Aysonu Kizlari 2008

saol canım sorma pek populer oldum bebiş sayesindekaydirigubbakcemile3
kaynanam sen beni cok mahcup ettin deyip duruyo..gecen gun telde konustuk eltimin annesi masallah nuray cok ıyı ıdare ediyo demiş kaynanam hasta ya tamamen yalnız baktıgımı biliyor.kaynanam diyoki, eltimin kızı için, bebek dogdugunda biz soka girmiş gibiydik ilk torun diye napacagımızı sasırdık dio.kac kişi birden baktılar cocugakaydirigubbakcemile3
dun de telde ahmet bebişi yıkadı deyince kaynanam dumura ugradıkaydirigubbakcemile3masllah masallah nazar boncugu takacm ben bu kıza,teyzen de geldi ove ove bitiremedi demiş(pazar gunu bize gelmişti)...cocuk 20gundur yıkanmadı ama misler gibi kendi üstü bası evi buz gibi,ben boyle sey gormedim demiş
ahmet diyoki top 10da bir numara sensin bu aralar herkes seni konusuyormus dio:roflol:

vavovvvvv star nurişşşsositososito:teytey:hihoyyyt:dance::dance:

aksam aytunç anneme anne çalışmakmı güsel evde olmak mı dedi
annem ne dese beğenirsiniz çalışmak ....bana bakmak zorunda olduğu için iş arayamıyor tabi bu benim düşüncem
kendisi bi engelim yok neden evde olayım birsen şimdi böle olmasa giderim işe dedi .....

bu kadın ben baskı yapmasam bakmayacak bana yaa doğumdan sonra ama çocuklar doğsun bakim nasıl bırakacak....halam ondan daha hevesli gelirim (hasta olan kızını alıp)kalırım eniştenle aytunçda gelir dedi....hastanedede ebe olan kuzenim ben bekleyim aytunç abim ne bilecek ben emzirmene yardımcı olurum dedi .....yaaaa annemde başka düşüncelerde

ay kusum hamişken fena kabuslar goruluyo yaa hayatımda gormedigim kadar sacma kabuslar gordum:roflol:
evvelki gece de cok korktum sırtımda agırlık okuyup duruyorum bir uyandım benim delü elini boynuma koymuş uykuda, ondan ruyama girmiş yaa sinir oldum:mymeka:

benimki maske iile dolaştı ama yine de geçiyor aynı ortamda hava yoluyla bulasıyo yaklasmakla alakası yok

yok be kusum sacmalama yaa neden bakmak ıstemesin
dogru soylemiş calısmak tabiki daha iyi evde zaman gecmiyr,sonra maddi ozgurlugun de olmuyor:sm_confused:
belirtmiş zaten birsen iyi olsa giderdim diye
ee sen de iyi olsan ona ihtiyacın olmazdı
hem bebişler dogunca sizi bırakmak ona da zor gelir orası ayrı mevzu
alıngan hamişim benim:teselli:
hadi git afiyet olsun burdayıs biz

canım yaa dün kardeşimle dr a gittik o yüzden yoktum
nuray sana söylemedim değil mi benim kardeşim hamile
teyze oluyorum
dün kalp atışlarını dinledik ama dr beni uyuz dedi
resmen beni azarladı
çok içli bi haikeyem var kızlar

canım benim saolasınŞeniz Allah yardım ediyor valla yoksa rezil olacakmısım anam 6 gun kaldı gitti kaynanamın da pek bi faydası olmadı
yani sezeryanım sorunlu olsaydı veya cocuk yaramaz eziyetli bir bebek olsaydı o zaman işim cok zordu.yine de tabi tecrubesizlik var ama neyseki idare ediyoruz cok sukur

cok cok tebrik ederim canım teyze oluosun haa super :dance:
doktor niye azarlıyo ki hayret bişe
anlatmak ister misin kusum??

