- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- Konu Sahibi heceyarisi
Aman bide bize diyolar kadınlar anlasilmaz diye. Iki gundur bi diziye takildim ama oglan nasil romantik neler hazirlamis sevgilisine evlilik teklifi, sevgililer günü surprizleri falan. E yani insan hayal kuruyo benim esim de sunu yapsa ne var diye. Ben turkiyedeyim kendisi alman ve almanyada. Vizem icin mecburen bekliyorum. E yani kadinim sonucta alttan mesaji vermem gerekiyo pat diye denirmi romantik ol azcik diye. Hani simdiden hazirlayayim onuda yan yana geldigimizde birseyler yapsin bari dusuncesiyle harekete gectim tabi en son yan yana geldigimizde onu odaya kilitledim merdivenden asagiya kadar mumlar yaktim bir guzelde yemek ay ne var bunlari o yapsa sürekli mesajlasiyoruz yazdim buna dun cok romantik bir dizi izledim harikaydi cok seviyorum romantizmi faaln yazdim. Oda biliyorum sevdigini dedi. Neys baktim olmuyo aksam tekrar dedim yeni bölümü var ay cok romantik falan diye. Tam adamin neler yaptigini anlaticam ben yatmak zorundayim yazmis gülücük koymus. Ay nasil bozuldum tam kuyruguna gelmisim konunun saskinlikla gerçekten mi yazdim ama sasirmis bi sekilde tabi siten tarzinda degil. Ay basladi sen ciddi misin nasil sorarsin bunu diye. Bende patladim sen asla öyle olamazsin diye. Sordu ne gibi diye bende dizideki gibi falan dedim. Asla oyle romantik olamazsin sen anca hakaret edersin bana diye guzel kelimeler nerde falan yazdim. Ay demez mi sen simdi baska birinimi ariyosun yani ? Git o zaman onun gibi olan birine diye. Cildirdim ama. Romantizmi ben sadece onunla yasamak istiyorum. Kendimi sokaga atip kim romantik diye aramiyorum ki yani. Amaaan ya ben fazla romantigim ondan yapamicagi seyler bekliyorum yada onda var anormallik.