Aysonu Kizlari 2008

ayy fatosum cok cok gecmis olsun ustuste gelmis gercekten ...anliyorum seni insanda moral olmayinca eli kolu kalkmiyo ben de oyle oluyorum..
dertsiz insan var mı bizde de sorun cokkk ama buna da şükür:delphin:

ben vicks surmedim dirimcim bilmiyorum yani
catlaklar cildin esnekligi ve alinan kilo ile alakali kuslar yani catlayacaksa catliyor ama az kilo alip bir de nemlendirirseniz dha az catliyo bundan ibaretkaydirigubbakcemile3
guzelbahce baya uzak aslicim izmirin cikisi orasi otobusle filan gelmek kolay buraya ama bebisle nasil bineceksin otobuse
taksiye binsen baya yazar buraya kadara.s

şimdi vicksi sürdüm sırtıma annem eczaneyede sormuş mentollü bişey bi zararı olmaz demiş .........
ben latife gittiğimdede ben vicks sürdüm dedim bana sakın başka ilaç sürme habersiz dedi
yani zararlı olsa onun içinde uyarırdı .............heralde

ayy fatosum cok cok gecmis olsun ustuste gelmis gercekten ...anliyorum seni insanda moral olmayinca eli kolu kalkmiyo ben de oyle oluyorum..
dertsiz insan var mı bizde de sorun cokkk ama buna da şükür:delphin:

sağol nuraycım moral gerçekten çok önemli dün kendimi çok sıktım ondan oldu sanırım teyzem kanserim deyip sürekli ağlıyodu annemlerde onu öyle görünce çok kötü oldular bende dr peşinde koştum dün

sen bebişini yıkamışsın maşallahhhh maşallahhh demin geçmişi okuyodum kocana çok güldüm çocuk su yuttumu diyomuş ya ona güldümmm bi gelin olarak kaynanaa tarafından popüler olmak nasıl bi duygu şekerim

selam kızlarrr nasılsınız ben çok çok kötüyüm kaç gündür hastanelerdeyim önce kaynanam rahatsızlandı iki gündür de teyzemle uğraşıyoruz kaynanam depresyona girmiş teyzemin memesine çok büyük bi kist oluştu dr tehlikeli olabiliri dedi bugün kesin sonuçu çıkıcak moralim çok bozuk herşey üstüste geldi başaka sorunlarda var zaten bacakların tutmuyo iş bile yapamadım çünkü ayakta zor duruyorum

cnm yaa nazarmı var nedir böle yaaaaa çok geçmiş olsun

sağol nuraycım moral gerçekten çok önemli dün kendimi çok sıktım ondan oldu sanırım teyzem kanserim deyip sürekli ağlıyodu annemlerde onu öyle görünce çok kötü oldular bende dr peşinde koştum dün

sen bebişini yıkamışsın maşallahhhh maşallahhh demin geçmişi okuyodum kocana çok güldüm çocuk su yuttumu diyomuş ya ona güldümmm bi gelin olarak kaynanaa tarafından popüler olmak nasıl bi duygu şekerim
canım cok gecmiş olsun insallah onemli bişe yoktur

heheh sorma en kötü ben iken 2.5 sene sonra populer de olduk yaa bak şu dunyanın işinekaydirigubbakcemile3

ya ben de sasırdım kapıyı actım acar acmaz oyle diyo banyo yaptırdım dedin diye kos kosa geldim su yuttu mu diyo yaa:1shok:

cnm yaa nazarmı var nedir böle yaaaaa çok geçmiş olsun

sağol birsencim hiç bilmiyorum canım ya nazarmıdır nedir bende depresyona girecem az kaldı zaten demin düşündümde herşey üstüste geldi tüp bebek denemelerim tutmadı ki dr hiç bi sebep bulamadı tutmaması için daha onu sonucunu doğru dürüst yaşayamadan eşeimin ailesinde çok kötü gelişmeler oldu sonra kaynanam bu sorunlar yüzünden kafayı yedi depresyona girdi eşim çok çok kötü hergün akşam resmen terapi veriyorum ona ama artık bende bittim en sonda teyzemin olayı beni bitirdi halimi bi görseniçok kötüyüm dizlerim ağrıyı sanki içinde yara var gibi

canım cok gecmiş olsun insallah onemli bişe yoktur

heheh sorma en kötü ben iken 2.5 sene sonra populer de olduk yaa bak şu dunyanın işinekaydirigubbakcemile3

ya ben de sasırdım kapıyı actım acar acmaz oyle diyo banyo yaptırdım dedin diye kos kosa geldim su yuttu mu diyo yaa:1shok:

nuraycım herşey zamanla oturuyo işte kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu zamanla ortaya çıkıyo bi de bunlar büyük olcak olgun olmaları gerekirken neyse önemli olan sorunun kalmamış olması

evet ya eşin güldürdü beni kız babası işte nyapsın adam benim babamda çok sever biz ben evlenene kadar odama gelir bebek gibi severdi beni zor evlendirdi zaten

sağol birsencim hiç bilmiyorum canım ya nazarmıdır nedir bende depresyona girecem az kaldı zaten demin düşündümde herşey üstüste geldi tüp bebek denemelerim tutmadı ki dr hiç bi sebep bulamadı tutmaması için daha onu sonucunu doğru dürüst yaşayamadan eşeimin ailesinde çok kötü gelişmeler oldu sonra kaynanam bu sorunlar yüzünden kafayı yedi depresyona girdi eşim çok çok kötü hergün akşam resmen terapi veriyorum ona ama artık bende bittim en sonda teyzemin olayı beni bitirdi halimi bi görseniçok kötüyüm dizlerim ağrıyı sanki içinde yara var gibi

cnm aksilikler geldimi arka arkaya gelir zaten
biride dirayetli olur oda sen olmuşsun işte ne desemki cnm
inş.toplanırsınızda yüzünüz gülerr

cnm aksilikler geldimi arka arkaya gelir zaten
biride dirayetli olur oda sen olmuşsun işte ne desemki cnm
inş.toplanırsınızda yüzünüz gülerr

sağol birsencim senin sigorta işinide ihmal ettim ben birazdan istanbuldaki arkadaşları arayıp senin numaranı veriyim canım seninle görüşsünler olurmuu

fatoşcum çok çok geçmiş olsun kuşum çok üzüldüm inan teyzeler çok önemli inş. kötü bi şey çıkmaz bitanem maşşalah çok güçlüsün valla kötü günler geride kalıcak inş. az kaldı azzz

hicroş hoşgeldin fıstık

fatoşcum çok çok geçmiş olsun kuşum çok üzüldüm inan teyzeler çok önemli inş. kötü bi şey çıkmaz bitanem maşşalah çok güçlüsün valla kötü günler geride kalıcak inş. az kaldı azzz

hicroş hoşgeldin fıstık

sağol dilekçim evet teyzemi çok severim zaten aannme gibi inş. sonucu iyi çıkarrr akşam brelli olcak sende yeni evinde güle güle otur canım uğurlu gelir evin inş.

Back
X