hicranım doğum günün kutlu olsun canım. çocukların ve eşinle çoook mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrünüz olsun İnşallaaaaaah
![]()
canımmm çok sağol face ten de aldım mesajını çok teşekkürlerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hicranım doğum günün kutlu olsun canım. çocukların ve eşinle çoook mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrünüz olsun İnşallaaaaaah
![]()
bu arada yarın dan itibaren kızkardeşimin oğluna 1 ay boyunca ben bakıcam kardeşim işe başlıyor ik aylığını hemen kreşe vermesinde ihtiyaçlarını alsın dedim 1 ayn ben bakıcam sonra annemle kardeşimin kayınvaldesi 1 hafta ara ile paylaşacaklar 1 ayda öle geçer artık sonrasında kreşe gidicek benim minik tospağam.
birseeeeeeeeeeeennn bakalım ikiz büyütmek nasıl luyormuş seni şimdi anlayabileceğim sanırsam :)))))))) en azından sabah 7 akşam 7 arası :))))))))))))
hicroş koca kız olmuş bu yaaaaa
karnında fasulye gb idi ilk tanıştığımızda
sonra doğdu doğacaktı gördüğüme
eh bide nişanında görüşürüz he he
senin duruumun daha kolay olur yinede sonuçta biri 1 yaş biri 2 yaş ..hahahha hadi bakalım hayırlısı olsun cnm....kardeşin için hayırlısı cnm....keşke imkanları olsaydıda kuzusuna kendi baksaydı...
ne yapalım cnm herkes ayrı yerlerde senle ben varız kk da
ne zaman geleceksiniz banaaaaaaa kıss