ay kusum hamişken fena kabuslar goruluyo yaa hayatımda gormedigim kadar sacma kabuslar gordum:roflol:
evvelki gece de cok korktum sırtımda agırlık okuyup duruyorum bir uyandım benim delü elini boynuma koymuş uykuda, ondan ruyama girmiş yaa sinir oldum:mymeka:

benimki maske iile dolaştı ama yine de geçiyor aynı ortamda hava yoluyla bulasıyo yaklasmakla alakası yok
:roflol::roflol:ahhhh cnm yaaa bizimkide elini koyacak yer bulamıyor geliyor kalçama koyuyor ama vücut ısısı o kadar yüksekki elini koyduğu yer ateş gibi çek diyorum hemen
zaten yangın ayşeyim yaaaaa
doğurana kadar kabuslar bana afaganlar basacak demek
yok be kusum sacmalama yaa neden bakmak ıstemesin
dogru soylemiş calısmak tabiki daha iyi evde zaman gecmiyr,sonra maddi ozgurlugun de olmuyor:sm_confused:
belirtmiş zaten birsen iyi olsa giderdim diye
ee sen de iyi olsan ona ihtiyacın olmazdı
hem bebişler dogunca sizi bırakmak ona da zor gelir orası ayrı mevzu
alıngan hamişim benim:teselli:
hadi git afiyet olsun burdayıs biz
yaa yinede öle demesi zoruma gitti işte 25 sene çalışmamış çalış dediğimizde çalışamam dedi şimdi coştu tabi paraları harcayıp durdu iyi geldiiii
bakalım yaa ben dedim iş bul git diye doğuracağım zaman çıkacan ben kaynanamla durmam dedim...oda iki aylık iş bulacam diyor sen doğurmadan çıkarım diyor

canım yaa dün kardeşimle dr a gittik o yüzden yoktum
nuray sana söylemedim değil mi benim kardeşim hamile
teyze oluyorum
dün kalp atışlarını dinledik ama dr beni uyuz dedi
resmen beni azarladı
çok içli bi haikeyem var kızlar

neden doktor azarladı nereye gittiniz kııı :kızgın:

günaydın arkadaşlar.
dilekcimm gözünüz aydın teyze oluyormuşsun canımm hayırlı olsun darısı senin başına güzel arkadaşım.
dırımcımm geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine tatlımm.
nuraycımm maşallah güzelim bakıyorum heryerde popülerligin var şekercim bencede kaşı bir yerlerini tütüüü tüü nazar degmesinn arkadaşımıza. :nazar:
birde nuraycım izmirin hangi semtindesiniz.

günaydın arkadaşlar.
dilekcimm gözünüz aydın teyze oluyormuşsun canımm hayırlı olsun darısı senin başına güzel arkadaşım.
dırımcımm geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine tatlımm.
nuraycımm maşallah güzelim bakıyorum heryerde popülerligin var şekercim bencede kaşı bir yerlerini tütüüü tüü nazar degmesinn arkadaşımıza. :nazar:
birde nuraycım izmirin hangi semtindesiniz.

günaydınnn cnm sağol evden dışarı çıkmıyoz hasta oluyoz dışardakiler getiriyor işteee

