Aysonu Kizlari 2008

ne yırtması yaw deli misin

benim o elti baya ilginc bir karu zaten canım..sulalede kimse sevmiyo onu pek de haksız sayılmazlar cok garip huyları var kocasını da kendine benzetmiş kaynanam anlatıyo yaptıklarını cok uzuluyo ama bişe diyemiyor resmen bunları kullanıyolar.cocuk isyerinde sodexho alıyo bunları yemege goturuo her ay,o cocuga aldıklarının haddi hesabı yok..ama kendilerien ufak seyin hesabını yapıolar birlikte yemege gitmişler bir hamburger menuyu bile odememişler yaa herkes kendi odeyecekmiş...kaynım istanbula gitti iş icin ordan corap getir cocuga demişler yuh yani yaa burda corap yokmu
iyi niyetli diye bu kadar da yapılmaz
bir de markalı alıo cocuk oralardan..sonra bizimki alınanı begenmeyip kostura kostura burdaki magazadan değiştirmeye gidiomuş..
ama artık uyanmıslar bişe yapmıcam diyomuşkaydirigubbakcemile

ben begenmesem de begenmedim diyemem..ne mecburiyeti varki sonucta almaya
icinden gelmiş almıs saolsun

çok terbiyesizmiş bee ben hayatta isteyem beee
kayananda sözüm ona çetrefilli ama dşnsizin hakkından imansız gelir işte
doğru yapıyorsun kuşum çocuk heves edip alıyor boşver

sırtım ağrıyo biraz uyuyayım yawww kusura bakmayın hasta oluyom sanırım
inş.kenardan sıyırır bu nezle benii

abowwwwwwwwww:1shok:
inş.dediği gibi olur
ama şimdiki kızlar çok süslü yandı valla
sonra verecek kızı kendisi almış ama bi evin tek kızını hemde en çıtırından
kendüsüne hatırlatırım yaniiiiiiiiiiiiinaniknanik
kız abla olduğu sürece erkek kardeş bişey ifade etmez şekil a canlı örnek bendenizdelikafaduldenbilgilerine :roflol:
hehehe
ah kusum beni almakla kalsa eyiii
diyorum ya kırdıgı cevizlerin haddi hesabı yok
belki de ondan boyle konusuyodur
Allah korusun kızımı onun gibi erkeklerle karsılastırmasın
:Saruboceq:
ooooooo kimler burdaaaaaaaaaaaaaaa
nuniş benim eniştemde aynı şeyleri söylüyodu hattaaa okutmucam kızımı diyodu düşün yani
ama zamanla değişiyolar şimdide benim kızım okucak güzel bir işi olucak diyoooooo
demek kızını yıkadın heeee kız tek başına nasıl yıkadın maşalah sana
ayyyyy mis olmuş nunişin kuzusu
kuvet filesinin ustune koydum tek elle tutup digeriyle su döktüm oldugu kadder artık kusumsüprizzzzz

oyyy minicik ama giyinince yine ele avuca geliyo cıplak olunca zor cidden ama napalım alışacagız elimi korkak alıstırmayayım diil midelikafadulden
yeniden veriyorummm hadi bakın sonra silcemm
not found diyo
bi ben goremedim nidense yaw

çok terbiyesizmiş bee ben hayatta isteyem beee
kayananda sözüm ona çetrefilli ama dşnsizin hakkından imansız gelir işte
doğru yapıyorsun kuşum çocuk heves edip alıyor boşver

kaynanam ondan tırsıo kusum kök söktürüo valla:roflol:
kendisi psikolojik sorunlu zaten o yuzden bişe diyemiyo
ama birbirlerini heç sevmezler taaa nişanlılıktan beri..
hala aldırdıklarının hesabını yapıo kaynanam icine oturmus da :roflol:

herkes nerde yaaaa allah allah kayıplardasınız kızlarrr zeza vericem hepinize mesailer kesilmiştirrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

kızlar malesefff girp oluyorummm çok fena kocişş bişeyler yaptı ama elli laf saydı neymiş sokulmuşum ona üleyn ayrı odalarda ayrı yataklarda yattıkk yaaaaaaaaaaa
bu çocuklar bizi ayrı gayrıı koyduuuuuu

kızlar malesefff girp oluyorummm çok fena kocişş bişeyler yaptı ama elli laf saydı neymiş sokulmuşum ona üleyn ayrı odalarda ayrı yataklarda yattıkk yaaaaaaaaaaa
bu çocuklar bizi ayrı gayrıı koyduuuuuu

geçmişolsun canım yaaa grip kötü valla bu ara acayip bir salgın var ve 10 gün sürüyor bu gripp ben hala kendime gelemedim senağlama

dirim kus sen de kaptin demek gribi
ayni evde olunca mutlaka geciyor canim yaa sokullmasan da oluyor
acil onlem al ilerlemesin tuh yaa

günaydın nuraycım
iyiyim işte ne olsun aynı hep
sen nasılsın geçmişi okudum da
prensesi yıkamışsın maşallah sana valla

saol canım sorma pek populer oldum bebiş sayesindekaydirigubbakcemile3
kaynanam sen beni cok mahcup ettin deyip duruyo..gecen gun telde konustuk eltimin annesi masallah nuray cok ıyı ıdare ediyo demiş kaynanam hasta ya tamamen yalnız baktıgımı biliyor.kaynanam diyoki, eltimin kızı için, bebek dogdugunda biz soka girmiş gibiydik ilk torun diye napacagımızı sasırdık dio.kac kişi birden baktılar cocugakaydirigubbakcemile3
dun de telde ahmet bebişi yıkadı deyince kaynanam dumura ugradıkaydirigubbakcemile3masllah masallah nazar boncugu takacm ben bu kıza,teyzen de geldi ove ove bitiremedi demiş(pazar gunu bize gelmişti)...cocuk 20gundur yıkanmadı ama misler gibi kendi üstü bası evi buz gibi,ben boyle sey gormedim demiş
ahmet diyoki top 10da bir numara sensin bu aralar herkes seni konusuyormus dio:roflol:

geçmişolsun canım yaaa grip kötü valla bu ara acayip bir salgın var ve 10 gün sürüyor bu gripp ben hala kendime gelemedim senağlama
evet cnm salgınki ne salgın kuzenimin nişanlısı 39 derece ateşle yatıyor
bende öle ağır bişey yok dün hemen bişeyler yaptık......bu sabah boşluğum ağrıyor yaww
halam hamişlikdendir diyor sırtıma vuruyor yaaaa
zaten bacak eklem yerlerim sağ yada sola yatmakdan ağrıyor dün yatınca içim acıyor aboooooooooooo bana ne oluyor bugece çocuklar sağolsun oynadılar gıdıklandım durdum
yine kabus gördüm beni bir kalabalık eziyordu hamileyim diyorum dinlemediler
böle olunca karnıma saldırıyorum yaa

dirim kus sen de kaptin demek gribi
ayni evde olunca mutlaka geciyor canim yaa sokullmasan da oluyor
acil onlem al ilerlemesin tuh yaa
anlamıyor kuşumm adam dikkat etmemişim ondanmış
ateş basıyor biraz açık yatıyom ondan olmuşş

günaydın nuraycım
iyiyim işte ne olsun aynı hep
sen nasılsın geçmişi okudum da
prensesi yıkamışsın maşallah sana valla

günaydın cnmm dün yoktun