Aysonu Kizlari 2008

günaydınlarrrrrrr gece usus dan baska kimse gelmemiş
aslı yok bi kaç gündür bak
benim uykum kaçtı kk ya gelem ededim uyurum belkii hem

dırım kuş gunaydın canım nasıl oldun serumu kesince değişiklik var mı

abooo kaçırmışım seniiiiiiii tühhhhhhhhhh prensesimin annesi
seni seviyordummm kızından sonra dahada çokkkkkkkkkkkk sevdimm

kuşum dün serumsuz ve ilaçsız geçti gayet iyiydi yaniiiiii

kahvaltı yapacammm gelecemm

abooo kaçırmışım seniiiiiiii tühhhhhhhhhh prensesimin annesi
seni seviyordummm kızından sonra dahada çokkkkkkkkkkkk sevdimm

kuşum dün serumsuz ve ilaçsız geçti gayet iyiydi yaniiiiii

kahvaltı yapacammm gelecemm

oyy canım benim cok saolŞeniz ben de seni cok seviyorummmŞeniz

oh masallah ıyı gecmıs afıyet olsun bal şeker olsun ama dikkatli ye de çıkarma sonra kuşum

kızlaaar günaydın. ben size bişey isöylemeyi unutmuşum hatta kendimde unutmuştum. doktor bana dediki geç döllenme olmuş. daha hcgde çıkmaz onun için progesteron baktıralım demişti. hatta ayın 20sinde gel o zaman yaptırırız tahlillerini dedi. adetime 5 gün vardı o zaman. ama daha 6 gün olmuştu yumurta çatlayalı o zaman. doktora göre yani. kısmet kızlar. hayırlısı ama bana bol bol dua edin

kız sultan yum catlayalı 6 gun olduysa adetıne 8 gun daha var demektır tabıkı de hcg cıkmaz.sen 2gun sonra tekrarla bu testı cıkacaktır hayırlısıylaa.s
ama bu idrar testi yanlış o zaman baya koyu cizgi cıkmısmıydı bu testlerede hıc guven yok yaw

günaydın kızlarrr ben bu gün yine çok fenayım grip hala geçmedi ama bugün gripten dolayı hasta değilim dün bel ağrısıyla beraber doğumdan sonra ilk reglim geldi ama fena geldi hamilelikten önce regl olduğumda 2 sene hep 1 gün oludum sadece ve çok az olurdu şimdi dnden beri 1 paket ped bitirdimm halsizim belim karnım ağrıyorr

oyy canım benim cok saolŞeniz ben de seni cok seviyorummmŞeniz

oh masallah ıyı gecmıs afıyet olsun bal şeker olsun ama dikkatli ye de çıkarma sonra kuşum

kuşum dikkat etmezmiyim yawww eski günlerdeki gibi olmak istemiyorum
ama 3-4 gündür hep tatlı çekiyor cnm yaa helva yiyorum
dokunmaz inş.

günaydın kızlarrr ben bu gün yine çok fenayım grip hala geçmedi ama bugün gripten dolayı hasta değilim dün bel ağrısıyla beraber doğumdan sonra ilk reglim geldi ama fena geldi hamilelikten önce regl olduğumda 2 sene hep 1 gün oludum sadece ve çok az olurdu şimdi dnden beri 1 paket ped bitirdimm halsizim belim karnım ağrıyorr

ayyyy cnm çok zorr adet sancısı bende doğumdan sonra dört gözle bekleyecem adetlerimi inş.düzelir.......

günaydın arkadaşlar
sultan canım progestoranda çıktığına göre hamilesin
bence doktorun emin olmazsa sana hamilesin demezdi.. , hamile olabilirsin ama 10 gün 5 gün neyse bekleyelim kan testi yap , ondan sonra anlarız diyebilirdi.
Kesin konuşmuş
İçini ferah tut , canım

kızlar selam

sabah biraz geçmişi okudumda karın çatlakları için size tavsiyede bulunayım :))

çok kiiden duydum bu kremler falan işe yaramıyormuş ama hakiki zeytinyağı deneyin ve görün ben 4 kere denedim harika bişi bugünlerde bidaha istiyor...krem gibi geçmiyor hemen...

nasıl uyguluyorum bardaya koyup banyoya gidiyorum sonra karnımı ve karın yanlarımı iyice yağlıyorum yumuşacık ediyor sonra bekliyorum 5 dakikaa..elime ovuyorumm..çok harika yapıyor göğüslerimede aynı şekilde yaptım pamuk gibi yaptı.....sonra yıkandım yıkansanızda hepsi çıkmıyor genede iyi yıkanın kızlar bitlenmeyin hihihihihihihihi...sonuç mükemell 1-2 hafta nemli geziyorsunuz...harika bişiii....eczacılardan duydum ve bir sürü insandan duydum bunu ben.....dr ummada sordumkram işini işe yaramaz dedi evde krem tarzı sür dediğdi ve haklı sanırım zeytinyağını muhakak deney,n kızlarr ...

bu arada sağ göbek deliğime yakın olan yerde acaip bişiler batıyor 2-3 günndür bu nedir yaa canım yanıyor aradaa sancı değildir demi acaba iç karın zarımmı yırtılıyor annem o olabilir dedi ama nefes lırken derin derin acıyor aradaaa...umarım önemli bişi yokdur....

yaa bide benım uykum çok geliyor budamı normaaaaalll hep uyumak istiyorumm..hep gözlerim baygın kafamı koysam uyuyacam

bebeklik cnm zeytin yağını deneyim
uyku olayıda normal cnm yaa göbek için bişey diyemeyecem yaww

dene canım çok rahatlayacan banyodan sonra elini karnına sürdüyünde nemli olduğunu göreceksin hem zeytin yağında faydası vardır güzeleşiriz hihihihih:))

hımmmmmmmmmmmmm mesaj alınmıştırrrrrrrr
anladım ben onu
kız ilk mesajımda kızlar nasılsınız dııı görmedinmi tatlım
hamişliğine veriyorum bunu
dettttttttttt leynnnnnnnnnnnnnn görmedim onu bennndelikafaduldendelikafadulden

krispide yokkkkkkkkkkkk

Back
X