Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hicroş çaktım olayı
ya kardeşin olayın başlangıcını abartmış gb
her reyon görevlisi tavsiyede bulunur aslında
tabi aralarındaki ilişkiyi bilemem
üzüldüm ama yazık yaaa
inş düzelir araları
kıskançlık çok kötü ya
dırımım iyiyim canım kuzum nasıl olsun iyi işte. bakıcısıyla zaman geçirip gidiyorlar. tabi benim aklım evde oluyor oda ayrı. baya alışmışım ogluşumla vakit geçirmeye. eve gelince işler bitmiyor peşimde kovalayıp duruyor işler beni öyle işte canım gündüzleri pek pc başına oturamıyorum zaten geceleride ozanla birlikte uyumazsam pc başında oluyorum genelde bugün gündüz ozişle uyudugum için uykumu almışım sanırım ama yarınada alamadan kalkacagım sabah 6da.napıyon aslıcığım nasılsın..........kuzu nasıllll.....okul basladı nasıl geçiyorr
hoşgeldin hicranncımm.selam millet ben 1 saat oldu eve geleli kızkardeşim büyük münakaşalardan sonra ikna oldu son bi şans vericem dedi gitti evine bu akşam ama baya atantana oldu damat bey bizimle baya zıtlaştı sonra baktı ki kuyruk kıymetli geri adım attı bakalım hayırlısı bundan sonrası
bende çamaşır attım makineye geç gelince bu saate kaldı sabah ceylini götürücem hastaneye alerji testi için
dırımım iyiyim canım kuzum nasıl olsun iyi işte. bakıcısıyla zaman geçirip gidiyorlar. tabi benim aklım evde oluyor oda ayrı. baya alışmışım ogluşumla vakit geçirmeye. eve gelince işler bitmiyor peşimde kovalayıp duruyor işler beni öyle işte canım gündüzleri pek pc başına oturamıyorum zaten geceleride ozanla birlikte uyumazsam pc başında oluyorum genelde bugün gündüz ozişle uyudugum için uykumu almışım sanırım ama yarınada alamadan kalkacagım sabah 6da.
hoşgeldin hicranncımm.
günaydın hanımlar bugün iş günü evdeki işlerimi halledip çıkıcam akşama görüşürüz artık by
aman hicrannn gitmiş iyi de damat neye zıtlaşıyor anlamadım yaaa