Saç Rengi ve Saç Boyama ayy bi bakin nolur ya

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Kızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-14-14-30-02.png
    Screenshot_2015-05-14-14-30-02.png
    635,3 KB · Görüntüleme: 330
Kızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
evde bu rengı tutturursan bana da soyle :KK30:

çok hoşmuş.ama buna kuaför şart bence...

Kesinlikle iyi bir kuaföre gidin.Sonra saçım yandı saçının rengi berbat oldu diye konularla tekrar sizi görme ihtimalimiz çok yüksek.

Sagolasin seninde mubarek olsun.
Fakat konu yanlis yerde..

En kisa sure icinde ilgili bolume tasinacaktir bilginize..

sakın evde deneme....ombre kuaförde yapılır.evde facia olur:))

Sizin koyduğunuz foto hayaller, diğerleri ise hayatlar :) Yaşınızı, maddi imkanlarınızı ve beklentilerinizi bilemiyorum.
Koyduğunuz foto her kuaförün bile becerebileceği iş değil.
Ben de iyi bir kuaföre gitmenizi öneririm.
Evde yapılan her uygulama bu kadar kötü olacak diye birşey yok.
Nişanlımın 17 yaşındaki yeğenine ombre yapmıştım, fena olmamıştı, severek kullanmıştı.
Forumda biryerlerde Anlarmış ve foto koymuştum, aratırsanız bulursunuz.
Beklentiniz çok yüksek değilse, el becerinize güveniyorsanız veya size yardımcı olacak becerikli bir arkadaşınız varsa evde de deneyebilirsiniz.
Bu konudaki videoları izlemenizi, mutlaka krepe atarak uygulamanızı öneririm.Saçınızı kontrol etmeyi ihmal etmeyin, kutuda yazan bekleme süresini aşmayın.
Hangi rengi kullanacağınız sizin saç renginize göre değişir.Saçınız ne renk ve saçınızda boya var mı?
Boya yoksa açıcı veya ombre setler yerine açık sarı boya kullanmanızı öneririm, çok daha az yıpranır.
Boya varsa açıcı şart.Ombre setleri açık-orta-koyu renk saçlar için çeşitli numaralarda mevcut.Satış danışmanı sizi yönlendirecektir.

balyaj ombre röfle bunlar kesinlikle evde yapılması çok riskli işlemler saça krepe atılarak yapılıyo ve folyo ile sarılıyo dakikası anı çok önemli olan işlem ben daha iki hafta önce yaptırdım ombre çokta mutluyum çünkü doğal ışıltı şeklinde istediğim gibi oldu görseldekine cok benziyo bnm yaptırdığım ombre tıpkı aynısı gibi bence güvenilir para için yapmıcak bi kuaför istediğini yapabilir.

canım ben ombre kullanmıştım kumral saçlarımın uclarına sarı uyguladım cok güzel olmuştuu , tabi şimdi kızıl oldugum için foto koyarak yardımcı olamıyorum sana

X