Aysonu Kizlari 2008

hoşbuldukkkk
cimbomumm
bay prinn senle ilgili haberleri aldım canım , en kısa sürede hayırlı haberlerle hem kendin hem de bizler seviniriz inşallah....

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnnn

fake canım
benim inişli çıkışlı sayfada 4-5 kişi kaldık bekleyen inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize

biliyorsunuz aşılama yaptırdım en son
olmadı
dağıldım...

hep olduğu gibi..
artık tüp deneyeceğim inşallah o olur malum biliyorsunuz bizim yaşları...
onun için maddi manevi hazırlanıyorummm durum bundan ibaret.:nazar:

aşkımdoğa hoşgeldin cnm bende sultanla konuşuyorum başka yerde yaptır diye buda çıkmazsa
yoktur
progestan değeri rahim kalınlaştığı için yüksek çıkabilir cnm
rahim kalınlaşması progesteran hormonuna bağlı gebelik varsa o hormon artar rahim iyice kalınlaşır
yoksa adette düşer rahim duvarı dökülür adettle çıkar kızlar
ben böyle biliyorum

çok sağolun kızlar. ama ben inanmıyorum yanlış olduğuna. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor inanın. Allahım sizlerin kucağını doldursun inşallah

hım sende tüp bebek yaptırcaksın demek hayırlı olsun canım maddi manevi hemn toparlanmanı diliyorum rabbim yardımcın olsun
özletiyosun kendiniiii

birsen haklısın ama ben gebelik sayfasında progesteron tahlili yaptıran iki kişiyi örnek veriyim birininki 50 diğerininhi 60 çıkmıitı ve şimdi hamişler sultanınki ise çok yüksek bunlara göre bende buna inanarak ve test de çift çizgi çıkmasına göre hcg yanlış gibi geliyo
bide daha yerleşme olmaıştır ve hcg de çıkmamış olabilir

fake doğru diyorsun ama sultanın adeti geçmedi o sonucu aldı
adeti geçipde o sonnucu alsa doğru diyorsun ü
ben bildiğimi söyledim
ve kediciğinde evdeki testinde net çıktı ikinci çizgi
kanda çıkmadı...
ben sultanın hamiş kalmasını kendi kadar isterim bombomun senin
her bebek dendiğinde aklıma geliyorsun
ama boşa ümit kadar yıkıcı bişey yok

Allah Allah naisl olur boyle bise yaa benim aklim almadi
progesteron degeri 20uzerinde ise gebelik vardir diye biliyorum ben
hadi olmadi bebek tutunamadi desek idrarda cift cizgi nasil cikti:uhm:b hcg belli bir degere ulasmadan cikmiyor cunku
tutunamamis bile olsa birden o kadar dusmez yaa anlamadim ben bu isi
sultanim son adet tarihin neydi kacinci gun hcg yaptirmis oldun
dr ne dedi bu duruma

kızlaaaaaaaaaaaaaar ben çok kötüyüm. şu an ölsem hiç zoruma gitmez. bi daha tahlil yaptır diye tutturdular. hcg yaptırmadım diye. gittim yaptırdım ve negatif çıktı. ne biçim iş yaaaaaaaa. çok kötüyüm ben çoooooooooook

NASIL YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ama dr dememişmiydi testte hamişsin diye sen idrarda yapmıştın oda çift çizgi çıkmıştı nasıl olur yaaa hay aksii canım benimmm çok üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemedim şimsi metin olmaya çalış rabbim verecek elbet bebişini sana bu karışıklık kötü oldu ama :1shok:

Allah Allah naisl olur boyle bise yaa benim aklim almadi
progesteron degeri 20uzerinde ise gebelik vardir diye biliyorum ben
hadi olmadi bebek tutunamadi desek idrarda cift cizgi nasil cikti:uhm:b hcg belli bir degere ulasmadan cikmiyor cunku
tutunamamis bile olsa birden o kadar dusmez yaa anlamadim ben bu isi
sultanim son adet tarihin neydi kacinci gun hcg yaptirmis oldun
dr ne dedi bu duruma

aynen yaaaa bende inanamıyorum bu işe nasıl bir şey bu yaaaa offfff :1shok::uhm:

Back
X