Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaaaaaaaaar bernanın transferi oldumu acaba yaaa. çok merak ediyrum onu. dualarım onunla Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah en kısa zamanda. 12 gün sonra bebişlerimizi görürüz inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah. nasıl istiyorum yaaa. sürekli dua ediyorum. hem onun için hem dilek fake iki fatoş gökçen adı aklıma gelmeyen herkes için. İnşallah rabbim yüzümüzü güldürsün. hepimizin

birseeeeeen maşallah kocaman olmuş göbeğin kıııız. bebişlerde büyümüştür. Allahım devamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlaaaaaaaaaaar bernanın transferi oldumu acaba yaaa. çok merak ediyrum onu. dualarım onunla Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah en kısa zamanda. 12 gün sonra bebişlerimizi görürüz inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah. nasıl istiyorum yaaa. sürekli dua ediyorum. hem onun için hem dilek fake iki fatoş gökçen adı aklıma gelmeyen herkes için. İnşallah rabbim yüzümüzü güldürsün. hepimizin

cnm bernoşun tlf vs.yok kimsede
inş.rabbim bu sefer boş çevirmeyecekkk

herkes tek tek kalacak göreceksiniz

birseeeeeen maşallah kocaman olmuş göbeğin kıııız. bebişlerde büyümüştür. Allahım devamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

amin cnm inş.büyüdü tabi teyzeesiii seninkide olacak kocemannnnn

İNŞ SULTANCIM BERNANIDA YÜZÜ GÜLERRRR
VE BİZİMDE

HE ÖYLE DÜŞÜNÜYODUR AMA ANNELER HEP BÜYÜK ALIR ÖRGÜ ÖRERLESE BÜYÜK ÖRERLER BENÖRDÜĞÜM ZAMAN ANNEM HEP KIZIM AZICIK BÜYÜK ÖR DİYO AMA DİNLEMİYORUM TABİKİİİİİİ:jeyyar:

işin ilginci fake bende büyük bakıyommmm delikafaduldendelikafadulden

NİYE KIZZZZZ KÜÇÇÜK OLANLAR ÇOK DAHA TATLI OLUYOLARRRRRRR
ŞİRİN ŞİRİN :ecrin_bebek:

bi bilsem ben dombul doğuracam sanırımmm :roflol:

yaa annem karnı yarık yaptııı nasıl kokuyor offf yesem dokunurmu yaaa
valla o bu derken resmen diyet gibi geçiyor hamişlik:mymeka:kendime şaplak

bebiş hasta daha fena olur diye yıkayamamıştık onu yıkadım bugunhihoyyyt

ama kocam kızdı deli misin niye yıkıyosun tek basına aksam yıkardık beraber
ben de gorecektim dedi:roflol:
kac gundur soyluyorum tınlamıyordu annesi gelince yıkarmıs:dilcikar:onu mu bekleyecez kokuşcak cocuk:mymeka:
ama çok yoruldum yaa:delphin:

dırım gobusun baya buyumus masallah kusum
zeytinyagı pis olur vazelin onerıyorum tekrardannnn:roflol:
cicilerinizi de gule gule kullanın datlum
nıye herseyı buyuk alıosunuz yaw:uhm:bizim emice de bot almıs ya 1 yaş için,seneye kışa giyecekmiş..tüylü tokalı filan kokoş bişekaydirigubbakcemile3

Back
X