- Konu Sahibi minik_prince
- #6.501
ahahahahah Allah seni emii iyi güldürdün mene![]()
![]()
![]()
Kız inanmış gibi yapsanaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahah Allah seni emii iyi güldürdün mene![]()
![]()
![]()
keşke öyle olaydı yaaaa olsaydın da o kadar olsaydın da bizden saklasaydın keşkeee nazar değer diyee....Kız inanmış gibi yapsanaaa![]()
keşke öyle olaydı yaaaa olsaydın da o kadar olsaydın da bizden saklasaydın keşkeee nazar değer diyee....![]()
Amin İn şə Allah. Allah həmişə sevindirsinHelelik yazmısan birdefelik oxudum çox sevinmişdim :) inşaALLAH o gün olsun birdefelik qalsın geride :)

günaydınlarrr
ben hastayım azcıkk sizin üzerinize afiyettt ...
sizlerde ne var ne yok necesizzz![]()
aminn tatlım sağol.Allah acil şifalar versin canım![]()
aminn tatlım sağol.![]()
evet evet izin almam da zor bu ara, arkadaş izinli hem onun işi hem kendi işim.. hastanelik falan olmazsam işteyim yani :)İşte misin?
evet evet izin almam da zor bu ara, arkadaş izinli hem onun işi hem kendi işim.. hastanelik falan olmazsam işteyim yani :)
valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşaOlmazsın kız boğasın sen güçlüyüz biz :)
valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşa![]()
![]()
TestDinlemeli benim dinliyor yani :)
Salam can xestelenmsen?Allah sefa versin.valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşa![]()
![]()

Sağol Şelalem çook teşekkür ederim inşallah şefa bulurum:)Salam can xestelenmsen?Allah sefa versin.
Eski arkadas xanim siz evinize donenen sora sizle bol bol sohbet edeceyik eyer evinize donsez.bir mesaja 5 gune cvb yazirsanAllah muhabbetinizi artirsin ozelikle Shelale xaniminhec sayib itirib axtaranda yoxdu tanish olurug
![]()