Kızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde bu rengı tutturursan bana da soyleKızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
Evde yaparsan en iyi ihtimalle böyle olur.
Eki Görüntüle 1528483
Ombre, röfle, gölge evde yapılmaz. Hatta her kuaförde de yapılmaz.
Kızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
Evde yapılmış ombre işte. Çoghoş...haha ay bu neeee
Sagolasin seninde mubarek olsun.Kızlar resmini koyduğum sacin rengine bayldim ombre oluyormuş bu.acaba BN bunu evde nasil yapabilirim yani kaç numara boyalarla ( lorealin ombre serisi var ) yapabilirim bilgisi olanlar vardir ins...bu arada herkesin kandili mübarek olsun..