Aysonu Kizlari 2008

yaaa kaşınırken feleğim şaşıyor kızzz gözümü açmayım uykudan hemen kaşınmaya başlıyorum ellerim ağrıyooo.......kaşımaktan morarttım her yanımı
latife diyem bakimm boğazım acıyooo öksürüyom ilaç ver diyee

söyle bacım söyle illaki verir bi şurup sana sen ne zaman gidecen pazartesimiydi

ula tuvalette ne var korkuyon yaaaaaaaaaaa

haçan pok vardur daa

bende biliyirum onun olduğunuda canum yanayida çişimi yaparken yanayirum
yangını var yangını var
ben yanıyorummmm
yetişin a dostlar tutuşuyorum
:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy çişimi yapamıyooooooommmmmmmmmsenağlamasenağlama

bende biliyirum onun olduğunuda canum yanayida çişimi yaparken yanayirum
yangını var yangını var
ben yanıyorummmm
yetişin a dostlar tutuşuyorum
:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy çişimi yapamıyooooooommmmmmmmmsenağlamasenağlama

ÇAL ÇENE NOLDU NE YANNIYONN KIZZ ENEKSİYON OLMUŞTUR GİT DR GİTTTa.s.

hicroş hoşgeldinn

fatoşş kızım bol su ile atarsın o işi işte iç suyu laf dinle hemen telaşe memuru olmaaa

bende latife p.tesi sabah erkenden gidecem şeker yüklenecek
saat 10 dada latfile görüşecem ..he hastanede bulmazsam sabha sabah sedaya bağlanacam onu bulmak için

ÇAL ÇENE NOLDU NE YANNIYONN KIZZ ENEKSİYON OLMUŞTUR GİT DR GİTTTa.s.

heeee çenem çişime vurduuuuuu
gidecem doktora yarın bakem sağlık ocağı açıkmıda
eğer ilaç verirse doktorda cumartesiii 1 e kadar hastanede oluyor ararım
yavvv antibiyotik verirse ilaç gebeliğe engel olmazmı beeeeeeeeee

birsen doğal birşey var yapmak istesen ender saraçoğlu varya o vermişti bu tarifi öksürük için istersen anlatırım siyah turp ve bal

hicroş hoşgeldinn

fatoşş kızım bol su ile atarsın o işi işte iç suyu laf dinle hemen telaşe memuru olmaaa

saat 10 dada latfile görüşecem ..he hastanede bulmazsam sabha sabah sedaya bağlanacam onu bulmak için

tamam şimdi su amaya kalkıyom içeyim bariiii

demek sedaya bağlanacan ne diyecen lattiiiiiiiiiiffff latiiiiiiiiiiifffff ben çok kaşınıyom ve öksürüyom bana ilaç yazmı diyecen:roflol:

hicroş hoşgeldinn

ne komik olur adam diyomuşki
latif:seda hanım ben bundan kaçmak için sizin programa katılıyorum burdada buldu beni
seda hanım yardım edin kurtarın beni bundan dr olduğuma pişman etti beni:roflol:

ne komik olur adam diyomuşki
latif:seda hanım ben bundan kaçmak için sizin programa katılıyorum burdada buldu beni
seda hanım yardım edin kurtarın beni bundan dr olduğuma pişman etti beni:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaayyyyyyyy çok komiksin fekooooooooo

perş. dr a gittik
tek taraflı varikosel gb dedi
renkli ultr. istedi
cuma ults. sonucunu aldık
çok ileri varikosel yok
1 ay sonra sperm testini tekrarlıycaz
yani değişen bişey yok
one a day verdi
içindeki selenyum spermi canlımı tutuyomuş ne
onuiçcek hergün

hayırlıs canım inşallah bebiş sahibi olursun yine taz zamanda ama benim anlamadığım one a day neden verdiki gerçekten faydası oluyormuymuuu Q enzim ve çinko hapları işe yarıyor diye biliyom ben kocişe almıştım yemişti keçi boynuzuyla beraber verdim o ay bide ben o ay adaçayı içmiştim çörek otu yağıda içiyordumm allah kolaylık versin sana

valla kız durmadı bacım pek konuşamadım kimseyle topu topu 4 kişiyi arayabildim yawwww:roflol: zilli huysuzdu bir derdi var gene ama ne bilmiyom :uhm:

allah kolaylık versin canım zor bebek bakmak ama bir gülüşü herşeyi unutturur hep kızlarının güldüğünü görürsün inşşş

Back
X