Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayın devletin gislii avukatı usus hanummmm birşey sormak isterim şu kart parası yasalmı değilmi yaaa
güselim o konuyla ilgili sadece bireysel açılmış ve kazanılmış davalar var.ancak halen genel bir yasal düzenleme yapılmış değil.bilmiyorum güya yeni yılla birlikte bir düzenleme getireceklerdi ama ses soluk yok.
ancak sana şöle bi küçük tüyo veriyim.sizi tüketici mahkemesine vericem,kartımı kapattırıcam gibi küçük yollu tehditlerde bulununca kart parasını almayabiliyolar
şimdi kedikcikde sıra sonra bebeklikde ama bebeklik yok ortada
o yüzden sayfamızın 2009 ilk annesi kısmetse ben olacam heeedelikafaduldendelikafadulden
bende varım akıllı unuttun mu
ay bu nurayın kızı nasıl güzel maşallah barekallah darısı başımıza inşallah
sudemimde benim kucağıma bi gelsee ah ahhhhhhhhhhhh
cnm bebekler iyi heralde görmedimki ama kanamam azaldı
cnm bilgin çok sağol ben 3 senedir bu parayı zaten ödemiyorum
ama hersene tlf kavga etmekden yoruldum bugünde söyledim yok bana bonusmu ne vereceklermiş vs.
dedim ben bişey istemiyorum ben 3 senedir aynı mevzu ile sizle tartışmkatan yoruldum
kapatın gitsin dedim...kart ücretini kabul etmediğiniz için iptal ediyorum kartı onaylıyonmu dedi he dedim alsınlar kartlarını yaa..çok sağol cnm
sen nasılısn delikafadulden
pardon cicim yaawwwwwwww okul nasıldı kuşummmmmmmmm
valla ben şöle böyleyim.idare ediyorum.dün gelen ağlama krizinden sonra bugün acı gerçeği kabullendim.ben bu arada regl oldum.yani daha olamadım ama belirtisi geldi dün yarın da kendüleri teşrüf ederler sanırsamsenağlamasenağlama
şimdi kafamı ödevle meşgul etmeye çalışıyorum yoksam kafayı yiyeceğimmlaelaelaelaelae
eh işte sonrasında özel dersimde vardı yoruldum biraz iişte
ay nunişin kızı nasıl tatlı maşallah maşallah puhhhh
eşime gösterdim bayıldı ey koymasın öyle nazar değer yavruya dediiiiidelikafaduldendelikafadulden:
kız senin aslında çabuk hamile kalman lazım ödevdi evdi işdi aklını ona kaymaz ama
allahın taktiri işteee
özel dersde veriyon heeeeeee paralar çukkaaaaadelikafadulden
ayyyy hayat çok zor yaaaaaaelektireğede zam var bebekler geldiğinde odasında ufo yaksakda oradamı otursak salonda klima var biri geldimi hemen yakar ısınırız..tasarruf planları yapalımm yaww
para lazım bacım bu bebiş doğacak inşallah e sonrasında onu kardeşsiz bırakmamak lazım tekrar tüpbebek o da para demek di midelikafaduldendelikafadulden
bizim ikizimiz olmadı senin kardeş sorunun olmayacak inşallahhihoyyythihoyyyt
leynnn sen doğur kapı açılır tüp bebeğe gerek kalmaz belkimmm
sizde kimde sorun vardı cnmm