Ayy çıldıracağımm uyumuyor saat 5 16

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
643
Yaa kizlar 58 günlük bebe hiç mi uyumaz yaa ölcem artık uykusuzluktan.Neler yapıyorum gaz masaji ninni yeni hamak aldim yok kundak yapıyorum duş aldırimıyorum ama çocuk bie türlü uykuya geçemiyor 18 saat uyumadıgı oldu geceden başlıyorum uyutmaya sabah oluyor bazen 10-11 oluyor yine uyumuyor.Napicagimi şaşırdım.
SAlliyorum bekliyorum dalmasini yataga koyuyorum uyaniyor komple kafam gözüm ağrıyor artik yorulmuyor mu bu bebe 2. Ay kontrolünde soracağım be yapabilirim diye yoksa vallahi cinnet geçireceğimm

Sallamayin salladiginizda uyuttugunuzu sanıyorsunuz aslında yaptığınız sadece başını döndürmek ve onu rem uykusu denilen hafif uykuya göndermek.. biraktiginizda bas dönmesi duruyor rem uykusuylada bi miktar uykusunu aliyor hop uyanıyor... Bide büyüme atağı zamanı olabilir o günlerde de uyumuyor sürekli emmek istiyorlar...

Geçer inş. Gazi vardır belki.kizim ilk 3 ay gece uyumak yok gündüz uyuyordu. Akşam 8 oldu mu başlıyor sabah a kadar.kolik gibiydi.
Ninni ile uyutmayi dene .ben de ise yaramis ti biraz.
Çok da canını sıkma elimizden geldiği kadar..kendini uzdugunle kalirsin

Tavsiyem sadece bebeginizle kaliteli zaman gecirmeniz, sizin burdan cinnet gecirdiginizi ben hissettim bebek ne hissediyordur bir dusunun. Istenmedigini, kizdiginizi hissediyordur. Anne bebek iliskisi kaliteli olan aileler daha mutlu digerlerine gore, cunku bir sure sonra uyum oluyor ve bebekteki rahatlama onun yemek yemesi ve uyku duzenini tumuyle iyi yonden etkiliyor. Keyfini cikarin onunla iken. Uyumak istiyorsaniz bunu iyi organize edin esinizle. Birazda o ilgilensin siz uyurken. Zaten ilk dogdugunda yaklasik 4-5 saatlik uyku yetiyor insana.. bende boyle olmustu en azindan. Artik kabullenin eskisi kadar uzun ve soluksuz uyuyamayacaksiniz.

Yaa kizlar 58 günlük bebe hiç mi uyumaz yaa ölcem artık uykusuzluktan.Neler yapıyorum gaz masaji ninni yeni hamak aldim yok kundak yapıyorum duş aldırimıyorum ama çocuk bie türlü uykuya geçemiyor 18 saat uyumadıgı oldu geceden başlıyorum uyutmaya sabah oluyor bazen 10-11 oluyor yine uyumuyor.Napicagimi şaşırdım.
SAlliyorum bekliyorum dalmasini yataga koyuyorum uyaniyor komple kafam gözüm ağrıyor artik yorulmuyor mu bu bebe 2. Ay kontrolünde soracağım be yapabilirim diye yoksa vallahi cinnet geçireceğimm
Benim oglum da oyleydi.Ilk 2 ay resmen uyumadan yaşıyordu memede emerken kestirip dinleniyordu.Cildirmak uzereydim ki birden aksam 8-9 gibi yatip sabah kalkmaya başladı.Gunduz hic uyumasa da buna razıydım.4 aylik olunca gece uykusu pat diye bitti.Su an 7 aylik ve gece 12 den sonra uyuyup sabaha kadar saat başı uyanıyor.Dr. 1 yasina kadar biyle gider dedi.Allah akıl sağlığımi korusun diye dua ediyorum

Ben uyanık olduğunda çılgınca eğlendiriyorum ve çok yoruyorum uykusu geldiğinde zaten yatağa bırakıp yan çevirip eline battaniye veriyorum hop dalıyor dalamazsa beyaz gürültüyü de açıyorum (saç kurutma) uyuyor. Sakince bütün yolları deniyorum. :)

Benim oğlumda öyleydi
Elektrik süpürgesi sesine alıştırdım onunla uykuya güzel dalıyodu.
8 aylık oldu bırakmaya çalışıyorum ama o ses olmadan hala uyumuyo.
Yeter ki uyusunda onuda unutur büyüyünce

çocuğunuz uyumuyorsa : şu hatalardan bir yada bi kaçını yapıyorsunuz
1-Sezeryan yada suni sancı
2-hamilelikte çok çile çektiniz
3- kocanıza asi birisiniz ağız dalaşına çok giriyorsunuz
4-derin yanlızlık içindesiniz (bilinçaltı seviyesinde)

Back
X