Aysonu Kizlari 2008

cnm işle ilğili
işyerimi kapatıyorum
borçlarımı kapamak için elimdeki malları nakte çevirmem lazım,müşteri yok
piyasa kötü
işte böyle sorunlar

miram üzüldüm canım ya. hayırlısı olsun. belki de açılır işlerin gerek kalmaz.

cnm ilaçtan olduğunu sanmıyorum
bence kan testi yaptır
yada yarın sabah idrar yap ilk idrarınlafisfisfis

AH MİRACIM YA ÖYLE HEYECANLANIYORUM Kİ.ACABA AKŞAM KAN TESTİ YAPSAM SONUCU SABAH ALSAM.OLURMU.YANİ KAN TESTİNDE AÇLIK TOKLUK YADA ZAMAN ÖNEMLİ Mİ SABAH AKŞAM FARKEDER Mİ.BİLİYOSUN OLAYLARI.ARTIK MİLLETİN SURATINA KARŞI HAMİŞİM DİYE BAĞIRMAK İSTİYORUM.

mira benimde keyfim yok cnm ne yapalım çıkalımmı kkdan ben burada konuşmasamm kafayı yerim yakındır zaten kendimi rahatsız görüyorum saplantı oldu çocuk işi bir bebek görsem ağlıyorum çocuk deseler ağlıyorum herşeye ağlıyorum yüreğim acıyo nefes alamıyorum o kadar uzak geliyoki bana hamilellik test yapmaya korkuyorum........benim bir piskoloğa ihtiyacım var sanırım

cnm bebek vs derdim olsa sizinle hep poaylaşırım
benim sorunum şu an için sizin kafanızı şişirmesin diye dedim:bbo:

AH MİRACIM YA ÖYLE HEYECANLANIYORUM Kİ.ACABA AKŞAM KAN TESTİ YAPSAM SONUCU SABAH ALSAM.OLURMU.YANİ KAN TESTİNDE AÇLIK TOKLUK YADA ZAMAN ÖNEMLİ Mİ SABAH AKŞAM FARKEDER Mİ.BİLİYOSUN OLAYLARI.ARTIK MİLLETİN SURATINA KARŞI HAMİŞİM DİYE BAĞIRMAK İSTİYORUM.

kan testi için vakit önemli değil cnm
veriyosun 1 saat sonra alıyosun
yaptır tabiii yaaaaaaa
haketiyosun hamile olmayı
ve ben olsam asla söylemem onlara hamileyim diye
yani eltin ve ötekine
bırak eşinden filan duysunlar

olsun cnm ya bugünde bebekten konuşmayız konuşmayalımda zaten ben üşüttüm kafayııııııııııııkafamçokkarıştı

öyle olur mu hiç canım ya.. birbirimize destek oluyoruz burda. stres bebişe engel.. seni rahatlatmamız lazım biz ne güne varız o zaman

esma en son hatta 3 aylık olduğunda söle onlara neden sölemedin derlerse ayyy nazar değer diye düşündüm dersin buda onlara kapak olur cnm.....
senin çok geçmiş cnm hadi yaptır testini sevinelim ben daha 3 günümdeyim

canım benim dırımım sen niye böyle oldun bitanem yaa
sen daha 24 yaşında daha 6.ayın sonunda böyle olduysan biz ne yapalım be bitanem yapma böyle ne olur

ah cnm yaaaaaa
ben bir görsem sizleri hamiş başka isteğim yok
varsın ben hamiş olmuyum tek çocukla yetinirimŞeniz

şöle deme seninde olur olacakda maddi konuları fazla takma gerçi yaşamak için en önemli konu ama olsun sağlık milyarlarında olsa geri gelmiyo
sende üzülme allah korusun bişey oalcak kocan var sana ihtiyacı olan bir çocuğun var .........allah sağlık versin ......herşey olur......

bak sana teselli veriyom kendime laf geçiremiyom beynimi kemiriyo bişeyler....

bize patornumuz yüzde 2 ile yüzde 5 zam düşünüyormuş...bende dedim ne hali varsa görsün .......eşim dedi bizdede durumlar iyi değil az zam olursa ne yaaprız dedi bende ne yapacan bu saatten sonra aynı düzeni kurmazsın bu sene zamsız geçsin allah bereket versin deriz dedim....cuma günü zamlı maaşını aldı ve inanamadım yüzde 25 zam görmüş şaşkınız bizim aklımızdan yüzde 20 geçmezken yüzde 25 oldu ve çok mutlu oldum allahım dedim hamişimde bebeğimin kısmetimi bu dedim(artık herşeyi ona yoruyorum)yani ne oalcağını kimse bilmiyo cnm hayırlısııı............:1hug:

canım benim dırımım sen niye böyle oldun bitanem yaa
sen daha 24 yaşında daha 6.ayın sonunda böyle olduysan biz ne yapalım be bitanem yapma böyle ne olur

gazetede okudunmu kız
fusun demirel ikizlere hamileymiş
hemde 50 yaşındaaaa
yıllardır olmuyomuş bak olmuş
sen bide bize yaşlıyız diyon:mymeka:

Back
X