yaa aslım izmire niden gidiyonnn sende mira gibi gezmeye başladınn

sormayın kızlar hemencik anlatayım
birsen sen daha iyi bilirsin medicalde seçil vardı yaa ordan ayrılmış tabi şimdi nihalin özel sigortası var anlaşmalı dr lar arasından bunu seçtik muayenesi yakın diye neyse nihal ben eşi gittik kadın genç daha 73 lü çokabartılı bi gülümse var yüzünde çok yapmacık nihale bi kızdı çok kilolusun diye boyu 158 kilosu da 58 benimde tam 10 kilo fazlam var ona göre boyla kilo arası 10 olmalıymış 2 tane diyetisyen önerdi nihale günde 2 dilim kepek ekmeğinden başka bi şey yemiceksin dedi
tatlı yok büskivi asla dedi neyse bende hamile akalmadığımdan bahsettim bana demez mi zaten bu kiloyla kalamazsın artı kalma da dedi önce korun sonra diyetisyene git bi tek nihal önceden folik asite başladığı için aferin etti onun dışında hep bi iğneleme içinde çok komuşuyor seni konuşturmuyor neyse kalp atışlarını dinletti ben orda koptum zaten çok çok ağladım nihal çok kızdı çık odadan dedi dr da yok böyle olmaz yapmayın dedi çok geridim yani öyle üzüldüm ki sonra ben belki de tüp yapmak istiyorum dedim son ve kesin çare olarak dedim sen rahat ol ısı mısı ölçme akışına bırak dedi latif beye gitmeyi düşünüyorum dedim o da ellerini ovuşturarak onlarda bekliyorlar birileri gelsinde tüp bebek yapalım diye dedi düşme bu tuzağa dedi tüp bebeğin boş gebelik olmıyacağı düşmeyeceği kalbinin durmayacağı ne malum dedi herşeyin doğalı dedi olmayan bi yumurtayla olmayan bi spermle zorla lab.ortamında çocuk mu olur dedi kadın çok şımarık cool biri kendisi kendi gibi olsun istiyor aşırı mükemmelliyetçi medicalde çalışırken öyle cahil insanlar geliyordu ki dedi ssk ve bağkur da geçerliydi yaaa ayy bi görmeliydiniz dedi insanları küçümsüyor çokkk kan gurubunu bilmeyenler var dedi gerçi benim görümcemde bilmiyor yaaa yaa işte kızlar durum bu

günaydınnn cnm sağol evden dışarı çıkmıyoz hasta oluyoz dışardakiler getiriyor işteee

yaa aslım izmire niden gidiyonnn sende mira gibi gezmeye başladınn

canım benimm yaa çok geçmiş olsun güzelimm. bizde öyleyizz evden çıkmıyoruz herşeyi babamız getiriyor. ev halkından biri hasta oldumu mutlaka digerlerinede bulaşıyor. dikkat etmek lazım bol bol sıvı şeyler tüket güzelim ıhlamur iç.
canım ben ilk önce izmire gidecegim akraba ziyareti falan yapacagız annemler beni ordan alacaklar. ordanda memlekete geçecegim güzelim şimdiye kadar hiç bu kadar tatilim olmadı bende son tatilim degerlendiriyorum birde dayımın kızının dügünü var kurtlarımı döküp gelecegim birde yine buralardan uzaklaşmak iyi gelecek banada eşimede. ususcuguma birşey danışacaktım ama memlekete gidince yazarım artıkım.

oha çüş bombom nasıl dr muş o oyle yanii şoke oldum:1shok:
baska dr mu yok ya gitmeyin ona benceeeeeeee
aslıcım hataydayız canım biz ne zaman geliyorsun

sormayın kızlar hemencik anlatayım
birsen sen daha iyi bilirsin medicalde seçil vardı yaa ordan ayrılmış tabi şimdi nihalin özel sigortası var anlaşmalı dr lar arasından bunu seçtik muayenesi yakın diye neyse nihal ben eşi gittik kadın genç daha 73 lü çokabartılı bi gülümse var yüzünde çok yapmacık nihale bi kızdı çok kilolusun diye boyu 158 kilosu da 58 benimde tam 10 kilo fazlam var ona göre boyla kilo arası 10 olmalıymış 2 tane diyetisyen önerdi nihale günde 2 dilim kepek ekmeğinden başka bi şey yemiceksin dedi
tatlı yok büskivi asla dedi neyse bende hamile akalmadığımdan bahsettim bana demez mi zaten bu kiloyla kalamazsın artı kalma da dedi önce korun sonra diyetisyene git bi tek nihal önceden folik asite başladığı için aferin etti onun dışında hep bi iğneleme içinde çok komuşuyor seni konuşturmuyor neyse kalp atışlarını dinletti ben orda koptum zaten çok çok ağladım nihal çok kızdı çık odadan dedi dr da yok böyle olmaz yapmayın dedi çok geridim yani öyle üzüldüm ki sonra ben belki de tüp yapmak istiyorum dedim son ve kesin çare olarak dedim sen rahat ol ısı mısı ölçme akışına bırak dedi latif beye gitmeyi düşünüyorum dedim o da ellerini ovuşturarak onlarda bekliyorlar birileri gelsinde tüp bebek yapalım diye dedi düşme bu tuzağa dedi tüp bebeğin boş gebelik olmıyacağı düşmeyeceği kalbinin durmayacağı ne malum dedi herşeyin doğalı dedi olmayan bi yumurtayla olmayan bi spermle zorla lab.ortamında çocuk mu olur dedi kadın çok şımarık cool biri kendisi kendi gibi olsun istiyor aşırı mükemmelliyetçi medicalde çalışırken öyle cahil insanlar geliyordu ki dedi ssk ve bağkur da geçerliydi yaaa ayy bi görmeliydiniz dedi insanları küçümsüyor çokkk kan gurubunu bilmeyenler var dedi gerçi benim görümcemde bilmiyor yaaa yaa işte kızlar durum bu

