennnnn dedim siz kimsinizzzzzzz siz benim seviyeme bir gelin öyle burnunuz büyür bir döndüm şimdi anca bayramlarda resmi bir şekilde işte görüşüyorum

öteesi yok
daha yaşınız kaç sizin

valla miracığım nuraycığımmmmm ben anlatsam yediğim kazığıııı oooooooo
ama eledim hepsini varsa yoksa kocammmmmmmm

O BENİM DÜNYAMMMMMMMM o yüzden ben kaybetmedim onlar kayebtti şimdi yanıma sokuluyorlar ama ben yapılan keleği assssssslaaaaaa unutmam yükselenim akrep kinciyim birazzzzzzzzz....

ama gezerim çok kimse tutamaz beniiiiii

Back
X