çüşşşşşşş:1shok:çüşşşşşşşşş bikere o kadın hiç iyi değil bu sitedede yazdılar cnm yaa
terbiyesize bakk çok sinir oldum yaaa
nedemek olmayan sprem olmayan yumurtaa
benim çocuklarım yokmu yaniiiiçimdeki hayata ettiği hakarete bak yaaaaaaaaaa
ayy sen nasıl cvp veremedin ben olsam yolardım onu :kızgın::kızgın:
o kadın hiçbişey değil ....bence kareşin gitmesin ben ne kadar kiloluydum latif birkere diyet demedi .....düşün diyet yapsaydım bu kusmalara nasıl dayanacakdı vücut
başka yere gidin derim..................:kızgın::kızgın::kızgın:

heee bide diyebilirin evet latif beni bekliyor diyee
tüp bebeğin amacı en iyi yumurtayı en iyi spremmi alıp
döllemek boşdu doluydu rabbime kalmış kim garanti veriyor o veriyormu bunu bilmiyorsa zaten onun doktorluğunaa

aslıcım hoş geldin minnoşum ozan ege nasıl iyi mi kocaman olmuştur şimdi
yaa sorma nurayım yaaaa normal di mi söyledikleri

canım benimm yaa çok geçmiş olsun güzelimm. bizde öyleyizz evden çıkmıyoruz herşeyi babamız getiriyor. ev halkından biri hasta oldumu mutlaka digerlerinede bulaşıyor. dikkat etmek lazım bol bol sıvı şeyler tüket güzelim ıhlamur iç.
canım ben ilk önce izmire gidecegim akraba ziyareti falan yapacagız annemler beni ordan alacaklar. ordanda memlekete geçecegim güzelim şimdiye kadar hiç bu kadar tatilim olmadı bende son tatilim degerlendiriyorum birde dayımın kızının dügünü var kurtlarımı döküp gelecegim birde yine buralardan uzaklaşmak iyi gelecek banada eşimede. ususcuguma birşey danışacaktım ama memlekete gidince yazarım artıkım.

hımmm gezecen dimekk ohhh dök kurtalarını cnm bi güsel eylen
kocişle aran düzelmedimi kuşumm öle sezinledimmm:uhm:

canım benim yazıcaklarımın seni üzüceğini biliyordum aslında ama ne olur bana kızma sadece daha iyi anlamanız için eksiksiz yazdım yani kızım kadın hiç konuşturmuyor ki karşısındakini yüzünde de yapmacık bi gülümseme kendine aşırı güveniyor takıntılı kadın valla yok dün çok moralimi bozmuştu ama rahatladım şimdi sizde böyle diyince bi arkadaşımda söyledikleriyle rahatlattı beni valla nihal beğendi cnm ana ben asla gitmem ona eğer ki hamile kalırsam hizmet hastanesinde meltem hn a gidicem çok güzel övgüler var hakkında ya ethica ya hizmet diyordum hizmet daha iyi eve de yakın hem
tabi iş hamile kalmakda ayy bi de kadını bi görseniz ben 5.ayıma kadar voleybol oynadım kimse anlamıyordu hamile olduğumu öyle fittim dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X